- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Annene layik bisey henüz bulamadim...
Aa cok iyi fikir :)Annenin begenmesi onemli begenirse bisey alırım de geç
Yani annesinin begenisine onem verdiğini gösterAa cok iyi fikir :)
vallahi benim eşimi anlatmışsınız resmen. küçücük örnek vereyim beni daha iyi anlayın.. lazer epilasyona gidiyorum. ve orda ki kadın vana jilet kullanmamı söyledi. ven bunu defalarca eşime söylememe rağmen almadı bana jilet. lazer günüm geldi mecbur acilmamis vardi bi tane aldım ama alırken de eşime mesaj attm aldım haberin olsun diye tamam dedi. sonra akşam annesinin yanında bana demesin mi jiletleri mi niye alıyorsun... ben ŞOOKKK!!!! napayım kaç kere al dedim almadın dedim .3 gün oldu. konuşmuyorum. ve bu en hafif örneği.. daha neler neler ya. vallahi aklıma gelince nalet olsun diyorum yani ..Merhaba kk uyeleri.
Esimin bazen oyle densiz tavırları oluyor ki herşeyi bırakıp kacasim geliyor..Yani bu tavirlar ailesinin yanindayken hic beklemedigim bir anda oluyor. Beklemedigim bir anda gelen sorulari yada konusmalarina ne cevap verecegimi sasirdim. Soyle ornek vereyim annesi ile hava degisimi olsun deyip dışarı ciksak aksam annesinin yaninda sorar ..ne yaptınız bugun? Bende gezdik avm e girdik dedigimde naptiniz orada anneme birsey aldin mi yada alsaydin der.. Annesinin yanında böyle soyleyerek beni mahcup duruma dusurur.Ben belki içinden gelmedgi icin almadim yada yanimda yeterli para olmadgi icin alamadim.Yani senin bunu sorgulaman hadi sorguladin annenin yaninda sorgulaman dogru mu? Veya buna benzer seyler .. Kendince bu sekilde yaparak ailesinin yaninda egosunu mu tatmin ediyor anlamıyorum kac kere uyardim yine ayni....Bu haliyle beni mahcup ediyor bazen de ofkelendriyor .hatta psikolojik baski hissediyorum ustumde.bu yuzden cevap da veremiyorum . Ailesi yanlis anlamasin diye tabi yaparim ederim diye gecistiriyorum.Ama boyle nereye varacak bilmiyorum esimle konustum anlamiyor ama artik ailesinin yaninda bir cevap vermek istiyorum belki daha etkili olur. ne demeliyim mesela yukaridaki benzer ornegi baz alarak?
Cok dogru dogru bir bakis acisi tesekkur ederim:)Yani annesinin begenisine onem verdiğini göster
Yani bazen nerede ne konusulacagini bilmemek mi diyelim blmiyorum ama benim esim biraz beni kullanarak ailesini simartmayi sever..neyseki sizinki oyle birsey degilmis:)vallahi benim eşimi anlatmışsınız resmen. küçücük örnek vereyim beni daha iyi anlayın.. lazer epilasyona gidiyorum. ve orda ki kadın vana jilet kullanmamı söyledi. ven bunu defalarca eşime söylememe rağmen almadı bana jilet. lazer günüm geldi mecbur acilmamis vardi bi tane aldım ama alırken de eşime mesaj attm aldım haberin olsun diye tamam dedi. sonra akşam annesinin yanında bana demesin mi jiletleri mi niye alıyorsun... ben ŞOOKKK!!!! napayım kaç kere al dedim almadın dedim .3 gün oldu. konuşmuyorum. ve bu en hafif örneği.. daha neler neler ya. vallahi aklıma gelince nalet olsun diyorum yani ..
nasil yani tam anlamadm :)))Yani bazen nerede ne konusulacagini bilmemek mi diyelim blmiyorum ama benim esim biraz beni kullanarak ailesini simartmayi sever..neyseki sizinki oyle birsey degilmis:)
Yani eşiniz haksız tabiki ayıp bi kere milletin yanında konusması ama aklıma takılan siz niye kendinize almadınız jileti marketten vs :)vallahi benim eşimi anlatmışsınız resmen. küçücük örnek vereyim beni daha iyi anlayın.. lazer epilasyona gidiyorum. ve orda ki kadın vana jilet kullanmamı söyledi. ven bunu defalarca eşime söylememe rağmen almadı bana jilet. lazer günüm geldi mecbur acilmamis vardi bi tane aldım ama alırken de eşime mesaj attm aldım haberin olsun diye tamam dedi. sonra akşam annesinin yanında bana demesin mi jiletleri mi niye alıyorsun... ben ŞOOKKK!!!! napayım kaç kere al dedim almadın dedim .3 gün oldu. konuşmuyorum. ve bu en hafif örneği.. daha neler neler ya. vallahi aklıma gelince nalet olsun diyorum yani ..
yok vardı zaten ama bir kerelik kullanım olanlardan birde ben jilet kullanıldığını bilmiyordum o bakımdan:)))Yani eşiniz haksız tabiki ayıp bi kere milletin yanında konusması ama aklıma takılan siz niye kendinize almadınız jileti marketten vs :)
bilsem tabi ki alırdım:) kaynanam da geliyor benle oda oluyor lazer bana heveslendi galiba :))) oda bana söylemedikiYani eşiniz haksız tabiki ayıp bi kere milletin yanında konusması ama aklıma takılan siz niye kendinize almadınız jileti marketten vs :)
Yani sizin aranizdaki bir konu oldgu icin demek istedim:) bn de aile de isin icinde olunca isim daha karmasik hale geliyor cevap verebilmem icin :)nasil yani tam anlamadm :)))
hmmm anladımYani sizin aranizdaki bir konu oldgu icin demek istedim:) bn de aile de isin icinde olunca isim daha karmasik hale geliyor cevap verebilmem icin :)
Aklınızda olsun evde tras makinesi varsa makineyle sıfırlayın jilet dahada cogalmasını saglarbilsem tabi ki alırdım:) kaynanam da geliyor benle oda oluyor lazer bana heveslendi galiba :))) oda bana söylemediki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?