- 12 Ağustos 2016
- 238
- 98
- 18
- 29
- Konu Sahibi uhappygirl
-
20kaç yaşındasın
üniversiteyi bitirmeyi bekliyorum ama 3.sınıfım şu an.. yani daha 2 senem varBazı hayatlarda olumsuzluk herkesten daha fazla olabiliyor. Bu yüzden en kısa zamanda kendi hayatınızı kurmalı ve size sorun olan yıpratan ne varsa kendinizden uzak tutmalısınız başka yolu yok
evet 3.sınıf edebiyat öğrencisiyimokul ya da çalışma durumun var mı
Bazı hayatlarda olumsuzluk herkesten daha fazla olabiliyor. Bu yüzden en kısa zamanda kendi hayatınızı kurmalı ve size sorun olan yıpratan ne varsa kendinizden uzak tutmalısınız başka yolu yok
gerçekten kurtulmak istiyorum artık o kadar üstüme geliyor ki oysa ben ona ne yapabilirim... bir tek benim söylediklerim onun zoruna gidiyor çünkü beni sevmiyor hep hakaret ediyorkurtulmak deme sen gene
aile şart, zor gününde gene onları arkanda bulursun
biraz nefes alsan iyi gelir
aynı şekilde benim annemde öyle babamla sorun yaşar bize bağırıp çağırır.. ama ben canı sağolsun diyemiyorum o kadar sinirlendiriyor ki beni soğuttu kendinden...annenin kusmesi mi, buyrun benim!! ahh gunler, haftalar boyunca sebepsiz kusmeler..şu an basbasa tatildeyiz ve yine küsüz..babamin hincini benden alir..ki maaşım v.s olduğu gibi annemindir, yapmadığım fedakarlik kalmadi, helali hoş olsun ama bana gelince böyle işte..cani sağolsun
Genelde yorumlarin harkulade oluyor canim..
Meslegn nedir
Teşekkür ederim cnm çok Mutlu ettin beni ben ebe ve doğum koçuyum bide ikinci üniv okuyorum psikoloji 3. Sınıf öğrencisiyimGenelde yorumlarin harkulade oluyor canim..
Meslegn nedir
haklısın herkesin kendine göre bir derdi var. Ama insanın anne ve babası anlayışsız olunca psikolojik olarak çökebiliyorsun.. şu yaz tatilinin 2 ayı burnumdan geldi şu son ay da bitsin gideyim artık diyorum. ruh sağlığım bozuldu şu son 1 senede herkes üstüme geliyor. eve dönmeden önceden psikoloğa gitmiştim ama yaz tatili girince araya sıkıntı oldu dönünce tekrar gidecem geçen gün halüsinasyon gördümInsanlar neler neler yasiyor daha kotusu olmadigina sukret...
Depresyon sebepsiz yere gelip yapismaz once sebep olan durumu duzelt gerisi zaten gelir...her birimiz cok iyi programlanmis canlilariz fitrata uygun yasa farkina bile varmadan tum sorunlari cozebildigini gorursun.
haklısın herkesin kendine göre bir derdi var. Ama insanın anne ve babası anlayışsız olunca psikolojik olarak çökebiliyorsun.. şu yaz tatilinin 2 ayı burnumdan geldi şu son ay da bitsin gideyim artık diyorum. ruh sağlığım bozuldu şu son 1 senede herkes üstüme geliyor. eve dönmeden önceden psikoloğa gitmiştim ama yaz tatili girince araya sıkıntı oldu dönünce tekrar gidecem geçen gün halüsinasyon gördüm(
Teşekkür ederim cnm çok Mutlu ettin beni ben ebe ve doğum koçuyum bide ikinci üniv okuyorum psikoloji 3. Sınıf öğrencisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?