- 4 Nisan 2021
- 762
- 925
- 18
- 20
Bu hale nasıl geldim hiç bilmiyorum ama içimde en ufak yaşam sevinci isteği kalmadı hiç bir şeye olumlu bakamıyorum o kadar negatif bir insana dönüştüm ki çevremdekilere de bunu yansıtıp daralttığımı fark ettim bu duruma ayrı bir üzülüyorum zaten , hiç bir şeye karşı hevesim umudum kalmadı düzenli namaz kılan kuran okuyan birisiydim önce dua etmeyi bıraktım içimden gelmiyor ettiğim dualar kabul olmuyor gibi düşünüyorum sonrasında namazlarım aksamaya başladı namazlardan sonra da seccadenin başından kalkamıyorum ama bir şey de yapamıyorum boş boş ağlıyorum . üniversite sınavına hazırlanıyorum bol bol ders çalışıyorum, çalışıyorum ama ben şurayı kazanıcam ben şu olucam diye bir şey söyleyemiyorum hayal kuramıyorum yapmam gerekenleri yalnızca yapmak zorunda olduğum için yapıyorum artık asla zevk alamıyorum bir şey yiyip içesim de gelmiyor çok zayıfladım küçük şeyleri bile kafam takar büyütür ve kendimi hasta eder oldum bu durumdan kurtulamıyorum ne yapmalıyım nasıl atlatmalıyım bu durumu hangi duayı edersem düzelirim ne yaparsam düzelirim ben yaşadığım hayattan zevk alamıyor kendimi her açıdan fazlalık gibi hissediyorum gönlümdeki bu ağırlık düşüncelerimdeki bu karanlıkla daha fazla yaşamaya devam etmek istemiyırum çok kırılıyorum ettiğim dualar kabul olmuyor Allah beni umursamıyor mu diye çok düşünüyorum çaresiz hissediyorum kendimi mutluluk çok uzak geliyor bana