Aksine benimde özel ve iş hayatım zor. Zor oldugu için ilişkimde de tahammülsüz davrandım. Biraz onda nefes almak bana iyi geliyor onunda dertlerinin arasında ben boğuldum ben derdimi cok acan biri değilim onun sürekli dilinde oldugu için tahammül sınırım bitmişti ee yeter artık o zaman çözüm bul diye söylendim. Aslında gececeği iş tanıdıklarından biriydi, o yüzden o kadar rahat konustum yoksa bu devirde yeni bir işe geçmek cok zor biliyorum. Bu sebeplerde illaki var ama ben bugün ki tavrına inanın ki anlam veremedim. Son bi haftadır iyiydik düzelmeye baslamıstık. Plan yaptık haftasonu için vs hatta aksamında ben biraz griptim agırlasırsan uyandır beni diye de tembihleyip uyumustuk sabah bi kalktım ben bugün depresyondayım moduyla karsılastım anlam veremedim bi insan bi gecede nasıl böyle olur diye bayagıdır böyleydim sen görmek istememişsindir diye tepkiyle karsılastım. Bizim su durumda olmamızı sebebi 2 hafta önceki kavgamızmış ama depresyona girmesinin her seyden soğumasının sebebi ben değilmişim. Ya benim algılarım zayıfladı onu anlamıyorum ya da ikili cevaplar veriyor bana. Sizin yorumlarınızı sevdiğim için detaylı aktarmak istedim..