Koyduğun smileyler biraz göz yoruyor.Bugun hicbir is yapmadim...
Aslinda bu hafta hicbir is yapmadim...
Durmadan uyuyasim geliyor geceleri kizim uyutmadigi icin uyku duzenim kalmadi..
Kis geldi hava kasvetli biryandan soguk hava biryandan dogalgaz faturasi canimi sıkıyor..
Hastaliklar pesimizi birakmiyor..
Bir yandan agriyan disim bir yandan kizimin gece nobetleri aglama krizleri..
Esimin ilgisizligi cinselsizligi..
Kimseyi gormemem..
Uc senedir hicbiryere gitmedim bulundugum semtin disina bile cikmadim..
Bir yandan maddi sıkıntılar...
Off depresyondayim parmagimi bile kaldirasim yok..
Smiley candirKoyduğun smileyler biraz göz yoruyor.
Geçer çok da yüklenme kendine Tembellik haktır bence çalış çalış nereye kadar.Arada bırak dağınık kalsın.
Kızını alıp gündüz soğuk da olsa sıkı sıkı giydirip parka falan çıksan İnan o bile iyi gelir.
Bugun hicbir is yapmadim...
Aslinda bu hafta hicbir is yapmadim...
Durmadan uyuyasim geliyor geceleri kizim uyutmadigi icin uyku duzenim kalmadi..
Kis geldi hava kasvetli biryandan soguk hava biryandan dogalgaz faturasi canimi sıkıyor..
Hastaliklar pesimizi birakmiyor..
Bir yandan agriyan disim bir yandan kizimin gece nobetleri aglama krizleri..
Esimin ilgisizligi cinselsizligi..
Kimseyi gormemem..
Uc senedir hicbiryere gitmedim bulundugum semtin disina bile cikmadim..
Bir yandan maddi sıkıntılar...
Off depresyondayim parmagimi bile kaldirasim yok..
Ciddiyim cikmadim buna kendim bile inanamiyorum.Hepsi olabilir dönem dönem ama bir madde dikkatimi çekti.
Nasıl 3 senedir bulunduğunuz semtin dışına çıkmadınız yahu?
Taş olsa çatlar...
İlk olarak bunu değiştirin, inanın insan degişik bir bina, tanımadık yüzler gördüğünde bile motive oluyor.
Kediniz mi var ayy cok seker.Üç senedir semtin dışına çıkmamak mıBenim kedim daha çok geziyor.
Hemen yarın önemli bir işiniz yoksa çıkın.Ciddiyim cikmadim buna kendim bile inanamiyorum.
Kediniz mi var ayy cok seker.
Sagolsun esim bu konu da cok duyarlidir cebime harclik koyar surda yeni biryer acilmis x bi yer oraya git ya da gel seni oraya gotureyim der... Oooo nerdeee..Hakikaten çok tatlıdır, sağolun. Bana onu sevmek de çok iyi geliyor mesela. Evcil hayvan edinebilirsiniz. Arada da evden semtten dışarı çıkın, üç yıl ciddi anlamda uzun bir süre.
Evet guzel fikir tesekkurler ama evcil hayvan sorumluluk ister..Hakikaten çok tatlıdır, sağolun. Bana onu sevmek de çok iyi geliyor mesela. Evcil hayvan edinebilirsiniz. Arada da evden semtten dışarı çıkın, üç yıl ciddi anlamda uzun bir süre.
Esim yuzunden yoksa evlenmeden once ikimizde gezerdik hepNeden böyle cnim? yani sen mi bu kadar içe kapanmayı istedin eşin mi sebep oldu? cinselsizlik diyosun üç yıldır aktivitem yok diyosun eşin bu konularda pasif sanırım. Ortak alanlarınız yoxa bile çocuk var sonuçta ikinizlede yakından ilgilenmeli eşin.. İnş unutursun bu sıkıntılarını
Esim yuzunden yoksa evlenmeden once ikimizde gezerdik hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?