Densizlikte sınır yok!

Ben de kayinvalideme hediye almisimdir icimden geldikce ve maddi durumum el verdgince sağolsun o da bana alir ama dedginiz gibi esim ailesini yuceltmeye calisirken beni asagi cekiyor.icimden gelirse aliyorum zaten bunu da esim bilir ama nedense ayni zihniyet degismedi.

Ben olsam şöyle derdim "alacaktım ama verdiğin para yetmedi hayatım, o yüzden alamadım, bi dahakine onun için de ayrıca para verirsen seve seve alırım tabii ki... "
"Bugün ben alamadım ama istersen sen anneni al götür birşeyler alırsın beğendiği"
"Bir dahaki sefere alışverişe sen de gel bizimle? Hem benim hem de annenin ihtiyaçlarını sen alırsın daha iyi olur!"

İkinci cevabinizi kullanabilirim :) Tesekkurler

Param yokki deyin her seferinde.

Yani eşiniz cidden abartmış.
Canım alim alayımda o gün üstümde yeterli para yoktu,yada kv 'min birşeye ihtyacı olduğunu düşünmedim.
BU yüzden sadece gezdik ve yemek yedik .
Diye geçiştirin gitsin...

Yani eşiniz cidden abartmış.
Canım alim alayımda o gün üstümde yeterli para yoktu,yada kv 'min birşeye ihtyacı olduğunu düşünmedim.
BU yüzden sadece gezdik ve yemek yedik .
Diye geçiştirin gitsin...
Yani boyle surekli olmadik bir sekilde cikislari var ve ben bazen kalıyorum oyle

İkinci cevabinizi kullanabilirim :) Tesekkurler

Tatlı dil ile siz karşılık verin, o size bu şekilde davrandıkça, hazır cevap olarak tatlılıkla kurun cümlelerinizi.
Bir yapar, iki yapar, üçüncü de (akıllı bir ise) dank eder anlar.
Yavaş yavaş öğrenir.
Hiç birimizin eşi mükemmel değil, hepsinin ayrı bir densizliği oluyor elbet.

tam olarak bu dusunduklerinizi o anda soyleyebilirsiniz. Esinize "biliyorum aileni cok seviyorsun onlar da bunun farkinda ama lutfen onlari yüceltmek icin beni zor durumda birakma ben tabiki de annen birsey begense ya da ben onun icin begensem alirim" gibi daha hos cumlelerle birkac kez boyle bozsan yapmax belki

Yani boyle surekli olmadik bir sekilde cikislari var ve ben bazen kalıyorum oyle
Ters bir cevap vermek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman eşinizi baş başayken uyarın. Yine olmuyorsa böyle bir şey yaptığında duymamazlıktan gelin. Kalkın su alın, telefon elinizde olsun telefon çalmış gibi yapın.

Aynısını yap.

"Yok almadım. Anne birşeye ihtiyacın mı var?" diyebilirsin. Kv de muhtemelen yok mok der. Sen de konuyu değiştrirsin. "İşte bana da bot, kaban lazım ama şu aralar çok pahalı. İndirm bekliyorum."

Biz bugün sadece gezebildik. Beraber ciktigimizda annemin ne ihtiyaci varsa alırız diye düşundum deseniz.

Hediye almak için para bıraktında ben mi görmedim de o anlar zaten kayın validende oğlunun sacmaladığını böyle dengesiz olduğun u biliyordur oğlu sonuçta..her yaptığında bozkır gelecek tepkiden korksun bir daha yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…