Densizlikte sınır yok!

Helal olsun. Eşinizin densizliğinin, sizin üzerinizden poz kesmesinin cezasını ailesine kesmiyorsunuz. :) kimin kabahati olduğunun farkındasınız. Bu ayrımı yapmış olmak çok önemli...
Genelde eşten kötü muamele gören eşeğine vuramayan semerine vurur hesabı aileye dadanıyor.

Annesine alışverişe çıkmadan, sana da bir şeyler bakalım, ben gözden kaçırabilirim. Beğendiğin bir şey olursa lütfen çekinme diyin, yeterli...
Eşiniz aynı şeyi yaptığında, annemin beğendiği bir şey olsaydı seve seve alırdım, hem bizde hatıra olurdu diyin, tamamdır :)

Bu seferlik sadece gezdik yemek falan yedik beğendiği bir şey olsaydı annem söylerdi diye düşündüm ısrar etmedim, bir dahakine bir şeyler beğenirse alırız neden olmasın, diyebilirsiniz :)

Ben eşimin tavrını ailesine mal ederim çünkü onlar yetistirmis ayrıca orda kV nin hanımın ben bişey istemedim ki gibi bişey diyip gelini savunmasi gerekirdi

Konu sahibi sana tavsiyem eşinle yanlizken konuşman..." annesinin yanında ki bu tür mudehalelerin yanlış anlaşılabileceğini...sanki siz annesi için alışveriş yapmak istemiyor esinizin zoruyla alıyor gibi anlaşılabileceğinizi..kadincagizin belki de bu yüzden mağazada birşey istemediğini,bu tür şeyleri yalnizken kendisine söylemesinin daha şık olacağını " söyleyebilirsiniz.

bence ailesinin yanında bişi deme kendisine sunu soyle gıtmeden annenle çıkacagız belkı avm ye gıderız bıraz parar verırsen annene gore bışıler alabılırım ... eğer vermezse para sordugu zaman şoyle dıyebılırsın nakıtım fazla yoktu senden istedim sende vermedin ki??

Kocanin kv'nin yanında jiletleri sorması hoş olmamış. Ama neden kendin jilet almıyorsun? Ben ona takıldım.

Bence aynı densizlikle cevap verebilirsiniz.
Ben olsam "canım sen 'siz bugün annemle gezin dolaşın, sonra ben annemle baş başa ana-oğul günü yapmak istiyorum, annem ne beğendiyse beraber almak istiyorum' demedin mi?" derim. Annesinin hayırlı evladıysa bunu sizin üzerinizden göstermeye çalışmasın. Çıksın, annesi ne istiyorsa bütün gün dolaşıp alsın.
"Ben öyle bir şey demedim" diyemez buna. Derse de sanki vazgeçen oymuş gibi "hadi canım sen de" deyip gülün.
Hem kayınvalideniz yanlış anlamaz sizi, hem de eşiniz dersini alır belki.

Amaç para değil burada. Kendince ailemi çok düşünüyorum imajı yaratıyor senin aklına gelmedi mı demek istiyor. Yani cok art niyetli degilsem ben öyle algilardim. Ilk üyenin verdiği cevap en makulu bana kalırsa. Annenle gezdik tozduk güzel bir gün geçirdik kimse kimseye birşey almadı. Veya bir dahaki çıkışımızda annene birşeyler alalım ne iyi düşündün gibi yuvarlak bir cevapla gecistirebilirsin

Evet aynen soylediginiz gibi ben dusunuyorum sen niye dusunmuyorsun gibi

Ben eşimin tavrını ailesine mal ederim çünkü onlar yetistirmis ayrıca orda kV nin hanımın ben bişey istemedim ki gibi bişey diyip gelini savunmasi gerekirdi
Neyseki oyle bir durum yok k validem.o konularda mutevazidir esimin hareketi sacma olan.

Evet bu da guzel bir davranis k validem zaten cekingendir o konularda birsey begense de soylemez bana.. ben soylemis olurum benden cikar..esime de gerektgnde cevabini veririm.

Kocanızın iyi huyları için ailesini takdir ediyorsunuzdur umarım. Ne de olsa onlar yetiştirdi.
Karakteri, huyu falan Yok çünkü adamın.

Ayrıca onlar yetiştirdi de, siz de evlendiniz ama değil mi? Demekki her kararın sonucu mükemmel olmuyor.
Kv konu sahibinin anlatımından sessiz ve beklentisiz biri gibi geldi bana ki yanılmamışım, çekingendir, bir şey istemez diye yazmış hanımefendi.
Oğluna karşı gelinini savunmayla uzatmak istememiştir.
Gereksiz davranışlarda bulunduğunu eşinin anlaması lazım.

Uyardığınız halde devam ediyormuş o nedenle eşiniz yumuşak bi tavrı hak etmiyor bana göre.
Bence telefonunuzu sessize alın arayınca açmayın mesaj atın müsait değilim vs.diye çok çok lazımsa annesini arasın.
Ya da diyelim ki açmak zorunda kaldınız tam o soruyu sorduğu an cevaplamadan annesine verin al annecim seninle konuşmak istiyormuş deyin.
Bence böyle yaparsanız birdaha sormaya cesaret edemez.

Sen alsaydın beni mi bekliyorsun de..

kız desene; ben sana dedim ya annene bişeyler almak istiyorum para bırak bana diye ama sen unuttun herhalde bende alamadım aşkım diye

Gerçekten densizlik. Ben de yaşadım böyle durumları. Karakter gelişimini tamamlayamamış ezik tiplerin klasik erkeklik numaraları. Ailesinin yanında karısını zor duruma sokup aklı sıra ego tatmini, ben senin sahibinim sen kölemsin modunda ilkel davranışlar. Ben de çok yaşadım. Annesinin evinde mutfağa girmişim yemek yapıyorum, bu zaten beceriksiz beceremez ki deyip gülmeler. Ki beceriksiz değilimdir....
Bu şekilde densiz bir tavırla aslında kayınvalidenize birşey alıp almamanız değil konu, tamamen psikolojik baskı, bastırma, pusturma.... ne yapılır ne denilir bilemiyorum çünkü ben de susar ve normalde ağzıma geleni sayacağım halde annesine babasına saygısızlık yapmayayım diye susardım geçmişte.

Canim ben kendime aldim birseyler sen yarin annenle cık al ona istersen kendin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…