Kendime bakmak yerine benimki aksi yönde ilerliyor, kolumu kıpırdatmak istemiyorum. Hayatımda zaten sayılı insan var, onlarıda bezdirmek üzereyim...Bende çok kötü zamanlar geçirmiştim..
Çok kötü olaylar yaşadım...
Spor yaparak, kendime bakım yaparak, kitap okuyarak çok ilerleme kaydettim..
Yemek yaptım, saatlerce yürüdüm, müzik dinledim, eğitim alanında hedefler belirledim...
Bir sabah uyandigim da herşey geçmişti ama pek çok kişiyi hayatımdan çıkardım ki en doğru karar buymuş.
Haklısın cnm bu mutsuzluğum başlayalı onuda bıraktımNe kadar olumlu düşünürsem düşüneyim, ilaçta kullanmış olsam da hiçbir şey dua kadar etkili olmadı bende. Çok şükür bugünüme. Allah yardımcın olsun inşallah. Tam tevekkül ile dua benim ilacım oldu.
Ilk başlarda öyle oluyor ...Kendime bakmak yerine benimki aksi yönde ilerliyor, kolumu kıpırdatmak istemiyorum. Hayatımda zaten sayılı insan var, onlarıda bezdirmek üzereyim...
sizin gibilerle omur cok zor bebek de yokken kocaniz tercih yapsin gercekten ceken bilir degmez degmiyor sorunun temelinde bencillik yatiyorKızlar merhaba, konu başlığına yazdığım gibi ağır deprosyan geçiriyorum.
Kasım ayında bir bebek kaybettik, haziran ayından beri eşimle sorunlarımız var. Bir adım attı ama ben hala çok mutsuzum.
Etrafımda ki insanları hayattan soğuttum, kimseye tahammülüm kalmadı. Saplantılı bir şekilde herkesi terk etmek istiyorum.
Piskologla görüşüyorum hatta 2 seferde psikiyatrist ile görüştüm belli ki yetmiyor.
Eminim ki hayatının bir evresinde herkes çok bunalmıştır sizler neler yaptınız, nasıl atlattınız?
Kendine bakma konusunda haklısın, yorum için teşekkür ederimIlk başlarda öyle oluyor ...
Güzellik merkezine gidebilirsin ..
Maddi imkanın yok ise kendin yapabilirsin..
Bir kadının kendini güzel hissetmesi en iyi ilaç oluyor ..
Alışverişe çik...
Spor mutlaka yapmalisin...
Ve bol bol dua et .
Buna çok inanıyorum
Pardonda ne yaşadığımı ne biliyorsunda , bu kadar irite edici bir mesaj yazdın. Neyin kıskançlığı bu, bekar olmanızın mı?sizin gibilerle omur cok zor bebek de yokken kocaniz tercih yapsin gercekten ceken bilir degmez degmiyor sorunun temelinde bencillik yatiyor
en buyuk dert senin dunya senin etrafinda donuyor asil sen bir bak insanlar neler yasiyor ve sukret halinePardonda ne yaşadığımı ne biliyorsunda , bu kadar irite edici bir mesaj yazdın. Neyin kıskançlığı bu, bekar olmanızın mı?
Zaten kendinde bence ki derdine derman ariyo yorumunuz incitici olmuş.seni kendine getirmek icin oyle yorum yazdim sonra gercekten ne yasadi diye sordum. evet bu konudan bahsetmemissin bence oncelikle o konulardan bahsetmelisin cocugunu nasil kaybettin ir rahatsizligi vardi kurtaj yaptirma karari mi aldin bu mu sana agir gelen nedir bak kac yasinda evlatlarini kaybediyor insanlar
ben ailesine ve kocasina yaptiklarindan dolayi yazdimZaten kendinde bence ki derdine derman ariyo yorumunuz incitici olmuş.
Ne kadar incitici bir yorum, konu sahibi zaten herşeyi farkında bir çıkış yolu arıyor. Bunu gerçekten anlayamıyor musunuz?sizin gibilerle omur cok zor bebek de yokken kocaniz tercih yapsin gercekten ceken bilir degmez degmiyor sorunun temelinde bencillik yatiyor
sizin gibilerle omur cok zor bebek de yokken kocaniz tercih yapsin gercekten ceken bilir degmez degmiyor sorunun temelinde bencillik yatiyor
Pardonda ne yaşadığımı ne biliyorsunda , bu kadar irite edici bir mesaj yazdın. Neyin kıskançlığı bu, bekar olmanızın mı?
belki anlamiyorum bencilce buluyorum bu da benim hissettigim seyNe kadar incitici bir yorum, konu sahibi zaten herşeyi farkında bir çıkış yolu arıyor. Bunu gerçekten anlayamıyor musunuz?
bekar degilim yanlis yere baglamis hele hic kiskanc degilim bekarlarda bilsin ki evlilerin kiskanilacak bir seyleri yokTam, eş hastalıkta sağlıkta beraber olmak için insan her an mutlu olamaz
yazacaktım ki bunu gördüm:
Neden bula bula bekarlığa + kıskançlığa bağladınız ki...bir kötü yoruma bu kadar çirkefleşmeniz lazım mıydı??
Yorum yapan da konu sahibesi de tencere kapak en iyisi iki yotuma da karışmamak...al birini vur ötekine yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?