- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
o videoyu izledim, daha neler neler izledim, okudumMalesef yuklemedi netten bulabilirsin depresyon hastaları için yapılmış bir video..depresyonu kara köpek diye adlandirmis..
iş...zevk almadığım hayatta bana para saglayacak..aynen böyle geliyorİşine odaklan kendini kuvvetli hissetmeye çalış sevdiklerinle bi arada ol onlar atlatmana yardım edecek
inanin o günü bekliyorum..mucizeye inanır gibi bekliyorum. aklim, kalbim, mantığım almiyor bu kadarini..Su anda insanlarin sana verdigi akillar oyle sacma gelioki onlari dinlemiorsun bile. Oaraya odaklanmissin aklindan cikmasi imkansiz gibi ama Allah büyük bigun birsey olacak ve herseyi unutacaksin. Sadece umudunu sakin kaybetme
Yasadim kimseyede anlatamadim. Sadece Allaha sigindim ve ölmekten korkmadim . Hatta o kitabi bitirdigimde hickira hickira agladim. Ölmek istiorum , kesinlikle korkunc birsey degil dedim . Ve o gece bilmiorum ama tam uykuya dalmadan öldügümü ve ruhumun bedenimden ciktigini hissettim sonr uyandim. Ve ertesi gün sanki yeniden dogdum. Bunlari ilk defa birine anlatiorum. Umarim sana iyi gelir.inanin o günü bekliyorum..mucizeye inanır gibi bekliyorum. aklim, kalbim, mantığım almiyor bu kadarini..
siz yasadiniz mi bunu?
Mucize gokten inmeyecek.inanin o günü bekliyorum..mucizeye inanır gibi bekliyorum. aklim, kalbim, mantığım almiyor bu kadarini..
siz yasadiniz mi bunu?
Kimse kendi kendinin doktoru olamaz.Hanfendi ilaç ve pskoterapi ile aşabilirimm bu durumu sadece.Mucize gokten inmeyecek.
Siz yaratacaksiniz.
inşallah, Allah'im cok istiyorum iyilesmeyi. bu beyin nasil bir sey..size inanıyorum çünkü konunuzu okudum,ayni hissettiklerimiz..sizin gectiyse benim de geçecek inşallah çok sagolunBunlar senin düşüncelerin değil beynin sana oyunu.Hani insan normal zamanlarda düşüncelerini kendisi yönlendirir ya şimdi beyin yönlendiriyor seretonin eksikliğinden dolayi.İlaç o maddeyi yerine koyar düşünceleri yuzeysellestirir pskoterapi de kalıcılık sağlar. İylesebilirsiniz.
Geçecek ilaca aralıksız devam edininşallah, Allah'im cok istiyorum iyilesmeyi. bu beyin nasil bir sey..size inanıyorum çünkü konunuzu okudum,ayni hissettiklerimiz..sizin gectiyse benim de geçecek inşallah çok sagolun
cocugun yoksa bu korku niyeBen 4 yıldır anksiyeteyle mucadele ediyorum. Lutfen konumu tasimayin, cok ihtiyacim var goruslere, ilac da kullandim, ataklarim tamamen gecince doktor kontrolunde biraktim. ancak memleketteki olan bitenden cok etkilendim, ölüm korkusu saldı yine, ataklarim basgosterdi.
Sonra bir gün yeter bu kadar korktugun, hayat bu, fani her şey, ölüm de bizim için diye kendimi telkin ederken, cok buyuk boşluğa düştüm.
İnanin şu an cok kötüyüm. hayat cok anlamsiz, yaptığım hic bir sey zevk vermiyor, canına kiyanlar bu yüzden mi kiyiyorlar diye delirecektim, doktora gittim, ilaç basladik, yan etkilerle beraber iyice umutsuzluga kapildim.
Bu arada her gün bir arkadasim zorla yürüyüş yaptırıyor, sevgilim hep yanimda ama kendime zarar vermemden korkuyor, ailemin haberi yok burada degiller simdilik, disari cikip geziyorum, temizlik yapiyorum, kitaba konsantre olamiyorum, hic bir sey dikkatimi cekmiyor. psikologa gittim p.tesi yine gideceğim.. Birden hic bir hedefim, amacım kalmadi..çok garip bir buhrana düştüm. onumdeki 50 60 yil nasil geçer???? diye deliriyorum!!
LÜTFEN BUNLARIN AYNISINI YASAYAN VE ATLATAN VARSA BENİ TELKİN ETSİN. HİÇ IYI DEĞİLİM..
Bu arada uzun bir tatil yaptim deniz kıyısında, orada başıma geldi bu buhranlar
anneme aşırı bagliyim. ben de evlenip cocuk dogurmak istiyorum. ama bu psikoloji beni korkutuyor. nasil bakicam o cocuga, kendim tat alamazkencocugun yoksa bu korku niye
ne desem ki benim kardesim trafik kazasi da olmustu korkunc bir sekilde ondan sonra ben de rahatsizlandim senin gibi yillarca cektim hedefsiz amacsiz olunca daha cok ortaya cikiyor hele asik olunca kayboluyordu ama ben cok inancliyim bunun etkiside buyuk su anki durumumda her daim dua halindeyimanneme aşırı bagliyim. ben de evlenip cocuk dogurmak istiyorum. ama bu psikoloji beni korkutuyor. nasil bakicam o cocuga, kendim tat alamazken(
başınız sağolsunne desem ki benim kardesim trafik kazasi da olmustu korkunc bir sekilde ondan sonra ben de rahatsizlandim senin gibi yillarca cektim hedefsiz amacsiz olunca daha cok ortaya cikiyor hele asik olunca kayboluyordu ama ben cok inancliyim bunun etkiside buyuk su anki durumumda her daim dua halindeyim
bugun gittim psikologa, o da geleceği cok düşünüyorsun anı yaşa dedi. ama bu hastalik gelecek kaygilari üzerine kurulu..Valla yazdim yazdim sildim. Olum diyorsun intihar diyorsun. En iyisi doktora gitmek anacim.
Bir de hayatin anlami ve ozeti: sukretmek!
Ve de kimsenin elinde 50 60 yil daha yasayacagina dair yazili belge yok, yaniliyor muyum? Sen her gununu nimet ve firsat bil bakalim hayata bakisin degişsin.
Canim, basimiza bir olumsuzluk gelmeden önce, onun icin kaygilanmak sonucu degistirmez. Ornegi benim mesela 99 depremini gordum, annemi babami farkli yillarda kaybettim, evimizde yangin cikti...bugun gittim psikologa, o da geleceği cok düşünüyorsun anı yaşa dedi. ama bu hastalik gelecek kaygilari üzerine kurulu..bu depresyon, anksiyete ile birlesince gelecekte hep böyle olacagini düşünüyorsun (( ve bir seyi kafana takmadan asla ama asla yasayamiyorsun nasil bir kimyasi var bu beynin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?