- 15 Nisan 2020
- 326
- 823
- 18
Tatava yapma o senin 9 yıllık arkadaşınsa bende hayat aarkadaşınım diyemediniz mi?Ay o cok sakin bişe olmaz der, alırız der sımdıde oyle 9 yıllık arkadasımı tanıyorum sen karısma dıyor
Siz çalışıyor musunuz peki?Canım 1 degıl 2 degıl hep boyle, dugun takılarımızı abısıne verdı borc 5 yıl sonra bozdugu para degerınden aldık tam kredı cektık bunu yaptı, arada da cok oluyo boyle bıseler ben dayanamıyorum Allah akıl vermıs fıkır vermıs neden kullanmıyor
Allah'tan 9 yıllık arkadaşı ve Allah'tan tanıyor, adam sorunlu arabayı kasmış kendisine. İnsan arabasında ne sorun olduğunu bilmez mi ?Ay o cok sakin bişe olmaz der, alırız der sımdıde oyle 9 yıllık arkadasımı tanıyorum sen karısma dıyor
Antidepresanla
[/QUOT
Bende o durumdayım zaten hamilelere verıyolar mı ılac acaba
İşte o kadar rahat bı ınsanAllah'tan 9 yıllık arkadaşı ve Allah'tan tanıyor, adam sorunlu arabayı kasmış kendisine. İnsan arabasında ne sorun olduğunu bilmez mi ?
Evet bıraz daha böyle gıderse bende dayanamam cunku omrum boyunca umursamaz bı ınsan olamadım, gamsız olamadım ona yanarımİnsanlar burada size para gittiğiniz için üzüldünüz sanmis ama siz eşinizin size danismamasina kendi adıma karar vermesine sinir olmuşsunuz bence yerden göge kadar haklısız evlilikte bütün kararlar beraber verilmeli ben bundan çok çektim tabi benim olayların bundan daha büyük kendi başına bir sürü iş yapti ve çok borcu var sonuç boşanıyoruz bence sizde bu konuyu adam akıllı konuşun bak bu oldu ama bir daha bana danışmadan karar verme diyim bende bazen doğru düşünürüm hep sen değil diyin yoksa böyle gider tecrübeyle sabit
Neler dedım yaa ben hıc onun arkasında durmuyormusum, abıne verdın altını 2015 de 2020 de zorla aldın yıne ben kotu oldum da oyle aldık pekı nasıl aldık 2015dekı degerındenTatava yapma o senin 9 yıllık arkadaşınsa bende hayat aarkadaşınım diyemediniz mi?
Canım araba opel astra hatcbag bıze kucuk bagajı falan ona bıle bakmadan parayı verdı, gercekten sabredemıyorum kı her gun evde huzursuzluk oluyo benım onu tasıdığım kadar oda benı taşısa hersey cokdaha ıyı olurduarabayı arkadaşının söylediği değerden daha düşük bir meblağ karşılığında alsanız sonra da siz satsanız olmaz mı? geçen gün açtığınız konuyu da biliyorum, gerçekten çok sabırlı birisiniz eşiniz çok şanslı. eşiniz biraz ömür törpüsü açıkçası, herkesin katlanabileceği biri değil. Allah akıl fikir, biraz medeniyet versin eşinize
Bebegım bızde araba var su an kaptırdıgımızıda uzerıne koyup yukseltıcektık :) tabı bu bır hayal oldu, hem o yegenı bıze 2 saatlık mesafede seda sayanın da dedıgı gbı cıkın cıkın gelın gelıyor valla :) artık acamıyorum telefonlarını sogur insallah bendenArtık arabanız olmadığına göre eşiniz o yeğenini sürekli getir götür yapamaz iyi tarafından bakın
Şaka bir yana insanın uykularınu kaçıracak bir durum. Resmen dolandırılmışsınız. Ama eşiniz umursamıyor anladığım kadarıyla, bu durumda siz ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Yoksa dava açıyorum deyip alabilirsinşz karşı taraf oyalıyor belli ki.
Sorunlar buyuk sorunlar degıldı aslında yaptırıp sattı arabayı araba bıze kucuk dıye vazgectı benımkı bırazda e ama gozun yok mu arabayı gordun baksana sagına soluna hemen gıttın verdın parayıAllah'tan 9 yıllık arkadaşı ve Allah'tan tanıyor, adam sorunlu arabayı kasmış kendisine. İnsan arabasında ne sorun olduğunu bilmez mi ?
Ben çalışmıyorum ama uni mezunuyum.. Gurbetteyız kızım kucukdu o buyudu sımdı 2. Yolda uzunca bir sure de calısamam galıbaarabayı arkadaşının söylediği değerden daha düşük bir meblağ karşılığında alsanız sonra da siz satsanız olmaz mı? geçen gün açtığınız konuyu da biliyorum, gerçekten çok sabırlı birisiniz eşiniz çok şanslı. eşiniz biraz ömür törpüsü açıkçası, herkesin katlanabileceği biri değil. Allah akıl fikir, biraz medeniyet versin eşinize
Elimde degıl cunku bu ılk yaptıgı bıse degıl, hayatı boyle salaklıklarla geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?