Depresyon tartışma ilişki

Aksine benimde özel ve iş hayatım zor. Zor oldugu için ilişkimde de tahammülsüz davrandım. Biraz onda nefes almak bana iyi geliyor onunda dertlerinin arasında ben boğuldum ben derdimi cok acan biri değilim onun sürekli dilinde oldugu için tahammül sınırım bitmişti ee yeter artık o zaman çözüm bul diye söylendim. Aslında gececeği iş tanıdıklarından biriydi, o yüzden o kadar rahat konustum yoksa bu devirde yeni bir işe geçmek cok zor biliyorum. Bu sebeplerde illaki var ama ben bugün ki tavrına inanın ki anlam veremedim. Son bi haftadır iyiydik düzelmeye baslamıstık. Plan yaptık haftasonu için vs hatta aksamında ben biraz griptim agırlasırsan uyandır beni diye de tembihleyip uyumustuk sabah bi kalktım ben bugün depresyondayım moduyla karsılastım anlam veremedim bi insan bi gecede nasıl böyle olur diye bayagıdır böyleydim sen görmek istememişsindir diye tepkiyle karsılastım. Bizim su durumda olmamızı sebebi 2 hafta önceki kavgamızmış ama depresyona girmesinin her seyden soğumasının sebebi ben değilmişim. Ya benim algılarım zayıfladı onu anlamıyorum ya da ikili cevaplar veriyor bana. Sizin yorumlarınızı sevdiğim için detaylı aktarmak istedim..

Ne kadar tuhaf insanlar var verilen akıllara bak pardon da sonuna kadar siz suçlusunuz.Adamı önemsiyodunuz ayrılmak istemiyodunuz niye dan dun konuşuyosunuz?hadi konuştunuz böyle bi döneminde anlayışlı olacağınıza daha ne diye üstüne gidip zorluyosunuz?kusura bakmayın da bırakın adamı kurtulsun sizden

Belki biraz ilgiye ihtiyacı var.
Naz yapıyor olabilir.
Şimdi erkekler kadınlardan daha güzel naz yapıyor doğrusu :)

Buluşma ayarlamıştınız ama iptal oldu anladığım kadarıyla..

İlişkinizi bu son zamanlarla değil geçmişten günümüze değerlendirmeniz
sağlıklı olur.
Emek vermeye değerse eğer, ilgi gösterin.
Bunaltmadan anlayışla karşılayın.
Nasıl yardımcı olabileceğinizi sorun.
Seçenekler sunun ve seçimi ona bırakın.
Karar almak için aceleci olmayın.
Pişman olmanız yüksek olası olur.

İptal olmadı ben gittim gel bi konuşalım diye. Konustuk bayagı yüzyüze yani bunları hep yüzyüze konustuk. Ben acıkcası biraz fevri bi insanım bazen kestiremiyorum önümü. Biraz zamana yaymakta fayda olacak sanırım.

Zaman ver işte bak sende hastalığın. Evlilikte daha büyük yükler anlatılıyor. Söyledikleri için kendini affettim de gerek küçük bir süpriz yapıp üstünüze kara bulutları dağıtılır mesela

ne gerek var adam etmeye uğraşmaya? ilişki kolay kurulmuyor da sinirlerinizi iyi bi yıpratırsanız geri dönüşü olur mu sizin için de? cidden o kadar uğraşmaya değiyor mu

Maddiyat düzelmiş olabilir de , senin zor zamanındaki tavrın yüzünden soğumuştur. Sadece o d kabullenmeye çalışıyor olabilir. Yani bitirmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…