Depresyondayım...

Bilmem kaç yaşında çocuk kaybedenin derdi kendine doğmadan kaybedenin derdi de kendine ağırdır. Sen kim oluyorsun ki kıyaslama yapabiliyorsun ? Evlat kaybedince üzülmenin derecelerimi var. Bende bebeğimi kaybettim. Senin mantıksızlığına göre gülüp geçmem gerekirdi çünkü bebeğim doğmadı. Doğmadığı için kendisi icin tutulan yası hak etmedi öyle mi? Türlü kapris yaptım eşime dünyayı dar ettim. Senin mantıksızlığına göre eşim beni boşasaydı öyle mi ? Ağzını açıp tek kelime etseydi kim kimi boşardı acaba. Kadın derdini açmış aldığı tepkiye bak amacın ne, sen aslansın muhteşemsin sen dertlerinin üstesinden gelmişsinmi desinler o zaman tatmin olur musun? İnsanların üzerindeki yükü almayacaksan yorumun ne işe yarıyor ?

aklim beynim var ondan yapiyorum sana ne

Ilaç vermedi, bu ağlama krizlerin devam ederse düşünelim dedi. Beynimi bugün itibariyle meşgul etmeyi deneyeceğim, teşekkur ederim

Psikiatrist sana tedavi vermedi mı? Yada tedavi oldun mu? İlaç vermesi gerek ama ilacını kullanmazsan düzelmezsin.

Bazen insan yaşamadan anlamıyor, arkadaşlarımın çoğuda beni anlamadı. Boşverin. Aslında ben agresif birşey yaptığımda çok pişman oluyorum ama yapmayada devam ediyorum, sizede gecmiş olsun. Çok zor yaşayan bilir...

Her hafta terapiye gidiyorum, terapistimde ilaç hemen başvurulması gereken birsey değil dedi. Terapi ile çözülemezse dedi...

Canım terspist bir işe yaramıyo.
Sırf para almak için bu şekilde söylüyor ne yapıyor sana? İyi gelmiyor belli ki hala bu şekildesin. Git bir psikiatriste depresyonun ilerlemiş belli ki ve bir depresyonu terapiste psikologla düzeltemezsin.

Bende eskisi gibi değilim, eskiden öğle yemeklerini arkadaşlarımla yerdim. Artık ses duymak istemiyorum. Tek başıma yemek yiyorum bana kötü gelen insanlarla görüşmüyorum. Dertleri yarıştırmaya çalışan insanlardan uzak duruyorum. Yaşamadan yorum yapanları dinlemiyorum. Depresyon halinde değilim, tamam üzüldüm ağladım hala daha aklıma gelince ağlıyorum ama hayatıma da devam ediyorum. Kulaklığı takıp yürümek bu aralar en sevdiğim şey, bana iyi gelenleri yapmaktan pişman olmuyorum. Bu bir süreç seni dibe çekmesine izin vermemelisin.

Psikiatriste gittim zaten, gittiğim psikolog da ozel değil. Belki bebek istediğim için ilaç konusunu rs geçti

Tavsiye için teşekkür ederim, en kısa zamanda inşallah sağlıklı evlatlarımız olur ve kötü günler mazi olur...

Şu son güneşli günleri kaçırmayın, güneşlenebileceğiniz şekilde giyinin yürüyün. Dışarıda oturun birşeyler için, evde durmayın bol bol D vitamini ve gün ışığı depolayın. Gün ışığının depresyona iyi geldiği bilinen bir gerçek. Ben yüzmeyi çok rahatlatıcı buluyorum, spor yapmak zaten seratonin salgılatıyor. Siz de bir spor salonuna ya da havuza üye olabilirsiniz hem kilo vermenize de yardım eder. Belki bir köpek sahibi olmak işe yarayabilir.

Ah canım tatile gittim geldim daha iyiydim dün gece birden birşey oldu ama bu sabah daha iyiyim. Oturduğum sitede hepsi var hava soğudu giremiyorum havuza artık, köpeğimde var ama annemgilde kendi evimde bakamam göçebe gibi yaşıyoruz benimle götüremiyorum. Ama söylediklerinin hepsinde çok haklısın kalkıp yürüyüş yapayım ben

Herkesin aciyi yasayis sekli farklidir. Ve kimsenin yargilamaya hadsizlesmeye hakki yok. Bazi insanlar gercekten cok acimasiz. Ben seni anlamaya calisirken bile cok uzuldum. Nasil ki her doguran kadin Anne olamiyorsa her bebegini kaybeden de ayni aciyi yasamiyor.
Zaman herseyin ilacidir gercekten bunu bilerek gececegine inanin ilk olarak. Dedikleri gibi spor ozellikle yuzmeyi oneririm. Useneceksiniz depresyonun etkisiyle ama zorlayin kendinizi devami gelir. Bir havuza yazilin tanimadiginiz insanlarla siradan sohbetler bile zamanla acilmanizi saglayacak ve iyi gelecektir. Kitap okuyun baska diyarlara suruklenin. Dusunmeyin, kendinizi oyalayin. Allahim size iyilesme yolunda guc versin insallah.

Hepinizin tavsiyelerini ciddiye aldım bugun daha iyiyim. Dediklerinizi yapmaya çalışacağım, herkese çok teşekkür ederim

Bende kendimle ilgili sebeplerden dolayi icime kapandim.
Kendimi eve kapadim.
Kimsenin sucu yokken ona buna bagirdim agladim.

Ciceklerle falan ilgilenmeye basladim.
O sorunumu dusunmemeye calistim.
Ara ara yine boyle olcak gibi oluyorum mutfakda bisiler yapiyorum.
Kafami surekli biseyle mesgul ediyorum.

Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin

Psikiyatristini değiştir ilac tedavisi her zaman daha hizli sonuc verir.Hafif uyutmayan ilaçlardan yazsin sana soyle.
Psikologa ben de gittim ise yaramamisti.İlaç tedavisiyle duzeldim.İçsel sıkıntın var mi?Yerinde duramama falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…