depresyondayim, korkuyorum.

öyle demiyorum aslında. yani yarın öleceğimi bilsem sanırım sevinirdim ama madem yaşam devam ediyor, o zaman birşeyler yapayım bari boş boş geçmesin diyorum. yoksa aslında hissettiklerim, düşündüklerim aynı.

sadece çevremi bu konuda sıkmama kararı aldım. kimse benim yaşamla ilgili düşüncelerimle baş etmek, bunu düşünmek, üzülmek zorunda değil. sevdiklerim buna katlanıyorsa beni sevdikleri için. kimsenin yaşam kalitesini bozmaya hakkım yok dedim.

bir diğer neden ise, bu durumu yaşamayan anlayamaz!anlamalarını beklemek de çok çok aptalca inanın... anlamak veya çözüm bulmak zorunda değiller. kısacası bu durum ne kadar sürecekse minimum yaşam standartlarını yitirmeden, kimselere muhtaç hale gelmeden yaşayıp gitmek gerek.

sergül kato'nun instagram hesabında gördüğüm bir tabloyu paylaşmak isterim bu konuda.

cok tesekkurler. son olarak; ne kadar zamandır bu durumdasiniz?

Evet kullandim ama evlenmeden önce birakt ben ilaci tabiki hamileyken kullanmayin sakin

ahh herkeste var bu dert . 4-5 yıldır neler cektm bı bıtmedı.bunada şükür Allahım beterınden korusun hepımızı

Rabbim yardımcın olsun aslında normal olan sensin bir açıdan sadece ama o diğer açi şöyle ki .... bir kuyunun yarısında olan ipe tutunmuş vaziyettesin su anda ipi bıraksan aşağıda vahşi aslanlar var seni parcalayacak ama yukarıda ipin başında fareler var kemiriyor yukarı tirmansan vahşi yaratıklar var öylece kalakalmissin ne yapacagini bilemez halde sadece sen değil herkes bu durumda ama hala nasıl evleniyorlar gülüyorlar sasiriyosun onlara gözlerini mi kapatıyorlar acaba neden gülüyorlar diyorsun belkide... bir tılsım var sana iyi gelecek öyle bir tılsım ki onu bulduğun an bulunduğun kuyunun içinde nurlu bir pencere açacak sana is bu ya o tılsımı bulmak lazim o tılsımı koruyup kollamak lazim yoksa dünya cekilirmiydi çekilmez boyle zindanlardan zindan olur işte rabbim herkese o tılsımı bulmayı nasip etsin banada aynı şekilde bulduktan sonra muhafaza etmeyi

aynen anlattiginiz gibi, cok buyuk bir cikmazdayim, sinavdayim. dediginiz gibi her sabah o tilsimi bulma umidiyle gözlerimi aciyorum. her seferinde açar açmaz büyük bir acı kapliyor ruhumu..inşallah bir gün eskisi gibi uyanmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…