Okadar gezmissinz anneme de bireey alsaydin bari diyerek annesinin yaninda beni kucuk düşürmüş oluyor farkinda degilAnneme ne aldin diye mi soruyo?
Bu sekilde ego tatmini mi olur ilginc gercekten. Illa annesine sirin gozukecekse arada kendisi alsin annesine surpriz yapsin.
Gezdik geldik kimse kimseye bi sey almadi deyin :)
Boyle dersem annesinin yaninda beni rencide etmekle kalmaz annesine karsi onun lafiyla degil kendi lafimla mahcup olurum.Evet kendime birşey alsam k valideme de ufak birşey alirim belki cnku misafir ve sehir disindan gelen biri olarak nezaketen alirim ama birak da bunu ben dusuneyim dayatmayla hem baski kuruyo hem de kucuk dusuruyo beni.Hayır annene niye alıyım kendime aldım de. Yani ben olsam oylr derm
Aynen oyle yapiyor tam olarak yapmak istedgii bu evetben anneme içimden gelince alırım zaten
ama çok üzülüyorsan sen anneni çıkar da bişeyler al diyebilirsiniz
aklı sıra artislik yapıyor ailesinin yanında
oda sizin babanızla çıkıyorsa ailenizin yanında aynısını yapın
Calisiyorum bunu soylemem uygun olmaz zaten ben annesinin yaninda kendi kendimi mahcup etmeyecek bir cevap vermek istiyorumPara ver alayım deseydiniz sizde
Hayir oyle bir durum olmadi bugune kadar..Eşinle keseniz ayrı mı?Yani esin sana "al güzelim su parayı anneme-kendine birşeyler alırsınız ,sonra da birlikte yemek yersiniz" dedi ....para verdi de sen mi harcamiyorsun?
İsteyin o zaman ,KV nizin yanında söyleyin hatta...canım para bırak "annene hediye almak istiyorum" diyin.Kayinvalideniz misafiriniz olduğu sürede iki günde bir yapın bunu...Hayir oyle bir durum olmadi bugune kadar..
Arkadaslar cok güzel soyluyorsunuz da bu sekilde cevap verirsem kendimi kucuk dusurmus olurum annesinin yaninda mesela..bu lafin ustune kavga bile eder bee annesinin yaninda ve kabahtli ben olurum.Annene niye alıyım kendime bile almadım deyin yada parayı ver babana da herkese alıyım sadece annene değil deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?