Takmış değilim, ben mi yanlış biliyorum diye danışmak istedim. İsteyen istediğini yapmakta özgür ama bildiğim şeyden şüphe ettim.Ee görgüsüzdür, sorun ne? Herkesi terbiye edemezsin, bir de şartlarını bilemezsin. Doğrusu ikram etmek ama yaşadığınız koşullarda sanırım doğrusu bu. İkran ikram nereye kadar, herkes ailesinin yolladığı parayla, bursla ihtiyaç gidermeye çalışıyor. Orayı apartman varsay, herkese 1 daire düşse kapalı kapıda kimin ne yediğini bilmezsin. sırf aynı odada yaşıyor diye her gün ikram etsen yetiştiremezsin. He masa donatıp övmesi hoş değil ama sen neden takıyorsun anlamıyorum. Kendine alabileceğini alırsın, bir evde yaşar gibi geçinirsin. İleriki hayatta herkes işe güce başlayınca şartlar uygunken yapan olursa görgüsüz der yine geçersin. Senin de farkında olmadan yaptığın yanlışlar vardır belki. Her insanı düzeltmeye kalksaydık ayrım olmazdı ortada, ömür de yetmezdi..
Hayır demem şu ki danıştın 100 kişi doğruladı görgüsüzlük, ee sonuç? Ya da değil dedik, ee sonuç? Bu tarzlar genelde evet sen çok görgülüsün, onlar görgüsüz cevabını duyma sorusudur. Yani kendi kendine kurulma, doldurma, huzurunu kaçırma.Takmış değilim, ben mi yanlış biliyorum diye danışmak istedim. İsteyen istediğini yapmakta özgür ama bildiğim şeyden şüphe ettim.
Bunu tartışamanın mantığı yok, bişey duyma beklentisinde de değilim. Bu konuyu açtım, kimse cevap yazmak zorunda da değil. Zaman ayırıp mesaj yazdığınız için teşekkürler.Hayır demem şu ki danıştın 100 kişi doğruladı görgüsüzlük, ee sonuç? Ya da değil dedik, ee sonuç? Bu tarzlar genelde evet sen çok görgülüsün, onlar görgüsüz cevabını duyma sorusudur. Yani kendi kendine kurulma, doldurma, huzurunu kaçırma.
konu sahibi bu konuyu iki kere açmış yanlışlıkla sanırım.oraya yazdım buraya da yazayım.:) buradan olayı instagram ve bilimum sosyal medya hesaplarında ucuna bile dokunulmadan fotoğraf uğruna soğutulmuş yemeklere getirir, saygılarımı sunarım.
İkram etmemeyi bile aklım mantığım alırken aha da bu noktaya hiç kafam basmıyor.
Açıkçası yapana da acıma hissinden başka bir şey hissedemiyorum.
Selamlar, saygılar, sevgiler.
Hadi sadece bir kişi olsa, zaten kendine kadar alır, tek başında odadaki köşesine çekilir yer, bunu anlarım ama bunlar kaç kere öyle alıp da başka odalardan arkadaş çağırıp yediler, durumları kesinlikle kötü değil. Eğer bu işin doğrusu buysa ben de öyle yapayım madem, millet enayi yerine koymasın boşu boşuna. :)bence doğru düşünüyosun.. sonuçta yurtta yemek çıkıyor ha ara sıra canın dışarda yemek ister sipariş edersin ama bu kişiler sürekli yapıyorsa bence durumları kötü felan değil.. yani ben ufak bi kraker bile olsa ikram ettiğim için bu davranışları bana hiç doğru gelmedi.
Evet yanlışlıkla yaptım onu, hemen KİB'ledim kapansın diye. Kusuruma bakmazsınız umarım. :)konu sahibi bu konuyu iki kere açmış yanlışlıkla sanırım.oraya yazdım buraya da yazayım.
dün akşam sosyal paylaşım sitesinde birisi iftar sofrasını çekmiş ve afiyet olsun herkesin orucu kabul olsun demiş :)
e o zaman ona da selam olsun sizin yazdıklarınız vasıtasıyla :)
konu sahibi arkadaş haklısın çok haklısın ama maalesef artık durum bu
Atarlanmak söz konusu değil, kimseye bunlardan bahsetmişliğim yok ama burası iç dökme platformu, ondan. :)biraz kafanda büyütmüssün. arkadaslarinin hareketleri hos degil ve görgüyü bi kenara birakirsak bizim kültürümüzde, dinimizde paylasmak diye bisey var.
ama kimseyede bana teklif etmedi diye atarlanmak olmaz.
Biz yaptık iki kere, kavga çıkardılar.aslında böyle beklentilere hiç girmeyin zira görgü kuralları da devre göre değişiyor.. eğer 3-5 arkadaş para koyup yemek getirtmişlerse ve siz de rahatsızlık duyuyorsanız odadan çıkın işleri bitene kadar.. sizde kendi arkadaşlarınızı toplayıp yeyip-için.. muhtemelen onlar içinde bir sorun olmayacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?