Derdim buradaki bazı arkadaşlar ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zorunlualannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
35
60
3
31
Merhaba arkadaşlar derdim sizinle derken hepinizle değil tabiki. Çoğunuzdan Allah razı olsun buradan çok şey öğrendim sürekli girer okurum iyi ki bulmuşum bu siteyi. Güzel yorum yapıp ve GÜZEL eleştiren herkesten Allah razı olsun, ama bazılarınız var ki her şeye kulp bulup sinir bozucu yorumlar yapıyorlar. Ben bunu başka konulardaki yorumlarda çok sık rastlıyorum. Çok sinir olduğum için yazmak istedim. İnsan gibi yazmak çok zor bir şey mi? Her şeye muhalefet aşağılamak için yorum yapan insan çok var. Burada bari huzur bulalım şimdi bu yazdığıma da eminim çok sert yorumlar olacaktır.

Bana denmese de bile nedense sinir oldum. Bazı yorumlar gerçekten çok saçma resmen kırmak için yapılıyor. Tuhafıma gitti sadece
Evet çok tuhaf bayan bayana destek olmalı . Ama burdaki bir grup sadece yermek ve aşağılamak için yorum yapıyor. Bu insanların aldığı terbiyeyi gösteriyor. Herşeyin başı saygı olmalı

kral babasinin piiremsess kizida konu acmayacak o zaman.Kimse kimseyi pohpohlamak zorunda degil.
işte beklediğim yorum illaki pohpohlayın mı dedim ben? Güzel eleştirmek dedim kırmadan. Ama insan nasıl görürse öyle yaşar demek ki sizinle o şekilde anlasılıyor tersleyerek inciterek :)

Mune bu tarz konular cok acilir oldu. Bilmiyorum ki milleti uye olup konu acmaya falan mi zorluyorsunuz?
Ben siteden gayet memnunum konuları okumaktan da keyif alıyorum ama sorunlu insanlardan bahsettim nedenini merak ettim tersleyenleri merak ettim? Zorlamadı kimse beni yani konu acmaya. ne dediğim anlaşılmıyır mu

işte beklediğim yorum illaki pohpohlayın mı dedim ben? Güzel eleştirmek dedim kırmadan. Ama insan nasıl görürse öyle yaşar demek ki sizinle o şekilde anlasılıyor tersleyerek inciterek :)
Yoo bayada her konu acan onay veya pohpohlanma bekliyor. Ben burda cocugunu dovup kocam yuzunden dovdum diye konu acan kadin biliyorum. Yaptigina kilif ariyordu. Sonra bin kere nick degistirdi uyelik dondurup yine actirdi herkes ne kadar ruh hastasi oldugunu yuzune vurdu diye.

Bazi konular oluyor ki kirmadan yorum yapmak mumkun degil.

Birtakım insanlar zannediyorum kendi içlerindeki mutsuzlukları, eksiklikleri, yalnızlıklarını ya da dertlerini burada gördükleri ve gerçekte ne yaşadığını asla tam anlamıyla bilemeyecekleri kişilere saldırarak kapatmaya çalışıyorlar ne yazık ki. Bence burada derdini paylaşmaya cesaret edebilen insanlar birçoğumuzdan daha yürekli. Tabiri caizse karşısındaki insanı yerin dibine sokmak bazılarının günlük kişisel tatmin aracı olmuş durumda.

Bana denmese de bile nedense sinir oldum. Bazı yorumlar gerçekten çok saçma resmen kırmak için yapılıyor. Tuhafıma gitti sadece
Aynen öyle aşağılayıcı yorumlar var bende cevap vermekten geri kalmıyorum ağzının payını veriyorum benim için yazılan bir yorum değildi ama haddini bilmeli bir insan.

Diğer konunda herkes güzelce anlattı aslında sana fikirlerini böyle bir konu açma gereği niye duydun ,belliki bdv kurallarını okumamışsın , patron birazdan anlatır , üstelik yeni üyesin . Geçen gün Mune çok güzel açıklama yapmıştı bu konular için , gelir birazdan iki gözüm .

Aynen öyle aşağılayıcı yorumlar var bende cevap vermekten geri kalmıyorum ağzının payını veriyorum benim için yazılan bir yorum değildi ama haddini bilmeli bir insan.
Anlamadım nasıl veriyorsunuz ağzının payını? Yeni üye olmuşsunuz bu ikinci uyeliginizse yöneticinin haberi yoksa sorun olur diye biliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…