- 28 Mayıs 2021
- 1.560
- 618
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Merhaba hatay depremini canlı yaşayıp evden zar zor kurtulup kayinbabamgile gittik psikolojim hiç iyi değil kayinvavamgil giderken evlerine de baktık ev çok kötü değildi onların oldukları köye gittik .orda bekledik 2 gün ve depremin olduğu yere geldik gezdik mqlesf eşime gezmeyelim tehlikeli dedikce kaynanam ve kendisi bana laf sokup azarladı. Kaynanam laf soktu ve en son ben ailemin yanına gitmek isteyince eşim işte memleket sevdalısı oldun tarzı zaten depr3min etkisinden çıkamadık annem beni görmek ister ve abimin eşinin doğumuna gideceğiz hemen göndermek istemediler ve en sonunda kaynanam eskiden annenin evine kaç kere gidiyordun dedi.yeni evliyiz bekarkn ara tatilde ve sömestr yaz tatilinde gidiyodum .eşim bir şey demedi deprem bölgesinde gezdirmedigim için bana laf soktular neyse biz arabaya binip esimle geldik kavga ettik hic ailesinde kusur bulmuyor hep sen suçlusun diyor .tartıştıktan sonra eve geldik (Annemin evine) soğuk davrandı sabah ta gitti .Ne yapacağım bilmiyor evimiz yok zat3n binamizhasarli b3n onu aramadım o da beni aramadı çok soğudum bir sürü şey var zaten psikolojim bozuk .Ne yapmalıyım karışık yazdım kusura bakmayin