- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi melankolik_24
Ben sizin yerinizde olsam silerim numarayı engelle bile uğraşmam hayatıma bakarım. Sonuçta bitmiş gitmiş umrumda olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosanmissiniz bitmiş kafaniza daha neyi takıyorsunuz ki? Ben sizde şu düşünceyi hissettim açıkçası " engeli kaldırmış aklı hala bende "sanki bu durum biraz hoşunuza gitmis gibi.evet gecen farkettim ama kafama taktim o yüzden konu actim zaten.
Ben ne nispet yapan resimler paylasiyorum ne de baska bir sey yapiyorum hayatimi yasiyorum gezip tozuyorum ama resim koymuyorum cünkü ben onu gercekten unuttum öyle olmasa burda konu acardim zaten. Ama bana yaptiklarindan dolayi ettigini bulsun dedigim ve icimden hep beddua ettigim bir insan yillar gecsede bu degismeyecek.Bosanmissiniz bitmiş kafaniza daha neyi takıyorsunuz ki? Ben sizde şu düşünceyi hissettim açıkçası " engeli kaldırmış aklı hala bende "sanki bu durum biraz hoşunuza gitmis gibi.![]()
Hala seni cok seviyor ve özluyor.Kiskandirmak mi? peki beni kiskandirmak istemesinin sebebi ne? Aradan o kadar zaman gecmis
Cünkü yaptiklarini ceksin istiyorum ve bunu bilmek istiyorum dürüstce niyetim bu:)Amacı neyse ne ben olsam numarami bile degistirirdim. Bence siz de tesadifen gormediniz bakiyordunuz ara sira ve gordunuz diye dusunuyorum. 3 sene gecmis ve evlilik dayakla, kufurlerle bitmis hala neyi sorguluyorsunuz? He kiskandirmak icin yapmis ne olacak?
Nispet yapıyor aklınca belki deEsimden siddet ve türlü türlü seyler yasayip bosanmistim. Birbirimizi engellemistik gecen benim engelimi kaldirmis profiline de sevgilisiyle resim koymus. Biz ayrildiktan sonra ikinci sevgilisi. Belki de üc dört.. Beni ilgilendirmezde engelimi niye kaldiriyor, resimleri göreyim diye mi anlamis degilim:)
Ben de daha boşanmadan hattımı kırıp attım değiştirdim. İşlemler için işyerimden araması gerekti. İletişim istemeyen insan böyle yapar genelde, iletişimi istemem yan cebime koy diyen de engelleyip arada engelliler listesine göz atar (bir insanın engelliler listesinde kaç kişi olabilirki zaten)Pek geçen fark ettim tavrında değilsiniz. Konu açtığınıza göre...
Ben boşanınca hattımı kırıp atmıştım.
Yaptıklarının bedelini ödüyor bile olsa bunu whatsapp profil fotosundan mı çözeceksiniz sanki?Cünkü yaptiklarini ceksin istiyorum ve bunu bilmek istiyorum dürüstce niyetim bu:)
Cünkü yaptiklarini ceksin istiyorum ve bunu bilmek istiyorum dürüstce niyetim bu:)
Ve kaç tane sevgilisi olduğunu da biliyor konu sahibi.Ben de daha boşanmadan hattımı kırıp attım değiştirdim. İşlemler için işyerimden araması gerekti. İletişim istemeyen insan böyle yapar genelde, iletişimi istemem yan cebime koy diyen de engelleyip arada engelliler listesine göz atar (bir insanın engelliler listesinde kaç kişi olabilirki zaten)![]()
Ya onun bi yolu yokmuRehberden silsende watsap engelli listesinde kalıyor.
Bildiğim kadarıyla yok malesef bendede aynısı oldu. Anca engelli listeden kaldırmak gerek onuda yapamadım.Ya onun bi yolu yokmu
Engelledigim kişileri rehberden sildim,bu sefer watsap engellenen listesinde numara olarak görünüyo ve daha sonra ayy bu kimdiya diye merak ediyorum
numaraAmacı neyse ne ben olsam numarami bile degistirirdim. Bence siz de tesadifen gormediniz bakiyordunuz ara sira ve gordunuz diye dusunuyorum. 3 sene gecmis ve evlilik dayakla, kufurlerle bitmis hala neyi sorguluyorsunuz? He kiskandirmak icin yapmis ne olacak?
Tabiki silip atiyosun ama insaniz sonucta robot degiliz. Merak olabiliyor görüsmedigim akraba ya da arkadas olunca da yillar sonra merak edebiliyorum ne yapiyor diye. Bunun insancil bir sey oldugunu düsünüyorumVe kaç tane sevgilisi olduğunu da biliyor konu sahibi.
Ben bunu anlamıyorum işte. Madem boşandın o zaman her şeyi silip atman gerekiyor.
Benim durumumda kardeşimle görüşmesi gerekti.
Ben de boşandımnumara
Tabiki silip atiyosun ama insaniz sonucta robot degiliz. Merak olabiliyor görüsmedigim akraba ya da arkadas olunca da yillar sonra merak edebiliyorum ne yapiyor diye. Bunun insancil bir sey oldugunu düsünüyorum