Derdim buradaki bazı arkadaşlar ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke herkes benim gibi ayar verse saygı çerçevesinde eleştiri görmek isterim. had bilmezlik; sırf takma ad kullanıp tanınmıyor diye hiç tanımadığı bir insanı aşağılayarak konusup bunu bir halt sanmaktır. Ama dediğiniz gibi her türden insan var kimi insani konusur kimi görgüden kültürden uzak ezmeyi marifet sanır haklısınız

Burada yazılanı takmak saçma kimse kimseyi tanımaz etmez kimse de kimseyi düşünmek zorunda değil hakaret etmeden isteyen istediğini söyleyebilir.Anonim bir platform sonuçta

Takma ad kullanip taninmiyor diye mi Kimse TC verip kimlik bilgisiyle dolanmiyor burda, emin olun.. Her neyse..

Yok psikolojinizin iyi olmadığını yazmışsınız zaten rahatsızlığınıza veririm ancak

Rahatsizlik degil de lüzumsuzsavar bir insanım.
Bakın mesela siz de istediğinizde çok güzel hadsizleşebiliyorsunuz .
Bana yazdığınız yorum tam da eleştiri yaptığınız konu ile ilgili sizi kapsayan örnek.
Sanal alemi bu denli kafaya takacak kadar boş bir insan olmayın.

Agresif ve ters olmak normal bşr durum değil bir rahatsızlıktır amacım hadsizleşmek değildi. Sanal alemde olsa insanların bu ezme çabasına üzüldüm nedense yoksa başkalarının başkasına yaptıgı yorumları neden takayım. Ama güzel eleştirmek varken neden kırıcı olunur anlam veremedim

Zaten yapılan yorumların hoşa gitmesi gerekmiyor.Hakaret barındırmasın yeter.Buraya insanlar gerçek fikirleri duymak için geliyorlar.

Bu yuzden kimse kimseyi tanımadgı ve biraz daha rahat oldugundan burada insanlar

Yooo agresiflik baya benim karakterimin bir parçası. Kliniklik bir durumum yok. Cehalet sevmiyorum,yobazlık sevmiyorum,kocamköylü kadinlardan haz etmiyorum bla bla bla...

Ayrıca herkes minnoş olmak zorunda mı
Ben ölçülü ses tonuyla ,minik minik konuşan, her olumsuzlukta bir olumlu yansıma görmek icin can atan,herkese sabırla cevap vermeye gayret eden biri degilim iyi ki değilim,hasta olur insan hele de günümüz Türkiyesinde...

Çok katılıyorum sana özellikle eş ve kv sorunlarında çok acımasız yorumlar yapılıyor..herkes kv düşmanı herkes eş boşamaya meyilli bunu da şuna bağlıyorum içimizde hayatı çok kolay yaşayan arkadaşlar var galiba bu kadar rahat yorum yapıyorlar şundanda eminim ki o yorumları kendi hayatlarında uygulayabiliyorlarmı acaba....

+1
Nasil da hakaret ederek hadsizleşmiş hem de.. Sert yorumları elestirmek icin konu acan kisi bi baskasina hakaret ediyor..
Demek o eleştirdiğin sert yorumcular da bi seylerde delirip tersleniyorlar.. (Edepsizlik yapan, edepsiz olanlari ayri tutuyorum)
Yalniz sen hemen neye delirdin de saldirdin, hic anlamadik.. Bal gibi de pohpoh ve destek bekliyomuşsun işte

Evet, mesela ben kendimi ve ailemi ezdirmedim ve bosandim.. Kuru sıkı sallamiyorum yani yorumlarimda.. Gencecik yaşımda neler neler yasadim ve nasil surecler atlattim; hayatim sandiginiz gibi cok kolay filan degildi.. Bi cok akli basinda sert yorumun sahibi de ayni sekilde; çok guclu kadınlar eminim.. Sizlerin işine gelmiyor yalnizca.. Esas sizin zihniyetlerinize kolay bence milleti genellemek, ic yuzunu bilmedigi olaylar hakkında ahkâm kesmek.. Herkes pembik gelin, cefakar kadin, koca olsun çamurdan olsun kafasinda olmak zorunda degil..

Son düzenleme:
Ne dedim de hakaret ettim anlamadım? Agresif ve ters bi insanım problem mi yazmış yok zTen rahatsızlığınızı dile getirdinşz sorun yok yazdım bunun nesi hakaret?sadece kırmadan yorum yapalım daha iyi olur dedim neden destek beklemiyim ki bu durumdan? Çok mu yanlış bşr şey talep ettim?

Off.. Etmeyin hanimefendi.. Yasak.. Gidin sikayet edin kotu buldugunuz yorumlari.. Konu acmayin.. Cunku YASAK.. Vallahi yasak ya..

Siz pohpohlamakla güzel eleştirmeyi karıştırıyorsunuz sanırım. Ben aşağılamadan da gayet sağlam yorumlar yapılır yine yanlışlar söylenir demek istiyorum. Koca olsun çamurdan olsunla ne alaka ben çözemedim meyse ne diyim hayatınızda bol bol aşağılamaya ve aşağılanmaya devam o zaman diyecek bir şey bulamadım demek ki yanlış şeyler söyledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…