Derdim ben. Benim gibi hisseden var mı?

GamzeLiGirLL

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
282
255
23
32
İyi akşamlar kadınlar kulübünün değerli üyeleri.Derdim kendim. Bilmiyorum belki söyleyeceklerime bu muymuş derdin bunu mu takıyorsun diyeceksiniz.Sorunum yalnızlık. hayatımda biri olsun istiyorum. Bir şey olduğunda onunla paylaşmak dertleşmek konuşmak beraber gülmek . Mesela gezmeyi felan çok severim artık gidesim de pek gelmiyor artık hayatımdaki kişiyle gitmek istiyorum. Arkadasın yok mu diyeceksiniz var ama nerdeyse cevremdekilerin çoğu evli ya da nişanlı. Öncelikli tabi ki evleri eşleri. Onlarla da bir yere takılabiliyorum. Bu yüzden çoğu şeyi tek yapmaya çalışıyorum yalnız olduğumun için.özellikle bu aralar bu yalnızlığı daha çok hissediyorum hele ki sosyal medyaya baktıkça. Ne zaman sosyal medyada dolaşsam birileri ya evleniyor ya nişanlanıyor. Neden bende yok diyorum aman kimseyi kıskandığımı sanmayın. Herkes musmutlu olsun. Ama kötü hissetmeye başladım ciddi anlamda. Canım sıkkın bu konuda. Birinin manevi olarak varlığına ihtiyacım var. Böyle hissetmem normal mi? Ben mi abartıyorum yoksa? bu işler tabi ki de nasip. Bilemiyorum içimi dökmek istedim. (yaşım 26)

Etrafındakiler uygun olmayı istiyorsun inş karşına seni mutlu eden biri çıkar amann bekarlık sultanlık

Hissettikleriniz gayet normal aynı hisleri bende yaşıyorum. Ama nasipten ötesi yok .Anın tadını çıkarmak lazım oturup bekleyince olmuyor. Oluruna bırakmak gerek

Son dönemde çoğu kişi yalnız , bu durum size özel değil emin olun.Evlenenlerin ya da sevgili olanların çoğunun da arası bozuk.Sanki gün geçtikçe gönül işleri bitiyor gibi ve bu erkeklerde daha çok görülüyor.Sanki bunlar yerine başka bir uğraş bulup da onunla ilgileniyormuş gibi.

Sosyal medyayı açtığınız an görüyorsunuz ki güya herkes cok mutlu, cok keyifli vakit geçiriyorlar ama gerçek dünya böyle değil. İmrenmekte çok haklısınız, içinizde büyük sevgi potansiyeli var. Umarım günü geldiğinde doğru kişiyi bulup mutlu olursunuz.

Hissettikleriniz gayet normal aynı hisleri bende yaşıyorum. Ama nasipten ötesi yok .Anın tadını çıkarmak lazım oturup bekleyince olmuyor. Oluruna bırakmak gerek
Tabi ki nasip ne bileyim herkes çok mutluymuşta bi ben değilmişim gibi geliyor artık. Oluruna bir bırakabilsem zaten. Teşekkür ederim yorumunuz için

Zaten günümüzdeki kadın erkek ilişkisinde roller değişmiş gibi. Sanki biz kadınlar daha netiz ve ne istediğimizi biliyoruz. Erkekler bu konu da saçma sapan davranıyor. Tabi vu benim görüşüm. Benim kendimde ve cevremde gözlemlediğim kadarıyla böyle bir çıkarım da bulundum

İnşAllah şöyle kıymet bilene denk geleyim teşekkür ediyorum yorumunuz için

İnşallah gönlünüze göre biriyle karşılaşırsınız.
İnsan kendinde neyi eksik görürse algısı ona açılıyor. Bende çocuk paylaşımlarına iç geçiriyorum. Bundan bikaç yıl önce hiç ilgimi çekmezdi.

İki taraf da aynı.Tek fark cinsiyetleri.Toplumda duygusal ilişki dahil tüm ilişkilerde sorun var. 20li yaşlarda kadın saçma davranıyor , 30lu yaşlarda erkek.

Tabi ki nasip ne bileyim herkes çok mutluymuşta bi ben değilmişim gibi geliyor artık. Oluruna bir bırakabilsem zaten. Teşekkür ederim yorumunuz için
Hayır gerçek dünya öyle değil hele sosyal medya size terapistimin anlattığını anlatayım bi danışmanı ile ilgili
Danışanının sosyal medyada kocasıyla aralarındaki sorunları düzelmiş musmutlu fotoğraflarını görmüş terapiye gelince sormuş eşinizle düzeldiniz mi diye hayır komşuma inat attım o resimleri demiş siz düşünün ne kadar gerçek
Orada herkes çok mutlu gözüküyor ben de gittiğim yerlerin manzaralarını atarım sanıyorlar Niloya oo geziyor keyfe bak anksiyete panikatak hastasıyım bilseler nasıl sıkıntım var o manzaralara bakarken ama yalnızlıktan bıkmış olabilirsiniz inşallah karşınıza iyi biri çıkar evlenirsinizyaşınız da çok geç değil henüz

İnşallah yaa. Anladığım kadarıyla siz de çocuk istiyorsunuz. İnşallah tez zamanda size de nasip olur

Yaa yok artık evet yaşım çok. aslında sosyal medyaya pek inanmayın diyorlar zaten. Ama ne bileyim artık yoruldum her gün birisi ya evleniyor ya nişanlanıyor ya çocuğunu atıyor. Diyorum gamzeli sen de tek başına fotoğraf atmaya devam et tek başına gez(hoş hayatımda biri olsa bunu kolay kolay sosyal medyada felan da paylaşacak biri değilim. )
Ya da arkadas cevremde nerdeyse hep çift maşallah çoğu da gayet güzel bir şekilde ilerletiyor.Sap gibi kalan benim.Artık kimseye gel şunu bunu yapalım da demek istemiyorum.Bir şey yapacaksam tek yapmaya başladım.
İnşallah o kişi tez zamanda çıkar

hep çift maşallah çoğu da gayet güzel bir şekilde ilerletiyor.
Evet güzel ilerliyor dimi hiç kavga etmiyorlar hepsi kaynanası ile iyi anlaşıyor görümcesi eltisi can ciğer kuzu sarması ben de sosyal medyayı öyle sanıyordum üzülüyordum ben panikatağım ama herkes mutlu geziyor paylaşıyor diyordum terapistim dedi siz öyle sanıyorsunuz hatta ben de öyle sanıyordum dedi siz yalnız bile çok güzel vakit geçirebilirsiniz önemli olan insanın içindeki huzuru vakti saati gelince olur karşınıza çıkar bir bakmışsınız ki 10 yıllık evlisiniz çocuklarınız büyümüş dilerim uyuşabileceğiniz eş karşınıza çıksın inşallah

Tabi ki sorunları oluyordur. Sorunsuz bir hayatımız olamaz ki. ya işte yalnız bir şeyi yapmaktan sıkıldım artık. Eşimle bir şeyler yapmak istiyorum. dilerim o doğru kişi çok doğru bir zamanda çıkar inşallah

Yasin daha genc kardesim sirf yalniz kalmamak hayatini biriyle paylasmak icin evlenme iyice tani gör bn degisistirirm ederim diyerek hosunuza gitmeyen bazi davranislari olan erkeklerle evlenip hayatinizi yakmayin 26 yasimdayken bn de aynisini yaptim bnm de bi evim olsun cocugum olsun dedim evlendim simdi cok mutsuzum bosanmak uzereyim hakkinda her syin hayirlisini iste once evlenmek icin sakin evlenme atanmamissan atan meslegin varsa ona simsiki tutun ha bi de bekarken brikim yapip kenara koy bnm gbi akilsiz olma

Erkeklerin umrunda degil kadinlar onlar aileleriyle mutlu hevesi gectikten sonra sıkılıp bi koseye atiyorlar vazgeciyorlar

Yok dediğiniz çoğu şeye bende dikkat ediyorum. Sırf evlenmek için evlenmek istemiyorum.Gerçekten eş olabilecek birini istiyorum. Güzel mutlu bir yuva evlilik nasip olsun. kimseyi acaba bu değişir mi diye hayatıma almam. Kimsenin de pek değişeceğine inanmıyorum. Zira ben kimin için ne kadar değişebilirim ki?
Şükürler olsun çalışıyorum kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. İnsan bir süre sonra birini istiyor yanında duygusal anlamda aile ve arkadaş dışında.

Evlenene kadar taniyamiyorsun ki ayni evin icine girince olay degisiyor ama sunu unutma sakin ama sakin babasi ölmüs annesi yasayan biriyle evlenme tam tersi olabilir ama dul kaynana o cok sevdigin adami da degistirir seni de sen degistiremessin analar degistirir oglunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…