- 15 Ekim 2016
- 22.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.859
- 598
haa bir de cok yorgunum surekli pispislammak isteyen insanlar yuzunden ama konu bu degil benim genel tavrim bu depresyondayim diyen birine verdigim tepki budur. psikiyatrist erkek kardesim surekli depresyondayim diyen kiz kardesime kocanla sevisirken depresyonda degilsin ama depresyondaki adam nasil sevisir demisti hic unutmamNe kadar incitici bir yorum, konu sahibi zaten herşeyi farkında bir çıkış yolu arıyor. Bunu gerçekten anlayamıyor musunuz?
Neden depresyonda olanlara direk tavrınız bu ?haa bir de cok yorgunum surekli pispislammak isteyen insanlar yuzunden ama konu bu degil benim genel tavrim bu depresyondayim diyen birine verdigim tepki budur. psikiyatrist erkek kardesim surekli depresyondayim diyen kiz kardesime kocanla sevisirken depresyonda degilsin ama depresyondaki adam nasil sevisir demisti hic unutmam
her zanan daha kotusu vardir ve sukretmeyi birakirsak tukenirizNeden depresyonda olanlara direk tavrınız bu ?
Evet bazı insanlar çok abartıyor , bariz belli. İnanmayabilirsin de , ve gerçekten de depresyonda değildir. Ben de bunu biliyorum. Yaşadım da.
Sizin kız kardeşiniz öyle olabilir, ona bu yorumu yapabilirsiniz ama konu sabinin gerçekte nasıl bir hayat yaşadığını bilmiyorsunuz ki.. belki doğru?
Bu çok ilginc bir öneri olmuş deneyeceğim, teşekkür ederim...Ben mistik felsefi sohbetlerle kendime gelirim; youtube'de programları var size uyar mı bilmem.felsefe- dücane cundioğlu,
Mistik-kubilay aktaş
Aksini söylemedim zaten.her zanan daha kotusu vardir ve sukretmeyi birakirsak tukeniriz
Rica ederim siz birşey yazmayınben ailesine ve kocasina yaptiklarindan dolayi yazdim
Çünkü kocan seni terk etsin diye girince nedir bu öfke diye düşündüm insanlar kendi noksanlıklarını bu şekilde yansıtıyorlar bence, hiç bir zaman çirkefte olmadım kusura bakmayında bundan bunu çıkarmanıza anlam veremedim...Tam, eş hastalıkta sağlıkta beraber olmak için insan her an mutlu olamaz
yazacaktım ki bunu gördüm:
Neden bula bula bekarlığa + kıskançlığa bağladınız ki...bir kötü yoruma bu kadar çirkefleşmeniz lazım mıydı??
Yorum yapan da konu sahibesi de tencere kapak en iyisi iki yotuma da karışmamak...al birini vur ötekine yani ikinize de ne yazsalar boş.
Çok teşekkür ederim, çok haklısınız artık bebeğin arkasına sığınamam insanlar neler yaşıyor biliyorum ama kırılma noktam oydu. Evdeki problemler çok hırpaladı toparlanamıyorum, aslında şu an beni bekleyen bir tez var odaklanıp onuda yazamıyorum. 3 aydır hayatımı dondurmuş durumdayım, hobi olarakta yaptıklarımı bıraktım. Her sabah bugun şöyle olacak diye uyanıyorum sonra yapamayarak uyuyorum bu üzerimde daha çok stres yaratıyor, kısır döngüye girdi. Maneviyatımada ne oldu bilmiyorum çok fazla neden diyorum, sonra isyan ediyorum gibi geliyor. Her zaman derim halime bin şükür, neler var bunlar dert mi. Ama olumlu düşüncelere odaklanamıyorum, bu depresyon bence.G Gzm1111
Unutma, herşey biz insanlar için. İyisi de kötüsü de. Ve ölüm hepimiz için en acı ama en büyük gerçek.
Artık kendin için birşeyler yapmalısın. Neredeyse 1 sene olacak. Evet zor elbette. Ama hayatını mahvetmekle bu acının önüne geçemez, daha da çoğaltırsın.
Eşinle problemlerin kendini toparlayamadığıdan mı?
İnsanız, hepimiz kendimize göre zor şeyler yaşadık ve yaşayacağız.
Ben sana şu yönde fikir verebilirim. Zor zamanlarımda maneviyatımı güçlendirdim. İnan bana ruhen ( bana göre) insana ilaçtan,terapiden çok çok daha iyi geliyor. Yeri geldi ilaçta kullandım ama hiçbiri bunun yerini tutmadı.
Kendine bir uğraş bulmalısın. Birşeylerle meşgul olmalısın. Kurs kayıtları da başladı.
İnsanın kısa süreliğine de olsa çevresinin değişmesi, yeni insanlarla tanışması iyi geliyor.
sizi ciddiye alip bir seyler yazmisim evet diger konularinizi okuduktan ve 3 ay gibi kisa bir sure icinde kendinizi bu noktaya getirdiginizi okuyunca evet salaklik yapmisim buyuk dertlerinize derman bulursunuzRica ederim siz birşey yazmayın
Mesela başlamak için çok güzel bir neden. Yeni bir yaş, yeni bir hayat , yeni bir düzen , yeni bir SenÇok teşekkür ederim, çok haklısınız artık bebeğin arkasına sığınamam insanlar neler yaşıyor biliyorum ama kırılma noktam oydu. Evdeki problemler çok hırpaladı toparlanamıyorum, aslında şu an beni bekleyen bir tez var odaklanıp onuda yazamıyorum. 3 aydır hayatımı dondurmuş durumdayım, hobi olarakta yaptıklarımı bıraktım. Her sabah bugun şöyle olacak diye uyanıyorum sonra yapamayarak uyuyorum bu üzerimde daha çok stres yaratıyor, kısır döngüye girdi. Maneviyatımada ne oldu bilmiyorum çok fazla neden diyorum, sonra isyan ediyorum gibi geliyor. Her zaman derim halime bin şükür, neler var bunlar dert mi. Ama olumlu düşüncelere odaklanamıyorum, bu depresyon bence.
Spor yapmak istiyorum sürekli yorgunum.
Çok şikayet ettim biliyorum işte çıkış yolu arıyorum.
Aslında bugün benim doğum günüm ve bütün duygularım tavan yaptı...
Sabah daha olumlu kalkıp , daha sakin olmayı deneyeceğim. Yeni bir ben içinde birseylere adım atmayı deneyeceğim.Mesela başlamak için çok güzel bir neden. Yeni bir yaş, yeni bir hayat , yeni bir düzen , yeni bir Sen
Herşeyi farkındasın ve bir kere başlamana bakıyor herşey.
Mutlu yıllar bu arada
Haklısın bazen anlaşılamadığımı düşündüğümde oluyor, abartmıyorum gerçekten çok üzgündüm. Ama geçecek inşallahHerkes ayni olaylar karsisinda farkli tepkiler verir.. hepimiz farkliyiz iste ve guzel tarafida o zaten.. kimi kv sini umursamazken kimide hayatinin merkezine koyarcasina onemser.. nasil yetistin, hayat felsefen vs bunlarin hepsiyle ilgili birsey..biri bebegini kaybedince dunyanin sonu gibi gorsede diger bir kisi siradan birsey gibi hissedebilir.. kimseyi bunun icin suclayamazsiniz! Duygulari hissederiz elimizde olmadan, bazen yon vermek mumkun ama sanildigi kadar kolay degil.. evet dubyada neler var.. aclik sefalet diri diri yakilanlar vs. Ama su da varki herkes kendi acisini gorur..
Spor spor spor yapacağım, çok haklısınız. Hobilerim vardı aslında tekrar yapmaya başlayacağım. Doğum günü mesajı içinde teşekkür ederimDoğum gününüzü kutlarım. İnşallah çok mutlu huzurlu bir hayatınız olur. Benim de zaman zaman böyle hissettiğim oluyor. Sanki bütün dertler benimmiş gibi. Sürekli uyumak istiyorum. Kimseyle muhatap olmak istemiyorum. Ama bunun da bir sonu yok. Spor yapmak gerçekten iyi geliyor. ama bunun için kendinizi itmeniz gerek. Canınız zerre istemese de zorlayın. Bir spor salonuna yazılmıştım ben çok kötü olduğum dönemde. İyi gelmişti. Şu ara yine yazılmayı düşünüyorum. Bir de sürekli düşünmekten alıkoyan şeyler yapın. Hobi falan olabilir ilgi alanına göre. Bu süreçte acıklı film ve müziklerden kaçının. aksine keyif veren seçimler yapın. dua da çok önemli muhakkak. Güvendiğiniz bir arkadaşınız varsa onunla kafa dağıtın gezin tozun biraz. bu monotonluğu kıracak şekilde ufak da olsa bir adım atın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?