- 28 Haziran 2011
- 63.615
- 159.725
- 898
- Konu Sahibi gocmenkizi16
-
Evet cok iyi anlıyorum sizi, bende uç yildir kullanıyorum. Tam ilac iyi geldi, ben ıyilestim diye düşünürken aniden hiçbirşey yokken ortaya çıktı. Feleğim şaştıİlaç tedavisi şart anksiyete de ya, başka çözümü bulamadım ben, ne kadar dikkat edersen et, her şeyi uygula ama o ilacın verdiği rahatlığı vermiyor hiç bir şey. İki yıl kullandım, bir buçuk yıl bıraktım mesela ben sonra tekrar hortladı :) Ki “artık yendim.” gözüyle bakıyordum. Yenememişim :)) Tekrar başladım ilaca, en az 3 ay kullanacağım bakalım ne olacak
Canım çok geçmiş olsunIçiniz rahat etmediyse verin parasini özele gidin
Caninizdan kiymetli degil
Ben 15 gün önce özel psikologa gittim
Ilaç kullanman gerek dedi psikiyatra yönlendirdi
Oda özeldi
3 ilac kullaniyorum şimdi 15 gündür
Biraz sakin gibiyim ama daha rahatlamış hissetmiyorum kendimi
Tekrar psikiyatri dr ma gidince belki dozunu artirir ilacimin
Hiç korkulacak abartilacak bisey degil ilaç kullanmak
Para heryere gidiyor bide buraya gitsin,sağlık için giden paraya acımayın
O kriz anında bende çok denedim telkin yapmayı kendime ama hiç işe yaramadı, daha çok panik oldum ben
Atak anında ben hiç yapamıyorum ki ben kendimde bile olamıyorum sadece nefesimi kontrol etmeye çalışıyorum o kadarO kriz anında bende çok denedim telkin yapmayı kendime ama hiç işe yaramadı, daha çok panik oldum ben
Bisey olmayacak, geçecek, sakin ol,bişey yok diyorum bende ama sadece diyorum etki etmiyorAtak anında ben hiç yapamıyorum ki ben kendimde bile olamıyorum sadece nefesimi kontrol etmeye çalışıyorum o kadar
Keşke o içi daralıp kendini depresyonda sanan insanlardan olsam ama malesef , Allah düşmanımın başına vermesin bu durumuDepresyon ve anksiyeteden kastınız nedir? Ülkede her içi daralan depresyonda sanıyor kendini o yüzden soruyorum. Eğer fiziksel rahatsızlıklarınız varsa ilaç kullanmanız gerekir, psikiyatr bunun için var sizin derdinizi dinlemez onun için psikoloğa gitmeniz gerekir.
Teşekkür ederim özele gideceğim zaten baştan hata ettim galiba bu kadar beklemem hataydı daha önce ilaç kullandım fakar bıraktım bu sefer daha şiddetli geldi annemi kaybedince hepten serseme döndüm yaşayan bilir bu anksiyete depresyonla birlikte bir canavar benim gibi neşeli birini ne hale getirdiIçiniz rahat etmediyse verin parasini özele gidin
Oda özeldi
Teşekkür ederim özele gideceğim zaten baştan hata ettim galiba bu kadar beklemem hataydı daha önce ilaç kullandım fakar bıraktım bu sefer daha şiddetli geldi annemi kaybedince hepten serseme döndüm yaşayan bilir bu anksiyete depresyonla birlikte bir canavarIçiniz rahat etmediyse verin parasini özele gidin
Oda özeldi
Hiç duymadım ama denerken hiç motive olamiyorum zaten anksiyete tavan zaten düzelmicek birşey diye erkenden terk ediyorum
Çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsunilaçlar on beş gün bir ay arası etki etmeye başlıyor. Daha iyi gelecektir, daha iyi hissedeceksin mutlaka
Bunu bende hissediyorum ne yazık ki, ama yine de bir Umut düşünce şeklimi değiştirmeye çalışıyorumEvet cok iyi anlıyorum sizi, bende uç yildir kullanıyorum. Tam ilac iyi geldi, ben ıyilestim diye düşünürken aniden hiçbirşey yokken ortaya çıktı. Feleğim şaştıtekrarlaması çok daha kötüymüş bazen ilaçla yaşayacağımı düşünüyorum. Sizede geçmiş olsun
Eğer ilaçsız baş edip kendinizi iyileştirebiliyorsaniz sorun yok. Ama olmuyorsa ilaç kesinlikle gerekli. Çünkü zihni toparlıyor. İlacın size etkisini ise siz gözlemleyeceksiniz. Eğer iki haftadan sonra hala iyi gelmiyorsa doktorunuz ilacı değiştirir. Eğer maddi durumunuz varsa psikolog tedavisi de çok iyi olurMerhaba arkadaşlar bende depresyon ve yoğun anksiyete problemi var doktorum ilaç yazdı ama kendisini ilgisiz bulduğum için ilaçları kullanmadım benim gibi bu problemleri yaşayanlar nasıl destek alıyorsunuz? Neler uyguluyorsunuz hayatınızda? Birde online ücreti yüksek olmayan pikolog önerileriniz varmı yada Önereceğiniz psikoterapi yöntemi şimdiden teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?