DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

evet bu fotograflarını görmüştüm gerçekten güzel, fakat değişimi çok farkedemiyorum fotodan sanırım dahada doğallaşıp küçülüyor. özellikle mekanda çekildiğin eflatun rujlu haline ve burnuna bayıldım:) dikiş izin ne durumda makyajsız belli oluyormu?birde burnunun ucu yumusadımı rahat dokunabiliyormusun artık?

mrb canım.
yorumları okuyorken sana rastladım kararsızdın ama pat diye ameliyat oldum yazdıgını okudum :) şimdide memnunsun senin adına sevindim hemde cesaretlendim.
ben denizlide degilim ama adem doktor şu son 1 saatte beni etkiledi :)
orda olma ihitmalimde var yani su saatten sonra.

seni arkadaş olarakta ekledim resimlerini merak ediyorum
ve bir de ücret olarak hastaneye nekadar ödemiştin ?
belki söylemiştin ama ben gözden kaçırmış olabilirim.
merakla bekliyorum

evet canım kararsız karasız buralarda doktor ararken adem beyle görüştüm ve bir hafta içerisinde kara verip ameliyatımı oldu. :)) su an çok memnunum. ameliyarıma 1000 civarı ücret ödedim hastane masrafları herşey dahil:) imkanın varsa doktorla gel görüş derim. hatta denizlideki arkadaşlar için söylüyorum böyle bir fırsat varken özele bi ton para vermelerine hiç gerek yok. arkadaş olarak ekledim fotolarım var ama o fotolarda burnum çok yeniydi şu an çok daha doğal ve güzel duruyor.umarım senin içinde herşey güzel olur...

Son düzenleme:

orda olma imkanım var tatlım sorun yok o konuda :) seninde memnun olmana sevindim ancaak kemigine dokunulmamış bu yüzden cok cok rahat geçmiştir ameliyat sonran.

benim saglık acısındanda sorunlarım var bunun için kbb doktoruda ameliyata girmek zorunda mı acaaba bugün aklıma takılanda bu oldu.bilgin varmı bilmiyorum ama bilenler cevaplarsa sevinirim.ilk olardak kbb'ye mi gitsem diyede düşünüyorum çünkü nasıl olcak bilmiyorum.

bu arada teşekkür ederim canım.umarımmm kısa sürede bende bu ameliyatı sorunsuz sekilde halledebilirim.

benim sadece uç yapıldığı için çok rahat atlattım bu süreci. iki arkadaşım sağlık sorunundan ameliyat oldu birisi özelde diğeri üniversitede oldu ikisinde de kbb ve plastik cerrah girdi ameliyatına. sanırım ameliyat olacağın plastik cerrah talep ediyor yanında kbb ninde olmasını. gerçi bu konuda hiç bilgim yok kimseyi yanıltmayayım. bence devlet hastanesi yada üniversiteye gideceksen öncelikle plastik cerraha git sağlık açısından o seni kbb ye yönlendirir zaten.

Son düzenleme:

anladım tatlım ozaman işim kolay ben direk adem beyden randevu isticem sanırım kasımda denizlide ameliyat olurum. :)
nedense bu konuda cok kafa yordugum halde bu topige girdim ve içim biraz rahatladı , hatta doktoru görmeden tanımadan bi güven oluştu. :) umarım bende ameliyat konusunda sanslı kısımda olurum

iyi düşün iyi olsun canım. şansın bol olsun..

bildirim maili gelmediği için geç gördüm msjını. kusura bakma emi. aynen sen farketmezsin ama fotolardan falan belli oluyo küçüldüğü ama benim 1 yıl oldu ve ilk zamanki halimle şu anki halim arasında büyük fark olduğu için artık ayırt edebiliyorum evet burnum küçüldü :) dikiş izine gelince sana şunu söyliyim sen sorana kadar çok dikkat edip de bakmamıştım düşün yani orda bi iz olmayacak kadar silik :) cidden yok denecek kadar az bir iz var ben makyajla kapatma gereği bile duymuyorum

teşekkür edrim canım bilgin için..

olgacan burnunun önden görünüşü harika. ama birde yandan resmini çok merak ediyorum.ben hala düşünüyorum.. adem beye ameliyat olanlar lütfen resimlerinizi yükleyin.yüzünüz görünmesede olur.sadece burunlarınız. benim gibi hala cesart edemeyenlerr var.resimlerinizi görmek kararımızı çok etkileyecek. rica ediyorum .iyi günler

sizde adem beye ameliyat olmuşsunuz.burnunuzun son halini çok merakediyorum. resim yükleyebilirmisiniz

lütfen burun resimlerinizi yükleyebilirmisiniz.adem beye olmuşsunuz sizde

evet ben de adem beyin yaptğı burunları çok merak eettim arkadaşlar resimlerinizi yükleyebilir misinizzzzz çok yardımcı olmuş olacaksınızz :)

olgacan merhaba, kbb servisine yatmışsın, benim de hem burunla ilgili sorunlar düzeltilecek hem de estetik bir düzeltme olacak, 2 dr da giriyor mu böyle durumlarda?

bir de ne kadar bir fiyat ödedein rica etsem bilgi verebilir misin?

bu arada burnunu gördüm, çok güzel olmuş, güle güle kullan, adem beyin işlerini beğendim açıkçası, istanbul düşünüyordum içime sinen bir dr bulamadığım için ama adem beyle görüşmeyi düşünüyorum, istanbul zor olacak benim için.

teşekkürler şimdiden

bende adem beye ameliyat oldum. kbb servisinden doktorda girmiş doktoruma sanırım sormadım ama ödeme yapılan kağıtlarda kbb ve plastik cerrahi için ücretleri yazıyordu. nefes alma sorunum düzeldi. 1400 civarı ücret ödedim. diğer hastanelere göre gayet uygun ve adem bey gerçekten işinin ehli :)

hımm anladım, teşekkür ederim, sinüzit için falan da işlem yapılması gerekiyor bana iyi oldu öğrendiğim, tşk tekrar.

bir de özel sağlık sigortalılarda işler nasıl yürüyor bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…