- 28 Ekim 2019
- 73
- 80
- 38
- 30
- Konu Sahibi gocmenkizi16
-
Uzman değilim ancak yoğun anksiyete probleminiz olduğunu yazmışsınız. Bu durumda davranışsal terapi yeterli olmayabilir, doktorlar genelde ilaç yazıyor. İlaçları kullanmama sebebiniz tam olarak ne?
Devlet hastanesi olduğu için belki başından savar gibi ilgisiz geldi soru dahi sormadı diyebilirim o yüzden yazdığı ilaçlarda bana güvenli gelmedi
Zaten normal bir ruh hali içinde değilsiniz. Sizce bu tespitiniz doğru mu? Bence ilaçlarınızı kullanın.Devlet hastanesi olduğu için belki başından savar gibi ilgisiz geldi soru dahi sormadı diyebilirim o yüzden yazdığı ilaçlarda bana güvenli gelmedi
Biorezonans öneririm. Psikolog ile de görüşme sağlıyorlar. 2 ayda toparladım.Merhaba arkadaşlar bende depresyon ve yoğun anksiyete problemi var doktorum ilaç yazdı ama kendisini ilgisiz bulduğum için ilaçları kullanmadım benim gibi bu problemleri yaşayanlar nasıl destek alıyorsunuz? Neler uyguluyorsunuz hayatınızda? Birde online ücreti yüksek olmayan pikolog önerileriniz varmı yada Önereceğiniz psikoterapi yöntemi şimdiden teşekkür ediyorum..
Evet malesef..Devlet hastanesine mi gittiniz acaba?
Çok haklısınız çevredekilerinde etkisi oldu süreci uzatmamda ilaçlara karşı aldığım tepkilerde beni korkuttu açıkçası bende kendi kendime düzelebilirim umudu yarattim sonuç dahada ilerledi teşekkür ederim yorumunuz için sizede çok geçmiş olsunBen ramazan boyunca korkunç bir depresyon ve anksiyete ataģı yaşadım. Psikiyatriste giderken eşimin kolunda zar zor yürüyebiliyordum çok kötü durumdaydım. Yüreğime taş oturmuş gibiydi. Çarpıntı, baş dönmesi, mide bulantısı, kusma, ishal, iştahsızlık, aşırı korku, endişe, huzursuzluk derken yataktan kalkamaz olmuştum. Bir ay boyunca çocuklara eve eşim baktı. Artık hergün intiharı düşünüp kendimi nasıl öldüreceģimi hayal etmeye başlamıştım. Sonunda tam kapanma bitince psikiyatriste gidebildim. Benim psikiyatristte değişikti. Televizyon açık önünde çayı, ağzında sigarası ve hiç susmayan telefonu vardı. Hiçbir sıkıntımı önemsemedi. Ne olmuş öyle olmuşsa, eee ne var bunda gibi yorumlar yaptı ama bi yönden de yanında rahattım. Ortamda sanki bizim dayı oģluyla konuşuyorum rahatlığı vardı:) Neyse bana iki ilaç verdi Allah razı olsun onlarla gözüm açıldı kendime geldim. Çok kötüyseniz mutlaka ilaç yardımı almalısınız. Bu psikiyatrist güven vermediyse başka bir psikiyatristte gidin. Ama ilaç almaktan vazgeçmeyin çünkü bu illet gerilemiyor aksine ilerliyor. Benim gibi olmanızı hiç istemem.
Evet malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?