Densizlikte sınır yok!

Durduk yere verdiğim cevapla ailesinin tepkisini cekmek istemem bugune kadar hep basbasa kaldgimizda konusmamdaki amac buydu ztn..Kas yapayim derken goz cikarirsam hem esimle papaz olurum hem de hic bir sekilde olaya dair bir etkisi olmayan kabahatsiz ailesine durduk yere laf sokarak cevap vermekle ben kendimi asagi cekmis olurum.Ben de esimi bir de ailesinin yaninda uyarmak istiyorum ama doğru kelimeleri secerek

Ben bu ailenin hediye alicisi miyim diyebilirsin. Ya da ornek neyse o, ben hep derim bunu :) ben bu ailenin sofra kurucusu muyum acaba derim kalkar sofrayi kurarlar mesela.
Kendin buyur yap ben sana karisiyor muyum sanki de diyebilirsin.

vallahi benim eşimi anlatmışsınız resmen. küçücük örnek vereyim beni daha iyi anlayın.. lazer epilasyona gidiyorum. ve orda ki kadın vana jilet kullanmamı söyledi. ven bunu defalarca eşime söylememe rağmen almadı bana jilet. lazer günüm geldi mecbur acilmamis vardi bi tane aldım ama alırken de eşime mesaj attm aldım haberin olsun diye tamam dedi. sonra akşam annesinin yanında bana demesin mi jiletleri mi niye alıyorsun... ben ŞOOKKK!!!! napayım kaç kere al dedim almadın dedim .3 gün oldu. konuşmuyorum. ve bu en hafif örneği.. daha neler neler ya. vallahi aklıma gelince nalet olsun diyorum yani ..

Ben olsam param yoktu alamadım derim
Yada belliki kaynanan bişey demiyor pası ona atar aa anne bişeye ihtiyacın vardıda söylemedin mi bana der onuda bozarım

Yani bazen nerede ne konusulacagini bilmemek mi diyelim blmiyorum ama benim esim biraz beni kullanarak ailesini simartmayi sever..neyseki sizinki oyle birsey degilmis:)

Yani eşiniz haksız tabiki ayıp bi kere milletin yanında konusması ama aklıma takılan siz niye kendinize almadınız jileti marketten vs :)

Yani eşiniz haksız tabiki ayıp bi kere milletin yanında konusması ama aklıma takılan siz niye kendinize almadınız jileti marketten vs :)
yok vardı zaten ama bir kerelik kullanım olanlardan birde ben jilet kullanıldığını bilmiyordum o bakımdan:)))

bilsem tabi ki alırdım:) kaynanam da geliyor benle oda oluyor lazer bana heveslendi galiba :))) oda bana söylemediki

çok ayıp yaa. bi kaç kere böyle bende aldım ettm ama eşime demedim bile. eve geldk annesi gitti sonra dedm annem beğenmştide bende aldım ona dedm iyi olmş dedi. bazende karttan alcaksam sorarım. eşim düşünmez öyle şeyleri hiç yani. bazn derim şunu alcaktı almadı die alsaydn der sadece geçer. kayınvalidenize söyleyin almak istemediğimden değil yeri gelir alınır ama eşiminde böyle demesi yanlış falan diyin bnce. bi daha annesi yanında diyince oda ona kızar belki akıllanır eşiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…