depresyondayim, korkuyorum.

Bende de vardibu illet evlendim ve bi kizim var onlara odaklaniyorum. Gecti sanirim arada gecici oluyo ama idare ediyorum. Sems-i tebrizi okuyun Hz Mevlana kendinizi Allaha adayin korkularinizi Yeneceksiniz. Ona siginin.

Su anda insanlarin sana verdigi akillar oyle sacma gelioki onlari dinlemiorsun bile. Oaraya odaklanmissin aklindan cikmasi imkansiz gibi ama Allah büyük bigun birsey olacak ve herseyi unutacaksin. Sadece umudunu sakin kaybetme

Su anda insanlarin sana verdigi akillar oyle sacma gelioki onlari dinlemiorsun bile. Oaraya odaklanmissin aklindan cikmasi imkansiz gibi ama Allah büyük bigun birsey olacak ve herseyi unutacaksin. Sadece umudunu sakin kaybetme
inanin o günü bekliyorum..mucizeye inanır gibi bekliyorum. aklim, kalbim, mantığım almiyor bu kadarini..
siz yasadiniz mi bunu?

inanin o günü bekliyorum..mucizeye inanır gibi bekliyorum. aklim, kalbim, mantığım almiyor bu kadarini..
siz yasadiniz mi bunu?
Yasadim kimseyede anlatamadim. Sadece Allaha sigindim ve ölmekten korkmadim . Hatta o kitabi bitirdigimde hickira hickira agladim. Ölmek istiorum , kesinlikle korkunc birsey degil dedim . Ve o gece bilmiorum ama tam uykuya dalmadan öldügümü ve ruhumun bedenimden ciktigini hissettim sonr uyandim. Ve ertesi gün sanki yeniden dogdum. Bunlari ilk defa birine anlatiorum. Umarim sana iyi gelir.

Bunlar senin düşüncelerin değil beynin sana oyunu.Hani insan normal zamanlarda düşüncelerini kendisi yönlendirir ya şimdi beyin yönlendiriyor seretonin eksikliğinden dolayi.İlaç o maddeyi yerine koyar düşünceleri yuzeysellestirir pskoterapi de kalıcılık sağlar. İylesebilirsiniz.

İlacın etkisi 6 haftaya kadar ancak başlar sakın ilacı bırakma bu düşünceler yakında gidecek.

inşallah, Allah'im cok istiyorum iyilesmeyi. bu beyin nasil bir sey..size inanıyorum çünkü konunuzu okudum,ayni hissettiklerimiz..sizin gectiyse benim de geçecek inşallah çok sagolun

cocugun yoksa bu korku niye

anneme aşırı bagliyim. ben de evlenip cocuk dogurmak istiyorum. ama bu psikoloji beni korkutuyor. nasil bakicam o cocuga, kendim tat alamazken (
ne desem ki benim kardesim trafik kazasi da olmustu korkunc bir sekilde ondan sonra ben de rahatsizlandim senin gibi yillarca cektim hedefsiz amacsiz olunca daha cok ortaya cikiyor hele asik olunca kayboluyordu ama ben cok inancliyim bunun etkiside buyuk su anki durumumda her daim dua halindeyim

Valla yazdim yazdim sildim. Olum diyorsun intihar diyorsun. En iyisi doktora gitmek anacim.
Bir de hayatin anlami ve ozeti: sukretmek!
Ve de kimsenin elinde 50 60 yil daha yasayacagina dair yazili belge yok, yaniliyor muyum? Sen her gununu nimet ve firsat bil bakalim hayata bakisin degişsin.

başınız sağolsun (( Allah size sağlık versin. benim de hedefim, amacim yok..cok kotu bir cocukluk, genclik gecirdim ama gecmise takilan biri degilim. basimdan bir felakette gecmedi. ama neden böyle oldum bilmiyorum. önce anksiyete, simdi de bu hissizlik... (( siz nasil atlattiniz?

bugun gittim psikologa, o da geleceği cok düşünüyorsun anı yaşa dedi. ama bu hastalik gelecek kaygilari üzerine kurulu.. bu depresyon, anksiyete ile birlesince gelecekte hep böyle olacagini düşünüyorsun (( ve bir seyi kafana takmadan asla ama asla yasayamiyorsun nasil bir kimyasi var bu beynin

Canim, basimiza bir olumsuzluk gelmeden önce, onun icin kaygilanmak sonucu degistirmez. Ornegi benim mesela 99 depremini gordum, annemi babami farkli yillarda kaybettim, evimizde yangin cikti...
Allah beterinden korusun ama simdi ya basima bir sey gelirse diye şu animi da mi zehir edeyim?
İlerisi icin kaygilandiginda onceden bedel odedigini zannetme canim. Tam aksine, su anki halimize sukredicez. Allah bugunumuzu aratmasin. Kaderimizde ne yazilmişsa onu yasayacagiz.
Buarada darbe gecesi sonrasinda cogu kisinin psikolojisi bozuldu. Haberleri izleme, baska seylere odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…