Derdi Ne Bu Adamın

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
Ne olduğunu bile anlamadan şu an neredeyse evi terk etme aşamasına geldi eşim. Uzun olacak…

Yeni evliyiz, 2 aylık daha. Son birkaç haftadır eşimin bir huyu peyda oldu. Şakayla karışık örneğin “sende sürekli bana bağırıyorsun” gibi takılıyor gülüyoruz eğleniyoruz. Aslında öyle bir şey olmasa da daha sonra sen hep bana bağırıyorsun deyip kavga çıkarıyor. Ve bunun üzerinden üstüme gelip işte sen daha çok tecrübesizsin eşine bağırmamalısın vesaire diye anlayışlı koca rolüne giriyor. Sonrasında da bu ileriki günler de “sen bana hep bağırsan da ben hep seni alttan alıyorum”a dönüşüyor. Birkaç kez ses çıkarmadım ama dün gece artık dayanamadım.

Eve biraz geç gitmek zorunda kaldık. Bu gün de yolculuğa çıkacağımız için valiz hazırlama vesaire bir sürü iş vardı. Ayrıca işle ilgili de bir durum vardı. Yolda tatlı tatlı sohbet ederek eve geldik iş bölümü yaptık. Eve girdik. Çok yorgundum ben de uzandım. Eşime seslendim, hani gel biraz dinlenelim sonra işlere başlayacağız, uyuyakalacağız seninle azıcık konuşmak istiyorum dedim. Yok üstümü değiştireyim geliyorum, su içeyim geliyorum vesaire diye bir saat bekletti beni. Kalkayım diyorum kalkma diyor. Saat oldu 11.30. Uykum da geldi çok da işim vardı ben de kalktım. O sırada bu geldi. Ben de gerçekten güler yüzlü bir şekilde hakkını kaybettin ben işleri yapmaya gidiyorum diye kalktım. Ama şaka yapıyordum yani. Bir anda “ooffff” diye bir bağırdı. Ne oldu şimdi dedim. Başladı söylenmeye işte hep surat yapıyorsun anlayışsız bilmem ne.. Sürekli herşeyden şikayet ediyorsun iki dakika bekleyemedin, hiç susmuyorsun, herşeye itiraz ediyorsun… Neler neler..

Kızlar gerçekten bu dünyada görebileceğiniz en güler yüzlü insanlardanım. İnsanlar ilk görüşte hep bunu söylerler zaten. Yok öyle bir şey. Neye uğradığımı şaşırdım. Zaten yorgun ve işten dolayı çok gergindim. Ben de patladım.

Ben seni bir saatten fazla bekledim sesim çıkmadı, bir şakamı mı kaldıramadın diye. Sonra kavga kıyamet tabi. Bu yattı ben de gittim işleri yapmaya başladım. Mutfakta bir sürü bulaşık bırakmış onları yıkıyordum gece saat 2 bu arada. Baktım bu kalkmış giyinmiş ben hava almaya çıkıyorum dedi bastı gitti o saatte. Nereye gitti ne yaptı bilmiyorum.

O arada ben de whatsapp tan dedim ki, bundan sonra sen nasıl istiyorsan öyle olsun. Seninle şakalaşmamdan dahi rahatsız olmana sebep olacak ne yaptım bilmiyorum ama özür dilerim. Bundan sonra hiç bir şey için şikayet etmeyeceğimden emin olabilirsin. Ama sen de biraz yaptığın şakalara artık dikkat et. Şaka diye başlatıp sonra olmayan şeyler üzerinden bana zulmediyorsun. Herşeye susup sabır gösteriyorum, sen de öyle. Evlilik böyle. Ama bir şeye itiraz ettiğimde tüm dünyamı başıma yıkıyorsun. Hakkımı da helal ediyorum sana. Üstüme düşen kısmı için de özür diliyorum. Bundan sonra herşey istediğin gibi olsun yazdım.

O da kadının kocasına karşı olan görevlerini yerine getirmiyorsun, çok asisin beni mutsuz ediyorsun. Bir müddet seninle muhabbetimizi askıya alıyorum diye cevap verdi. Zaten vajinismus derdiyle boğuşuyoruz zor zahmet doktora götürdüm. Terapist kadın eşimi dakikalarca bu problemin sadece benden kaynaklanmadığına ikna etmeye çalıştı. Oradan çıkar çıkmaz lafı sen sorunlusuna getirdi. Şimdi de kavga üzerinden görevlerini de yapamıyorsun diye laf soktu.

Ses çıkarmadım. Yarım saat sonra döndü. Gitti direkt yattı. Benim de işlerim bitti. Okumam gereken şeyler vardı ev soğuktu. Gittim yatağa girdim okuyordum. Zaten uyumuyordu bir anda kalktı gitti battaniyeyi alıp salona yattı. Ben de yanına gidip ben daha uyuyamayacağım sen geç yerine yat ben burada çalışırım dedim. Orda bir hırladı.Hatta o sırada yarın gitmiyoruz hiçbir yere dedi. Ben de sakince tamam sen nasıl istersen. Yarın istersen annemleri ara durumu söyle dedim.

En nihayetinde gitti yattı. Orada uyuyakaldım. Bir baktım sabaha karşı geldi beni çekiştiriyor kalk şuradan. Yürü yatağa yat filan diye. Gittim yattım ama. Sabaha kadar uyuayamadım. Sürekli ağladım. Sabah da kalktı benim valize bişeyler koydu aldı arabaya götürdü. Bir kelime etmeden iş yerine kadar gittik. Az önce de baktım whatsapp tan resmimizi filan kaldırmış.

Çok canım sıkılıyor derdi ne bu adamın..

Son düzenleme:
Bu nasıl evlilik böyle?
Eşiniz olacak adamı ilk aylardan çıkarmışsınız tepenize. Hala da özür dileyip alttan alıyorsunuz. Neden?

Evlilik böyle yazmışsınız ama evlilik bu değil. İnsanlar birbirlerine katlanıp sabretmek için evlenmiyor. Anlaşıp mutlu olmak için evleniyor.

Size verebileceğim tek tavsiye özür dilenecek hiç bir şey yapmamışken alttan almayın. Hiç kimsenin bu saçma triplerine katlanmak zorunda değilsiniz. Tepkinizi gösterin
.

Adamin derdi yuz bulmasi
Bazilarina guler yuz tatli dil yaramaz
Ama saka falan da yapmayin bu oduna. Madem anlamiyor.
Bu arada cinsellik bir gorev de degildir,karsilikli bir paylasimdir ve bir rahatsizlik geciriyorsaniz bunda sizi suclu ilan edemez.iyi gunde kotu gunde diye soz veriliyor evlenirken.kendisinin bir skintisi olsa ona anlayis gostereceginizin farkinda degil sanirim

ben sizin sabrınıza hayran kaldım… nasıl bu kadar sakin kalabildiniz?

ama böyle davranmayın işte. adam hak etmiyor ki. siz haklı olmamıza rağmen özür dileyip iyi davranmışsınız. yapmayın

ekleme: özellikle ilk kavgada hemen "kadınlık görevini yapamıyorsun" diye bel altı vurması çook irrite edici. siz bu sorunu çözmeye çalışıyorsunuz. yan gelip yatsanız neyse de. doktora gidip uğraştığınız bir hastalık için böyle konuşması kabul edilemez

Ne kadar iğrenc bir adam, sırf vajinismus oldugunuz icin bu tavırları biliyo musunuz? Kadınlık göreviymiş... Allah Allah!

Her tartışmada demek istedigi sey "sen eksiksin, sen cinsellikte işe yaramazsın, seninle sevisicez diye evlendim ama boş çıktı o yüzden de sana saygı ve sevgi duymuyorum, benim aklım fikrim uçkurumda.."

Gerçekten eşinizden soğumadıysanız daha da soğmazsınız.. o lafları hareketleri..

Ayrıca ne özür dilemesi kuzum ? Allah aşkına ne özür dilemesi, ne alttan alması?!

Ezdirmesene kendini bu hödüğe. Yaptığın hicbir sey yokken sana böyle davranan adama ne diye iyi niyet gösteriyosun sen. İletişimi kes sen de, doktorun dediği sorun ikinizden kaynaklanıyoru aç her defasnda "sen bana yardımcı olmuyosun daha da tetikliyosun o yüzden asamiyorum, Kocalı görevlerini yeirne getirmiyosun.." aç hatta ilmihalden bak örnek göster, vajinismusu yenenlerin eslerinin ne kadar psikolojik ve fiziksel olarak yardımcı oldugunu göster.

Ama yine de ilk 2 ayda icindeki igrenc kocayı göstermis, sana allah akıl dirayeti versin zira böyle bi adamla akla mukayyet olmak zor..

Ben burda sinirlendim ya adama bak!

Denizler dalgalanmadan durulmaz derler daha yeni evlisiniz sorunlarınıza zamanla ortak yol bulup çözeceğinize eminim. Sadece sabırlı olmaya çalışın üstüne gitmeyin çok kötü bir şey yapmadıkça özür dilemeyin o koşsun peşinden sen koştukça totosu kalkar.

Bunlar hep alttan almadan oluyor iste aman huzurumuz bozulmasin aman mutlu olalim.
Sen ustune duseni yapiyonda karsindaki yapiyomu.evlilik karsilikli sevgiyi saygiyi sagladigin zaman yuruyor.tek tarafli ne yaparsan yap olmuyor.
Onun da gerektigi kadar caba sarfetmedigini anlamasi icin her seyi sen ustlenmiyeceksin.
O rahatsizliklarini cok rahat bi sekilde dile getiriyosa kirarak uzerek.
Sen de onun gibi olcan anca oyle anliyolar yoksa senin yaptigin ozveriyi felan dusunmuyolar hic.
Tepeye cikti madem once bi ordan asagi firlatmak lazim.
Soyle tartisip her lafi soyleyip ben hava alcam disari cikip giden adama yada kadindan nefret ediyorum.
Basta yap onu git al havani gir iceri saril karina -kocana .

Kusura bakmasında gecenin yarısı hava almaya sen çıksan ne olurdu acaba? Bencil biraz sanki cok zor ısın böylesiyle

Sunu da ekleyeyim derdi uçkuru... biraz anlayışlı olmalı ama herkes bir degil maalesef.

bu adamın derdi ne demişsinizya derdi vajinusmusla ilgili
derdi cinsellikte nerden hırsını alsa onun derdinde sakin olun. maşalllah gayette sabırlısınız okuduğum kadarıyla sizi taktir ettim ben olsam kesin fevri çıkışlar yapıp kova bile bilirdim onu helede ilk yıllarda şimdi azcık sakinleştim:) yalnız sakin kalmak demek özür dilemek degil kendinizi ezdirmeyin ve özür falan dilemeyin bence
özel olmassa vajinusmus konusunda ilerleme kaydettinizmi burda birçok arkadaş var yenen umarım sizde bu sorunu çözersiniz o zaman herşey daha iyi olur diye düşünüyorum

Flört doneminiz olmadi mı?
Iste evlenmeden onceki iliskilerde bu konuda biraz ön calisma oluyor sanki.

Eşine evet yüz vermissin. Ama sende alttan alayım sorun uzamasın diye yapmişsin. Kızmiyorum. Ama boyle olur olmadik seye özür dileme. Sonucta bir hatan bir suçun yok ki.
O özür dilesin. Boyle ufak sorunlar her iliskide olur ama sonu boyle olmaz. Sarilinir sakalasilir barisilir. Sizin eşinizin içinde biriken şeyler var.
Belki vajinumus belki senin tavirların belki konusma tarzın. Henuz cok yenisiniz bunlara alışmakta zorluk cekebilirsiniz. Zamanla birbirinizi tanıyınca bunlar cozülür.

Isten geliyorsun yorgun argın belki farkında olmadan ona karşı sert davranıyorsun. Yada o oyle algiliyor...
Üstüne bide vajinusmus duzenli bir cinsel hayatınızda yok. Iyice adam içinde seni sorunlu ilan ediyor.

Nasıl cozersin bilmiyorum. Karsina alip konussan aciklama yapsan onu ters tepecekmis gibi bir izlenim uyandirdi bende.
Biraz zaman gecmesini bekleseniz boylede olmaz ki. En iyisi siz eve gelince güzel güzel konusmaya calisin.
Boyle ufak seylerden de ayrilik olmaz tabiki. Bu sorunlar elbet cozulur sıkmayın caninızı. Ama kocanızla işiniz biraz zor.

Mesela bizim oyle islerimiz oldugu zaman ben yemek yapip bulasik yikayana kadar esim bavul isini halletmis olur.ben eksikleri koyarim. Yada o bulasik yikar ben bavul hazirlarim. Ama iş bölumü yapariz mutlaka sonra sarilir yatariz. Ha once yatmak istiyorsamda gider tepesine atlarım ustunu degistirince. Birak yaptigin işi benle ilgilen derim. Elindeki ne olursa olsun bırakır oda. Tabi siz daha bu samimiyete ulasamamis olabilirsiniz.
Ama zamanla olur :)

Bence şu an kısır döngüdesiniz, o böyle davrandıkça vajinismus devam eder, vajinismus devam ettikçe o böyle davranır. Tez vakit de çözülmeli. Cinsellik olmadan ikiniz de kendiniZ gibi olamazsınız.

Ben tamamen sucsuzum diyemem. Bazen gercekten cok gergin oldugum zamanlar oluyor. O zaman da cok sabir gosteriyor. Hakkini yiyemem. Ama icten ice canim yanmaya basliyor. Su an arayip hadi barisalim demek istiyorum. Hic sevmiyorum boyle olmayi.

Duzeltmek icin biseyler yapmam gerek. Annemlerin yanina gidecegiz aksam. Farkederlersr olau buyur.

Doktorun verdigi odevleri yapiyorum su an ama esli gorevlerde hic bir sekilde yardimci olmadi.

Okurken çok sinirim bozuldu gerçekten. Arayıp barışalım demek istiyorsunuz ama demeyin. Sizi hatalı görmedim tartışmada. Üstelik büyümesin istedikçe eşiniz uzatmış. Evden çıkıp gitmeler, battaniyeyi alıp başka odaya geçmeler. Whatsapp'tan resim kaldırmalar. Allah aşkına aramayın. Onun araması, uzlaşması lazım. Bu kadar üstüne düşmeyin. Hatasını anlamalı.

ne kadar alttan almışsın böyle yok özür dilemeler yok hakkımı helal ediyorumlar yok sen nasıl istiyorsan öyle olsunlar o evden mi çıktı bende çıkarım görsün bakalım hava nasıl alınırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…