Derdim arkadaş sevmemem

Himm.. Kisi kendinden bilirmis isi.. Sen tek tarafli dert dinleyen taraf oldugun icin sikiliyorsundur. Kendin de anlatmaya baslarsan bu duygun gececektir. Hangisi en guvenilir ise, laf cikmayacagini biliyorsan onu ara, basbasa kalin, icini istedigin gibi dok. Sana hic fikir teattisinde bulunmadigini varsayalim, sadece kendin anlattigin icin rahatlayacaksin zaten.. Yeniden dogmus gibi olacaksin, bir dene..
Tek risk ona anlattiklarini bir baskasindan duyman. Boyle birsey olursa ben aninda silerim zaten. Sen de denemis olursun. Bu kizla ilgili olarak anlatacaklarinda ben bir risk gormuyorum zaten, baskasindan duysan tek faydasi arkadasligini tartmis olmak olacak..

Ilaveten, 6 aydir gorusmedigine takilma. Bazen biz de gorusemiyoruz uzun zaman, is guc, sendeki gibi.. Eski arkadasliklarda zaman mevhumu olmuyor pek.. Ayrica ben de senin gibi kendi kendime takilmayi cok seviyorum, bunda bir sikinti yok.. Ama canim muhabbet isterse, dertlesmek isterse de ararim hic cekinmeden.. Senin bu zamanin aramak icin ideal, eski arkadastan cekinmene gerek yok.

Son düzenleme:

Sırf size yazmak için giriş yaptım. Kendimi anlatmak istesem bu kadar net anlatamam, kelimesi kelimesine ben. Ve bende akrebim.

Sırf size yazmak için giriş yaptım. Kendimi anlatmak istesem bu kadar net anlatamam, kelimesi kelimesine ben. Ve bende akrebim.

Oyle mi? Cok memnun oldum. :)

Burclarla aram cok iyi degildir ama bu ozellige sahip kadinlarin cogunun akrep burcu olmasi da ilginc gercekten.

Ben sınırlarıma sokabildiğim sayılı insanlardan laf çıkmayacağına zaten eminim. Ki şuanki durumda zaten dediğin gibi laf çıkması riskli bir olay değil. İnsanlara sorunlu görünmekten de çekiniyor olabilirim. O yüzden anlatamıyorum belki de. Yine de bu kızla olan sorunda gerçekten sorunlu olan ben değilim. Sakin düşündükçe bunu kabullendim artık :) beni esas sıkan şey kızın suratına benim hayatımdan çık diyememek galiba. Teşekkür ederim saraylım

Yengeçler bir de evcmen olur. Bende de var öyle bir yön evimde oturmayı çok seviyorum :) normal hayatıma dönmem zaman aldı. Allahtan iş güç var kafam öyle dağıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…