Aynı benimki emin olun. Hiç üzülmeyin. Daha önce dediğim gibi su akar yolunu bulur, boşanılacaksa bir anda olup biter. Önemli olan evliliğinizi kurtarmak için tüm gayreti göstermek ve düşünüp düşünüp kendinizi hasta etmemek. Geçecek kardeşim eninde sonunda, hiçbir acı sonsuza kadar sürmez, biraz daha metanetli ol , bir gün bir şey olacak iyi ya da kötü , aklın tam odaklanma yaşayacak ve ne yapacağına kesin karar vereceksin.Çok demedim yemekler yaptım sofralar kurdum adam evde sadece TV izler oyun oynar
bir ilçede yaşıyorum buradaki devlet hastanesinde psikiyatri var ilaç kullanmak istemiyorum psikolog gitmek istiyorum konuşmak istiyorum. Şehre gitmem lazım ama göndermiyor adam
Böyle durumlarda psikolojik destek almak şart, kendini daha çok yıpratmamak için. Hem psikiyatr ilaç verirse sonsuza kadar kullanmıyorsun, kendini toparladıktan sonra birkaç ay daha kullandırıyor, iyi olduğuna kanaat ederse yavaş yavaş bıraktırıyor. Belki üzüntüden stresten beynindeki elektriklenme bozulmuştur, zamanında önlem alırsan düzelir. İlaç almaktan korkma, yeni düzen ilaçlar var bağımlılık yapmayan uyku vermeyen.bir ilçede yaşıyorum buradaki devlet hastanesinde psikiyatri var ilaç kullanmak istemiyorum psikolog gitmek istiyorum konuşmak istiyorum. Şehre gitmem lazım ama göndermiyor adam
Aci gercekleri anlatti dediniz ya ne soyledi?Eger anlatmak istemezseniz anlarim.Acaba ailesinin israri nedeniyle mi evlendi belki bosaninca da ailesine o birakti ben surdurmek istedim demistir.Sorun yok gibiydi meğer beni idare ediyormuş anladığım kadarı ile. 6 ay nişanlı kaldım, iş güç yoğunluk diyordu anlayamadım sanırım. 32 yaşındaydım 20'li yaşlardaki çiftler gibi mıç mıç olmamayı normal görüyordum. İlk gün gelinliğimi bile kendim çıkardım koydum bir kenara, o oturma odasında yattı. Düğün stresi yorgunluk diye hayra yordum günlerce. Sonra açıklamaları ile acı gerçeklerle yüzleştim. Ailemi üzmemek için boşanmayı aklıma bile getirmedim. 1 sene sonra bir başka konudan patlak verdi, birden bire evden ayrıldım iki ay içinde boşanma davamı açtım, bir daha da yüzünü görmedim. Duruşmalara girmedim avukat girdi.
Demek istediğim insan ruh halini bozmamak için kendi çapında gayret göstermeli kendini bırakmamalı, çalişacak durumda değildim ama ev içinde kendime meşguliyet bulmaya çaliştim. Su akıyor ve yolunu buluyor nihayetinde. Ona hiç üzülmedim de üzerine titrediğim yuvamın yıkıldığına çok üzüldüm. Sadece bana göre yuvaymış tabi, orası ayrı.
Dışarıya taktığımız altınlarımız çoktu onların gelmesi için evlendim, ben evlenmek istemedim çok ısrar ettiler dedi ilk ay. Cidde'n iki çanta dolusu geldi ailesine. Dünya başıma yıkıldı ama sorun çıkarmadım küsmedim, kendimi sevdirmeye çaliştim.Aci gercekleri anlatti dediniz ya ne soyledi?Eger anlatmak istemezseniz anlarim.Acaba ailesinin israri nedeniyle mi evlendi belki bosaninca da ailesine o birakti ben surdurmek istedim demistir.
Umarım geçer mevla bizim gibi olan herkese yardım etsin inşallah. Destek olduğun içinde çok teşekkür ederimAynı benimki emin olun. Hiç üzülmeyin. Daha önce dediğim gibi su akar yolunu bulur, boşanılacaksa bir anda olup biter. Önemli olan evliliğinizi kurtarmak için tüm gayreti göstermek ve düşünüp düşünüp kendinizi hasta etmemek. Geçecek kardeşim eninde sonunda, hiçbir acı sonsuza kadar sürmez, biraz daha metanetli ol , bir gün bir şey olacak iyi ya da kötü , aklın tam odaklanma yaşayacak ve ne yapacağına kesin karar vereceksin.
Ben kendimi sevdirmek için çok çabaladım. Makyaj yapmayı sevmem giyindim kuşandım makyaj yaptım pencerelerde kapılarda karşiladım, boynuna atılıyordum hoşgeldin diye, ufff diyordu yorgunum şekil şuradan diye itekliyordu. Taktik değiştiriyordum belki doğallıktan hoşlanıyor diye pijamalarımı çekiyordum, yine kar etmiyordu. Annemler erzaklarımı yollamasalar yiyecek şeylerim de pek az olurdu onca gelirin içinde. Soğan patates erişte tarhana reçel salça turşu sebze poğaca simit, Allah ne verdiyse. Simit üzerine salçalı sos hazırlayıp orucumu açtığım gün de oldu, eve ekmek almıyor ama ekstrelerinde restaurant isimlerine rastlıyordum. Varlıklı bir ailenin kızıydım neler yaşadım ama olsun, vardır bir hayır.
Sen hiç üzme kendini, bu sancılı dönemlerden sonra insan ne yapacağına net bir şekilde karar veriyor. İnşallah kocan ıslah olup sana Mutlu bir hayat verir de boşanma durumuna gelmezsin.
Pazartesi gidiyim o zaman doktorun dediklerini paylaşırım sizlerlebakın bu bilgi yanlış
her psikiyatr ilaç yazar diye bir şey yok ki
sadece, ilaç yazma yetkisi bir tek psikiyatristte vardır
ayrıca sizin gerçekten de önce psikoloğa değil psikiyatriste gitmeni lazım, tanı koyması için
ilaç verirse içmek zorunda da değilsiniz
siz bir kere görünün, baktınız içinize sinmiyor o zaman gitmezsiniz
İnşallah çok teşekkür ederim. Pazartesi gidixem psikiatra bakalım ne dicekBöyle durumlarda psikolojik destek almak şart, kendini daha çok yıpratmamak için. Hem psikiyatr ilaç verirse sonsuza kadar kullanmıyorsun, kendini toparladıktan sonra birkaç ay daha kullandırıyor, iyi olduğuna kanaat ederse yavaş yavaş bıraktırıyor. Belki üzüntüden stresten beynindeki elektriklenme bozulmuştur, zamanında önlem alırsan düzelir. İlaç almaktan korkma, yeni düzen ilaçlar var bağımlılık yapmayan uyku vermeyen.
Haydi biraz cesaret göster kuzum, her şey kolaylaşacak inşallah
Asıl seninkiyle benimki gitmeli psikologa aklı dengeleri çok yerinde değil:)Dışarıya taktığımız altınlarımız çoktu onların gelmesi için evlendim, ben evlenmek istemedim çok ısrar ettiler dedi ilk ay. Cidde'n iki çanta dolusu geldi ailesine. Dünya başıma yıkıldı ama sorun çıkarmadım küsmedim, kendimi sevdirmeye çaliştim.
Altin icin evlenmek ne demek insan bir omur boyu beraberlik icin evlenir.Anlattiginiz kisinin yasi da var isi de iyiydi galiba ama olgunlasamamis.Altinlar onlardan cikar sizin ahinizi aldilar.Siz de gercekten cok olgun karsilasmissiniz bunu herkes yapamaz.Sacma sapan insanlarla karsilasinca sikinti yasayinca aklina siz gelirsiniz sizi arar.Dışarıya taktığımız altınlarımız çoktu onların gelmesi için evlendim, ben evlenmek istemedim çok ısrar ettiler dedi ilk ay. Cidde'n iki çanta dolusu geldi ailesine. Dünya başıma yıkıldı ama sorun çıkarmadım küsmedim, kendimi sevdirmeye çaliştim.
Asıl seninkiyle benimki gitmeli psikologa aklı dengeleri çok yerinde değil:)
Nedendir bilmem size bir içim ısındı. Allah yolunuzu bahtinizi açık eylesin.Sorun yok gibiydi meğer beni idare ediyormuş anladığım kadarı ile. 6 ay nişanlı kaldım, iş güç yoğunluk diyordu anlayamadım sanırım. 32 yaşındaydım 20'li yaşlardaki çiftler gibi mıç mıç olmamayı normal görüyordum. İlk gün gelinliğimi bile kendim çıkardım koydum bir kenara, o oturma odasında yattı. Düğün stresi yorgunluk diye hayra yordum günlerce. Sonra açıklamaları ile acı gerçeklerle yüzleştim. Ailemi üzmemek için boşanmayı aklıma bile getirmedim. 1 sene sonra bir başka konudan patlak verdi, birden bire evden ayrıldım iki ay içinde boşanma davamı açtım, bir daha da yüzünü görmedim. Duruşmalara girmedim avukat girdi.
Demek istediğim insan ruh halini bozmamak için kendi çapında gayret göstermeli kendini bırakmamalı, çalişacak durumda değildim ama ev içinde kendime meşguliyet bulmaya çaliştim. Su akıyor ve yolunu buluyor nihayetinde. Ona hiç üzülmedim de üzerine titrediğim yuvamın yıkıldığına çok üzüldüm. Sadece bana göre yuvaymış tabi, orası ayrı.
Hayır dualarınızı almaktan daha güzel ne olabilir ki? Teşekkür ediyorum, çok teşekkür ediyorum cümlelerinizle sarıp sarmaladınız, sıcacık oldu içim.Nedendir bilmem size bir içim ısındı. Allah yolunuzu bahtinizi açık eylesin.
Rica ederim,canimsin.Hayır dualarınızı almaktan daha güzel ne olabilir ki? Teşekkür ediyorum, çok teşekkür ediyorum cümlelerinizle sarıp sarmaladınız, sıcacık oldu içim.
Bugün nasılsın canım, daha iyisindir umarım. Yatışmış, sakin ve daha güçlü olmanı temenni ediyorum.Asıl seninkiyle benimki gitmeli psikologa aklı dengeleri çok yerinde değil:)
Bugün daha iyiym bi kaç film izledim saçımı yaptım oje sürdüm kendime iyi gelecek şeyler yaptım yani daha iyi ve güzel hissettim kendimi. Baya iyi geldi:)Bugün nasılsın canım, daha iyisindir umarım. Yatışmış, sakin ve daha güçlü olmanı temenni ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?