• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deprem şoku ardından eşimin davranişları ayrilacagim galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.560
618
73
34
Merhaba hatay depremini canlı yaşayıp evden zar zor kurtulup kayinbabamgile gittik psikolojim hiç iyi değil kayinvavamgil giderken evlerine de baktık ev çok kötü değildi onların oldukları köye gittik .orda bekledik 2 gün ve depremin olduğu yere geldik gezdik mqlesf eşime gezmeyelim tehlikeli dedikce kaynanam ve kendisi bana laf sokup azarladı. Kaynanam laf soktu ve en son ben ailemin yanına gitmek isteyince eşim işte memleket sevdalısı oldun tarzı zaten depr3min etkisinden çıkamadık annem beni görmek ister ve abimin eşinin doğumuna gideceğiz hemen göndermek istemediler ve en sonunda kaynanam eskiden annenin evine kaç kere gidiyordun dedi.yeni evliyiz bekarkn ara tatilde ve sömestr yaz tatilinde gidiyodum .eşim bir şey demedi deprem bölgesinde gezdirmedigim için bana laf soktular neyse biz arabaya binip esimle geldik kavga ettik hic ailesinde kusur bulmuyor hep sen suçlusun diyor .tartıştıktan sonra eve geldik (Annemin evine) soğuk davrandı sabah ta gitti .Ne yapacağım bilmiyor evimiz yok zat3n binamizhasarli b3n onu aramadım o da beni aramadı çok soğudum bir sürü şey var zaten psikolojim bozuk .Ne yapmalıyım karışık yazdım kusura bakmayin

Şu an hiç kimsenin piskolojisi iyi değil herkes çok gergin mutsuz ve umutsuz bence anlık karar vermeyin eğer size laf sokup üzüyorlarsa bunu münasip bir dille mutlaka söyleyin ben de üzgünüm birbirimizi kırmayalım diyin Öyle sanıyorum ki birkaç haftaya toparlar bu durum. Bir şans verin olmazsa ondan sonra düşünün derim ben

Merhaba hatay depremini canlı yaşayıp evden zar zor kurtulup kayinbabamgile gittik psikolojim hiç iyi değil kayinvavamgil giderken evlerine de baktık ev çok kötü değildi onların oldukları köye gittik .orda bekledik 2 gün ve depremin olduğu yere geldik gezdik mqlesf eşime gezmeyelim tehlikeli dedikce kaynanam ve kendisi bana laf sokup azarladı. Kaynanam laf soktu ve en son ben ailemin yanına gitmek isteyince eşim işte memleket sevdalısı oldun tarzı zaten depr3min etkisinden çıkamadık annem beni görmek ister ve abimin eşinin doğumuna gideceğiz hemen göndermek istemediler ve en sonunda kaynanam eskiden annenin evine kaç kere gidiyordun dedi.yeni evliyiz bekarkn ara tatilde ve sömestr yaz tatilinde gidiyodum .eşim bir şey demedi deprem bölgesinde gezdirmedigim için bana laf soktular neyse biz arabaya binip esimle geldik kavga ettik hic ailesinde kusur bulmuyor hep sen suçlusun diyor .tartıştıktan sonra eve geldik (Annemin evine) soğuk davrandı sabah ta gitti .Ne yapacağım bilmiyor evimiz yok zat3n binamizhasarli b3n onu aramadım o da beni aramadı çok soğudum bir sürü şey var zaten psikolojim bozuk .Ne yapmalıyım karışık yazdım kusura bakmayin

Kasım ayında tanışıp, Haziran ayında nişanlandığınız adamla tanımadan evlenince ne olacaktı? Bir de uzaktan yürütmüşsünüz ilişkiyi. Çekin gidin annenize. Deprem olmuş psikolojiniz bozulmuş ama ailecek sizin üzerinize geliyorlar. Böyle adamla evli bile kalmayın

Ben depremden çıktım Antakyadaydik onların 2.evi ıskenderunda zaten biz depremden sonra baktık eşimle. 2.gün kaynanam kardeşi ve eşimle ıskenderuna evlerine baktık iyiydi önemli olan eşyaları aldık hala enkaz gezme derdindeydilerben de yavaş yavaş eve kötü dedim.kaynanam burda bizim geçmişimiz var dedi eşimde azarladı sürekli

Depremin psikolojinden çıkıp eşim annesi ve kardeşinin yanında sürekli azarladı çok ağrıma gitti

Bazi insanlar durumun vahimiyetini kabul etmek istemez. Travmaya öyle cevap verirler. Davranislarini hakkli kilmaz tabi ama önce kendinize gelin. Büyük travma yasadiniz. Ani karar vermeyin. Kendinize zaman taniyin. Cok gecmis olsun. Inanin burda yazan her kurtulan kisiden haber almak bizim icin kiymetli🤲

Ben depremden çıktım Antakyadaydik onların 2.evi ıskenderunda zaten biz depremden sonra baktık eşimle. 2.gün kaynanam kardeşi ve eşimle ıskenderuna evlerine baktık iyiydi önemli olan eşyaları aldık hala enkaz gezme derdindeydilerben de yavaş yavaş eve kötü dedim.kaynanam burda bizim geçmişimiz var dedi eşimde azarladı sürekli

Enkaz gezme nedir anlayamadım, turistik gezi mi yapıyor bu insanlar :KK51:

Ailenizin yanına gidin. Bu sancılı süreçte bir karar almayın. Söyleyecek çok şey var ama üzgünsünüz, şoktasınız. Bir şey demeyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X