Himm.. Kisi kendinden bilirmis isi..
Sen tek tarafli dert dinleyen taraf oldugun icin sikiliyorsundur. Kendin de anlatmaya baslarsan bu duygun gececektir. Hangisi en guvenilir ise, laf cikmayacagini biliyorsan onu ara, basbasa kalin, icini istedigin gibi dok. Sana hic fikir teattisinde bulunmadigini varsayalim, sadece kendin anlattigin icin rahatlayacaksin zaten.. Yeniden dogmus gibi olacaksin, bir dene..
Tek risk ona anlattiklarini bir baskasindan duyman. Boyle birsey olursa ben aninda silerim zaten. Sen de denemis olursun. Bu kizla ilgili olarak anlatacaklarinda ben bir risk gormuyorum zaten, baskasindan duysan tek faydasi arkadasligini tartmis olmak olacak..
Ilaveten, 6 aydir gorusmedigine takilma. Bazen biz de gorusemiyoruz uzun zaman, is guc, sendeki gibi.. Eski arkadasliklarda zaman mevhumu olmuyor pek.. Ayrica ben de senin gibi kendi kendime takilmayi cok seviyorum, bunda bir sikinti yok.. Ama canim muhabbet isterse, dertlesmek isterse de ararim hic cekinmeden.. Senin bu zamanin aramak icin ideal, eski arkadastan cekinmene gerek yok.