DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

tatlım çokkk geçmiş olsun yarın daha iyi hissedersin kendini o zman konuşuruz ayrıntılı.... sabırsızlıkla beklicem fotoları....DD ayyyy ne mutlu sana yaaDD

tatlım çokkk geçmiş olsun yarın daha iyi hissedersin kendini o zman konuşuruz ayrıntılı.... sabırsızlıkla beklicem fotoları....DD ayyyy ne mutlu sana yaaDD

hastane 1400liralık bir fatura çıkardı canım silikon tamponumla çok mutluyuz nefes alabiliorum doktorum çok iyi devlet hastanesi deyip geçmemek gerekiyormuş bunu anladım :)

hastane 1400liralık bir fatura çıkardı canım silikon tamponumla çok mutluyuz nefes alabiliorum doktorum çok iyi devlet hastanesi deyip geçmemek gerekiyormuş bunu anladım :)

ooooo çok iyi 1400 :))) beni umutlandırdın...fotolarını görmeyi çok istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))) lütfen lütfenn:)) silikon tamponunla mutluluklar dilerim elbet yanlız ondan bir an önce kurtulman dileğiyleDDD ben çok korkağım lütfen beni yüreklendirrr:)))

fotolarımı yollayabilirim ama o suratı falan çiziyolar ya ben yapamıyorum onu özel msj da yollanmıyor sanırım

tatlım albüm yap sadece arkadaşların görebilir ozaman.... ve sadece ben arkadaşınım gördüğüm kadarıyla.... sadece ben görmüş olurum yani

tatlım albüm yap sadece arkadaşların görebilir ozaman.... ve sadece ben arkadaşınım gördüğüm kadarıyla.... sadece ben görmüş olurum yani

özel msjını gördüm söylediğin sosyal ağda hesabım var fakat benim özel msj hakkım yok :))) albüm olayını bi deneyeyim fakat su an sargılıyım zaten merakını fazla gideremez sanırım bu görüntü ama deniycem yine de :))

ahhh cnm çokkk saol :)

canm albüm yaptım olmuş mu bak gözümü falan kapatmadım :))

canımmm çokkkk geçmiş olsun ayyy gözün morarmış yaa kıyamam umarım çok canın acımıyordur...tabii tam anlamıyla belli olmuyo şekli falan ama ilerleyen zamanlarda anlarız onu :)))) güzel olmuşa benziyor:)) beni kırmadığın için teşekkür ederim :))) saolasın...

yarın tamponlarım çıkıyor inşallah bugünkü halimi de ekledim morluklarım geçti çok şükür :) ağrım hiç olmadı bu amelıyatta sorun olarak görülecek tek şey burnun tıkanırsa ağızdan nefes kalma yani ağız kuruluğundan başka bir sorun olmadı çok şükür :)

canım denzlide kime yaptırdın birde resimlerini görmem mümkünmü yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum yada arkdş olarak ekleyemiyorum.

denizlide adem beye yaptırdım arkadaşlık isteğini kabul ettim :)

eşekkür ederim canım eklediğin için,resimlerine baktım çok güzel olmuş burnun hata yüzün çokda şişmemiş normalde daha fazla şişiyor sanırım,eğer sorun olmazsa ne kadara yaptırdın canım adem beye?

adem bey kendisi fiyat vermiyor hastane ne kadar derse o kadar yani adem beye bağlı değil benim hastane masraflarım 1400 tl tutmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…