- 5 Eylül 2019
- 35
- 60
- 3
- 31
- Konu Sahibi Zorunlualannn
-
Bana denmese de bile nedense sinir oldum. Bazı yorumlar gerçekten çok saçma resmen kırmak için yapılıyor. Tuhafıma gitti sadeceNe takıyorsun böyle boş insanları herkes saçma sapan konuşur. He de geç
Evet çok tuhaf bayan bayana destek olmalı . Ama burdaki bir grup sadece yermek ve aşağılamak için yorum yapıyor. Bu insanların aldığı terbiyeyi gösteriyor. Herşeyin başı saygı olmalıBana denmese de bile nedense sinir oldum. Bazı yorumlar gerçekten çok saçma resmen kırmak için yapılıyor. Tuhafıma gitti sadece
kral babasinin piiremsess kizida konu acmayacak o zaman.Kimse kimseyi pohpohlamak zorunda degil.
Ben siteden gayet memnunum konuları okumaktan da keyif alıyorum ama sorunlu insanlardan bahsettim nedenini merak ettim tersleyenleri merak ettim? Zorlamadı kimse beni yani konu acmaya. ne dediğim anlaşılmıyır muMune bu tarz konular cok acilir oldu. Bilmiyorum ki milleti uye olup konu acmaya falan mi zorluyorsunuz?
Yoo bayada her konu acan onay veya pohpohlanma bekliyor. Ben burda cocugunu dovup kocam yuzunden dovdum diye konu acan kadin biliyorum. Yaptigina kilif ariyordu. Sonra bin kere nick degistirdi uyelik dondurup yine actirdi herkes ne kadar ruh hastasi oldugunu yuzune vurdu diye.işte beklediğim yorum illaki pohpohlayın mı dedim ben? Güzel eleştirmek dedim kırmadan. Ama insan nasıl görürse öyle yaşar demek ki sizinle o şekilde anlasılıyor tersleyerek inciterek :)
Daha yeni üyesin ondan hele bi kaç ay geçsin o dediğin üyeleri geçersin bileBana denmese de bile nedense sinir oldum. Bazı yorumlar gerçekten çok saçma resmen kırmak için yapılıyor. Tuhafıma gitti sadece
Aynen öyle aşağılayıcı yorumlar var bende cevap vermekten geri kalmıyorum ağzının payını veriyorum benim için yazılan bir yorum değildi ama haddini bilmeli bir insan.Bana denmese de bile nedense sinir oldum. Bazı yorumlar gerçekten çok saçma resmen kırmak için yapılıyor. Tuhafıma gitti sadece
Anlamadım nasıl veriyorsunuz ağzının payını? Yeni üye olmuşsunuz bu ikinci uyeliginizse yöneticinin haberi yoksa sorun olur diye biliyorumAynen öyle aşağılayıcı yorumlar var bende cevap vermekten geri kalmıyorum ağzının payını veriyorum benim için yazılan bir yorum değildi ama haddini bilmeli bir insan.
Hacı bi tecik ☝mesajın var hatırlatıyım didimAynen öyle aşağılayıcı yorumlar var bende cevap vermekten geri kalmıyorum ağzının payını veriyorum benim için yazılan bir yorum değildi ama haddini bilmeli bir insan.
Telefonum resetlendi şifremi hatırlayamadım ondan bugün yeniden üye oldum burda yeni değilim neyleyim diye kullanıcı adında üyeliğim vr bakın isterseniz konu açmışlığımda var.Hacı bi tecik mesajın var hatırlatıyım didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?