- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Evet cesaret edemedim bi ilişki kolay kurulmuyor emek vermek gerek diye düşünüyorum ama kendimide cok kandırmak istemiyorum kafam cok karısıkTamamen bırakmak en mantıklısı, niye boşuna sürünmek istiyorsun? Çok benzerini yaşadım, keşke hemen kestirip atsaydım diyorum şimdiler.
Cocugun yeterince sikintsi varms sizde tuz biber olmussunz.erkeklerin en hassas noktasi para sizde baya ileri gitmissnz.seviyorsanz sahip cikin cunku zaten problemleri varmsKızlar merhaba, canım acayip sıkkın dertleşmeye ve fikir almaya ihtiyacım var.
Geçen haftalarda erkek arkadaşımla bi tartışma yaşadık. Daha doğrusu ben eleştiride bulundum. İş ile ilgili sıkıntıları vardı bi süre para alamıyodu, bende o an bu hep böyle mi olacak gitmek istediğim yerlere gidemiyoruz bana da elimi cebime attırmıyosun ben liseli miyim seninle parkta köşede mi buluşucam tarzı söylemlerde bulunmuştum. ( dangozca konustugumun farkındayım) bunun üzerine ara vermek istediğini beni mutsuz etmek istemediğini söyledi. İki hafta boyunca konustuk ettik ama aramız cok limoniydi. Bu hafta tam anlamıyla düzeldik derken, bugün yeni kriz yaşandı. Bana karşı ilgisiz oldugunu söyledim mutlu olmadıgımı söyledim. Ayrılmaya dogru gittiler konusmalar hep. O da bu aralar keyifsizim her seyden soğudum annem babam bile batıyor bana, bi de söylediğin seyleri tam anlamıyla aşamadım dedi. Ben üsteledim biraz daha muhabbet ettik. Beni sevmiyo musun o o derece mi sogudun diye sordum. Seni sevmiyorum diye bi şey demedim bu aralar içtiğim çay bile zevk vermiyor ben sadece seni üzmek istemiyorum çünkü mutsuzum diye sürekli dile getiriyorsun dedi. Düzelir miyiz bilmiyorum ama zamana bırakalım dedi bende tamam dedim. Kızlar ben şimdi ona karşı nasıl olmalıyım bilmiyorum, zamana mı bıraksam yoksa bana karşı net olmadığı için tamamen bitirsem mi bilemiyorum. Suan mantıklı olan ne dışardan bakıldıgında göremiyorum. İlgilensem etsem bogulur mu daha cok yoksa iyice bende geri mi çekilsem. Mesajlarım ve aramalarım azaldıgında sitem eden de bi tip. Araya mesafe koysam sanki daha cok kötü oluruz gibi ya da sürencemde bırakmayıp tamamen bitirmek mantıklısı bilemiyorum
Maddiyat krizi çözüldü gibi sebep o değil aslında neden böylesin diyorum bilmiyorm sebebi yok tüm dünyaya küsesim var dedi. D vitamini eksikliği depresyon etkisi yapıyor bi ölçüm yaptır dedim, pazartesi alayım o zaman sebebi umarım sadece d vitamini eksikliğidir dedi. Acıkcası benden her seyden sogumus. Kendimi de fazla ay söyle böyle diye kandırmak istemiyorumEğer konu sadece buysa ve doğru söylediğine güveniyorsan, gerçekten onun tarafından bakmayı dene.. Çünkü çok zor hem maddi olarak yetememek hemde manevi olarak kendini iyi hissetmemek. Bende şuan o durumdayım aylardır işsizim ve gerçekten içtiğim çay bile zehir oluyor bana.. herkes batıyor kendimi bu dünyaya bile fazlalık hissediyorum bazen :)
O yüzden istersen biraz zamana bırak o da kafasını dinlesin..
Sebepsiz depresyonda olması beni korkutuyor, ısrarla sordum sevmiyomusun beni artık diye devam etmek istemiyomusun dedim. Ayrılmak istemiyorum ama senide üzmek istemiyorum, bu aralar karsımda duran duvara bile bu ne biçim duvar diyesim var dediCocugun yeterince sikintsi varms sizde tuz biber olmussunz.erkeklerin en hassas noktasi para sizde baya ileri gitmissnz.seviyorsanz sahip cikin cunku zaten problemleri varms
Psikolog veya psikiyatriyle bi kac ayda hallolur bu problemleriSebepsiz depresyonda olması beni korkutuyor, ısrarla sordum sevmiyomusun beni artık diye devam etmek istemiyomusun dedim. Ayrılmak istemiyorum ama senide üzmek istemiyorum, bu aralar karsımda duran duvara bile bu ne biçim duvar diyesim var dedi
Sanmiyorum gideceğini. Bana klasik bahar depresyonu gibi geldiPsikolog veya psikiyatriyle bi kac ayda hallolur bu problemleri
Maddiyat düzeldi ama işte. Yani ödemelerini alıyor. Suan para sıkıntısı yok. Ama söylediklerim beynine yer edinmiş o dönem mutsuzum diyordum çok. Sen mutsuzsun deyip kestirip atmaya calıstı. Zoruma gitti. Ben üsteleyince biraz zaman verelim dedi. Normal yanlız yaşıyor ailesi burda bi kaç aydır onların olmasıda onu cok bunalttı.Erkeklerin en bunaldigi durum maddiyat yetememe duygusu su durumun da sakin ayrilik kelimesini agziniza almayin ustunede gitmeyin durumunun duzelmesini bekleyin siz eskisi gibi guzel davranin para konusunu acmayin durumu duzeldigindede boyle depresif tawirlari olursa oluru yok der bicak gibi kesersiniz.Hakkinizda hayirlisi olsun
Ya haklısınız, suan tam olarak nasıl düzelteceğimi bilemiyorum. Cok ittim kendimdenElinde olmayan sebeplerden dolayı sürekli sızlanmışsınız. Çalışmadığı için değil iş yerinin sorunlu olmasından dolayı maddi sıkıntı yaşıyormuş adam. Bundan şikayet edip sonra sen bana karşı ilgisizsin diyerek ikinci bir bunalma yaşatmışsınız. Maddi sıkıntısı olan insanın kafası doludur sizinle istediğiniz gibi ilgilenememiş olması doğal tabi ki. Başta bu tip davranışları bırakmalısınız. Havalar ısınıyor ne güzel. Yapın evde kek börek piknik yapın, birlikte yürüyüşe çıkın. İlla para harcamak zorunda değilsiniz ki.
İşin bu raddeye gideceğini bilemedim. Sadece iş değiştirme daha iyi yere gecebilme Durumu varken bazı seyleri kangrene cevirmesi beni cok yormuştu. Bende patladım birden. Ani yükselmelerim var bunu kabul ediyorum ama bu denli bu dereceye gelmek normal mi kestiremiyorumİyi gün aşığı bulması kolay.
Kötü gün aşığıyım diyebiliyor musunuz?
Yeterince kötü bir dönemde bir de sizin ''Mutsuzum''
isyanlarınızla karşı karşıya kalmış.
Ne kadar sağlıklı bir ilişkim var sorusu oturmuş içine böylece.
Siz oturtmuşsunuz.
Hayatta kriz dönemlerinde gönül ilişkileri insana yaslanacak duvar olmalı,
huzur vermelidir.
Veremeyip huzursuzluğuna huzursuzluk katmışsınız.
Şuanda bile bencilce ''Kendimi kandırmak istemiyorum. Bitirsem mi?'' diyorsunuz.
Bitirin bence de..
Oğlan açısından en iyisi bu gibi duruyor..
Kusura bakmayın ama oldukça yorucu olan şu yaşamda
yorucu tüm ilişkilerden nefret ediyorum..
Yapmayın..
Yük olmayın, yüke ortak olun.
Ödemelerini almaya başlamış zaten toparlanmaya baslamış. Ama genel bi depresyon modu var senlik değil diyor bilmiyorum napacagımı sasırdım her seyden soğudum diyor. Benlik değilse niye bana bu kadar yabancı gibi davranıyor. 2 hafta önceki tartısmamız bizi bu raddeye getirdi diye de belirtiyor ben anlamadım kafaası karısık benimde kafamı karıstırdı. Sanki beni sevmiyormuş gibi hissediyorum. Soruyorum beni sevmiyomusun diye hayır seviyorum demiyo da ben sana seni sevmiyorum diye bi şey demedim diyor. Kaçak oynuyor. Fazla üzgünümMaddi durumu duzelse bile o söylediğiniz sözleri unutacagını dusunmuyorum gercekten o konuda ileri gitmissiniz
Alın karşınıza konuşun en güzeli. Ben hata yaptım düşüncesizce davrandım özür dilerim diye. Şahsen sevgilim dar günümde bana böyle davransa ciddi anlamda soğurum. Hayat boyu böyle mi olacak diye korkarım. Hatasını fark ettiğini ve değiştiğini görmedikçe de güvenip ilişkiye devam etmem. Maddi beklentileri rafa kaldırın uzunca süre. Daha özenli davranın.Ya haklısınız, suan tam olarak nasıl düzelteceğimi bilemiyorum. Cok ittim kendimden
İşin bu raddeye gideceğini bilemedim. Sadece iş değiştirme daha iyi yere gecebilme Durumu varken bazı seyleri kangrene cevirmesi beni cok yormuştu. Bende patladım birden. Ani yükselmelerim var bunu kabul ediyorum ama bu denli bu dereceye gelmek normal mi kestiremiyorum
Bugün cok konustum karsımda resmen duvar vardı noldu dilinimi yuttun diyorm sanırım öyle diyor. Halbu ki ondan önceki gün ve akşamında iyiydik birden nasıl böyle düştü anlamıyorum. Ani ruh değişimine girdi buda beni ürküttüAlın karşınıza konuşun en güzeli. Ben hata yaptım düşüncesizce davrandım özür dilerim diye. Şahsen sevgilim dar günümde bana böyle davransa ciddi anlamda soğurum. Hayat boyu böyle mi olacak diye korkarım. Hatasını fark ettiğini ve değiştiğini görmedikçe de güvenip ilişkiye devam etmem. Maddi beklentileri rafa kaldırın uzunca süre. Daha özenli davranın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?