- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Kiskandirmak mi? peki beni kiskandirmak istemesinin sebebi ne? Aradan o kadar zaman gecmisYoo, anlamışsınız ama. =))
Tabi ki anliyorum ama altinda ki psikolojiyi tam anlamiyorumAnlamissiniz gayet ondan.
Numarasi bende kayitli degil engellenenler lsitesinde hep duruyor. Gecen o listeye bakarken farkettimSiz neden hala onun numarasını tutuyorsunuz ?
Bu daha ilginç bence. Geri döner falan diye mi ?
Cocuk yoksa eger arada tabiki tum bagi koparın ve izini kaynet akli biryerlerde ama senin umursamadigini anlasin.Tabi ki anliyorum ama altinda ki psikolojiyi tam anlamiyorum
Klişe bir durum. Bak gör, sensiz ne kadar mutluyum diye gösterip, sizi yaralayacağını umuyor. Belli ki bir yarası var, egosunu tamir etmeye çalışıyor. Siz basın engeli, kim kimi yaralıyormuş görsün. =)) Hem madem o kadar uzun zaman geçti, numarası niye hala sizde ki?Kiskandirmak mi? peki beni kiskandirmak istemesinin sebebi ne? Aradan o kadar zaman gecmis
Ben onu ilk ayrildigimizda her yerden engelledim ve bidaha o engeli kaldirmadim. Ne bir mesaj yazdim ne aradim. Daha nasil gösterebilirim kiCocuk yoksa eger arada tabiki tum bagi koparın ve izini kaynet akli biryerlerde ama senin umursamadigini anlasin.
Aynen ozaman sknti etme kendi kendine ugrassin dursun.Ben onu ilk ayrildigimizda her yerden engelledim ve bidaha o engeli kaldirmadim. Ne bir mesaj yazdim ne aradim. Daha nasil gösterebilirim ki
Bende engelli o zaten üc seneden beri hic engeli kaldirmadim. Ama engellenenler listesinde resmi görebiliyorum cünkü o benim engelimi kaldirmisKlişe bir durum. Bak gör, sensiz ne kadar mutluyum diye gösterip, sizi yaralayacağını umuyor. Belli ki bir yarası var, egosunu tamir etmeye çalışıyor. Siz basın engeli, kim kimi yaralıyormuş görsün. =)) Hem madem o kadar uzun zaman geçti, numarası niye hala sizde ki?
Daha önce kimseyi engellemedim, bilmiyorum nasıl oluyor ama engelledikten sonra rehberden, whatsapp'tan filan silseniz, hala görebiliyor musunuz? Göremiyorsanız, silin gitsin işte. Ne halt yerse yesin.Bende engelli o zaten üc seneden beri hic engeli kaldirmadim. Ama engellenenler listesinde resmi görebiliyorum cünkü o benim engelimi kaldirmis
Ayrilirken bir karis burnu havadaydi da o yüzden su an bu durumu tam anlayamadim. Tam olarak amac nedir yani:)Klişe bir durum. Bak gör, sensiz ne kadar mutluyum diye gösterip, sizi yaralayacağını umuyor. Belli ki bir yarası var, egosunu tamir etmeye çalışıyor. Siz basın engeli, kim kimi yaralıyormuş görsün. =)) Hem madem o kadar uzun zaman geçti, numarası niye hala sizde ki?
Rehberden silsende watsap engelli listesinde kalıyor.Daha önce kimseyi engellemedim, bilmiyorum nasıl oluyor ama engelledikten sonra rehberden, whatsapp'tan filan silseniz, hala görebiliyor musunuz? Göremiyorsanız, silin gitsin işte. Ne halt yerse yesin.
Şuan bunu önemli bir mevzuymuş gibi merak edip, üstüne kafa yoruyorsunuz ya, amacı bu işte. Bu onun ne işine yarayacak kısmını merak ediyorsanız, sadece tatmin. Ne işine yarayacak başka?Ayrilirken bir karis burnu havadaydi da o yüzden su an bu durumu tam anlayamadim. Tam olarak amac nedir yani:)
Pek geçen fark ettim tavrında değilsiniz. Konu açtığınıza göre...Numarasi bende kayitli degil engellenenler lsitesinde hep duruyor. Gecen o listeye bakarken farkettim
evet gecen farkettim ama kafama taktim o yüzden konu actim zaten.Pek geçen fark ettim tavrında değilsiniz. Konu açtığınıza göre...
Ben boşanınca hattımı kırıp atmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?