derdi ne ki?

amaç görun diye.. bence takmayın sizde gezin tozun hayatınızı yaşayın resimler paylaşın.. kiminle nerede oldugunuzu merak etsin. tek başınıza olsanz bile belli etmeyın.. bu buraya kiminle gitmiş acaba? diye dusunsun dursun demekki o da sizin gibi takacak birisi

Bosanmissiniz bitmiş kafaniza daha neyi takıyorsunuz ki? Ben sizde şu düşünceyi hissettim açıkçası " engeli kaldırmış aklı hala bende "sanki bu durum biraz hoşunuza gitmis gibi.
Ben ne nispet yapan resimler paylasiyorum ne de baska bir sey yapiyorum hayatimi yasiyorum gezip tozuyorum ama resim koymuyorum cünkü ben onu gercekten unuttum öyle olmasa burda konu acardim zaten. Ama bana yaptiklarindan dolayi ettigini bulsun dedigim ve icimden hep beddua ettigim bir insan yillar gecsede bu degismeyecek.

Cünkü yaptiklarini ceksin istiyorum ve bunu bilmek istiyorum dürüstce niyetim bu:)

Ben artık derdi kalmadığı kanısındayım. Mesela ben de bi ara birisini engellemiştim evlenmeden önce, benimle ilgilenen ama benim istemediğim biriydi gerek yok diye engelledim. Uzun zaman sonra öyle hesabımla uğraşırken gördüm ve aman bu ne diye engelli hala diye engeli kaldırdım. Evliyken ya da nişanlıykenfalan heralde hatta. Amacım ona nispet falan değildi, onun orada durması bile bana göre bir değerdir. Eğer rahatsız vs. Etme durumu yoksa ortada.

Karsılıklı engelleyince nasıl görüyor sunuz?
Siddet gördğum adamı,yolda görsem mahalle değiştiririm ya,
Siz ne cesaret takip ediyor sunuz?

Nispet yapıyor aklınca belki de hoş bence burada nispet yapılacak durum yok. Kaç sevgili değiştirmiş dikiş tutturamamis.

Pek geçen fark ettim tavrında değilsiniz. Konu açtığınıza göre...
Ben boşanınca hattımı kırıp atmıştım.
Ben de daha boşanmadan hattımı kırıp attım değiştirdim. İşlemler için işyerimden araması gerekti. İletişim istemeyen insan böyle yapar genelde, iletişimi istemem yan cebime koy diyen de engelleyip arada engelliler listesine göz atar (bir insanın engelliler listesinde kaç kişi olabilirki zaten)

Ve kaç tane sevgilisi olduğunu da biliyor konu sahibi.
Ben bunu anlamıyorum işte. Madem boşandın o zaman her şeyi silip atman gerekiyor.
Benim durumumda kardeşimle görüşmesi gerekti.

Ya onun bi yolu yokmu
Engelledigim kişileri rehberden sildim,bu sefer watsap engellenen listesinde numara olarak görünüyo ve daha sonra ayy bu kimdiya diye merak ediyorum
Bildiğim kadarıyla yok malesef bendede aynısı oldu. Anca engelli listeden kaldırmak gerek onuda yapamadım.

numara
Ve kaç tane sevgilisi olduğunu da biliyor konu sahibi.
Ben bunu anlamıyorum işte. Madem boşandın o zaman her şeyi silip atman gerekiyor.
Benim durumumda kardeşimle görüşmesi gerekti.
Tabiki silip atiyosun ama insaniz sonucta robot degiliz. Merak olabiliyor görüsmedigim akraba ya da arkadas olunca da yillar sonra merak edebiliyorum ne yapiyor diye. Bunun insancil bir sey oldugunu düsünüyorum

numara

Tabiki silip atiyosun ama insaniz sonucta robot degiliz. Merak olabiliyor görüsmedigim akraba ya da arkadas olunca da yillar sonra merak edebiliyorum ne yapiyor diye. Bunun insancil bir sey oldugunu düsünüyorum
Ben de boşandım gibigibiyim de boşandı.
Bizde ve boşanan hiç bir arkadaşım da merak olmadı . Siz de olması bana ilginç geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…