- Konu Sahibi Dumadumadum
-
evli olunca neden değişsin ki hayat görüşü .bu yorumu yapanlar saçmalamış ..evli olmayan insanların yorumlarını dinlemiyorlarsa kendi bilecekleri iş .
mesela hayatında bir tek erkek olarak kocasını tanımış bir kadından bir çok ilişki yaşamış ilişkileri yoluna gitmesede insanları tanımış birinin yorumu daha gerçekçi gelir bana .çünkü bir tanesi tek bir erkekten yola çıkarak konuşuyor diğeri bir çok erkeği baz alıyor ..
evli olanlara anlamazsın diyorlarsa yönetime bildirsinler evliler klubu olsun bu kadınlar kulubü değil ..
bide evlenmemiş kadınlara laf sayanlar var ...onuda gördüm burda ...
evlenmemiş olmak bir seçimdir kimse evlenmek zorunda değildir .insan birini bulamıyor diye bekar kalmaz ... bunu bile anlamayacak kadar düşük zekaya sahipsen ben ne yapayım yani .. herkesle muhattab olmamak en güzeli arkadaşlar ..
söyleyeceğim şeyin yorumunuzla ya da konuyla ilgisi yok ama görünce dayanamadım söylemek istedim affınıza sığınarak :) bence her ne olursa olsun "kuyruk sallamak" tabiri çok sevimsiz bir söz hiçbir şekilde kullanılmamalı "belki senin bir hareketin ona umut vermiştir" demek bu kadar mı zor. erkek egemen bakış açısının kadınları aşşağılayan bu tarz sözlerini en azından kadınlar kullanmamalı diye düşünüyorum
bir de konu sahibi konuyu açıyor,ilgilenmiyor konusuyla.herhalde neler yazılacak diye bekliyor.geçen biri konu açtı,sitede başka konularda gezindi o kadar kişi yazdık konusuyla ilgilenmedi.ben şu saatte sitedeydin,neden konunla ilgilenmedin dediğim için ban yemişim.Allaha şükür siteye giremediğim zamana rastlamış,yoksa çok üzülürdüm.banımaçıldıktan sonra ban yediğimi öğrendim
ben de ban yedim 2015 de acılacakmıs :)
bit biti bitititititititititititi bit bit bit tit iti te biiiiiiiiiiittttttttttt :)
yaza bebek çalışmalarına başlıyorum doğurdum diyene kadar yaş olur 28, kelli felli ekabir kadın olacam korkun benden
Surrender ole bişi yazdıgımı hatırlamıorm nerden cıkardın şimdi durup durup yaa aaa <3
Sadece evlilik değil ki .
Çocuk sahibi olma da önemlidir bu forumda.
Böyle bir madalya gibi falandır hatta.
Senin çocuğun yok nereden bileceksin anneliği ,gelip yazarsın tabi !!!
Bu cümle trilyon kere yazılmıştır bu forumda.
Bir sürü çocuk doğuran kadın senden daha zeki daha görgülü daha bilgili dahadır.
Sen yumurtaları çatlatayım falan derken abla çatlaşmış seni ezmektedir :)
Çok saçma gelebilir ama ben sadece hislerimle hareket ediyorum.
Yani bazılarının terslediği bir konu sahibini kalpten anladığım desteklediğimde oluyor.
Konularda paragözlülük,ihanet,şiddet,kadın şımarıklığı varsa dilimi tutamıyorum.
Bir de konu sahibinin yalanını yakalıyorsun ya o dakikadan sonra benim tüm saygım bitiyor.
Sanırım o vakitten sonra yüklenmeye başlıyorum.
Bazı konularda görüyoruz konu sahibinin istediği şekilde yorum yapmayanların ne gibi laflar işittiğini...
Geçenlerde ceza aldım.
Birinin konusuna yorum yaptım.Ve yemediğim laf kalmadı.
Ben de bir hata edip karşılık verince ceza aldım.
Burdan konu sahiplerine sesleniyorum...
Herkes sizin beklentiniz olan yanıtları veremeyebilir.
Bunun karşılığı hakaret yada ağır sözler olmamalı.
Buraya gelip de konu açıyorsanız her türlü yanıt geleceğini de hesaba katmanız gerek.
Sonuçta herkesin aklı fikri konuya bakış açısı farklı.
Aynı olsa idi problem olurdu zaten.
Farklı bakış açılarından gelecek farklı yanıtları asabiyetle karşılayacaksanız hiç konu açmayın.
Ve lütfen sayın konu sahipleri olumlu olumsuz eleştirilri ağır başlılıkla karşılasın.
Hakaret etmesin.Saygısızlıkta bulunmasın.
İyi forumlar herkese.
bak mesela Üfürüktenprenses sen genelde sert yazıyorsun ama en iyi yorum yapan üye olarak da seni yazmıştım ben :) ve bence hakkındı zaten..
sert ve gerçekçi yazmana rağmen ne kimseye hakaret ettiğini,ne dalga geçtiğini görmedim.bu da güzel birşey bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?