- 5 Eylül 2019
- 35
- 60
- 3
- 31
- Konu Sahibi Zorunlualannn
-
Üye olalı 2 saat oldu ama burayı sürekli okuyalı nerdeyse yıl olacak farkındaysan başkalarının konularını okurken de yorumlardaki ezme çabasını dile getirdim benim için dert demek ki yazdımBöyle konular da moda oldu herhalde.
Üye olalı 2 saat olmuş, bu konuyu açmadan önce forum kurallarını okusaydınız keşke.
Bu bir dert değil ve konularla ilgili konu açmak yasak.
Sorun olur mu bilmiyorum telefonum resetlendi şifreyi hatırlamıyorum ondan yeni üyelik açtım diğerini bildiririm kapatılması için .Anlamadım nasıl veriyorsunuz ağzının payını? Yeni üye olmuşsunuz bu ikinci uyeliginizse yöneticinin haberi yoksa sorun olur diye biliyorum
Öyle yapacağım teşekkğr ederimBu aralar bu tarz konular çok açılıyor oldu. Yorumlarını begenmediğiniz üyeyi şikayet edebilir veya engelleyebilirsiniz.
Başkalarının yorumlarından da bahsettim hoşlanmadığımı yeni üye olduğuma takılmayın yıl olacak hep burda takılırım sadece üyeliğim yeni. Zaten güzel yorum yapanlara teşekkür ettim herkese demedim yazdığım açıklama anlaşılmadı sanırımDiğer konunda herkes güzelce anlattı aslında sana fikirlerini böyle bir konu açma gereği niye duydun ,belliki bdv kurallarını okumamışsın , patron birazdan anlatır , üstelik yeni üyesin . Geçen gün @Mune çok güzel açıklama yapmıştı bu konular için , gelir birazdan iki gözüm .
Haber vermeniz gerekir bu üyeliğiniz kapanacak yasak çünküTelefonum resetlendi şifremi hatırlayamadım ondan bugün yeniden üye oldum burda yeni değilim neyleyim diye kullanıcı adında üyeliğim vr bakın isterseniz konu açmışlığımda var.
Bu durumun had bilmekle ne ilgisi var? Düzgünce yorum yapmak varken aşağılamak neden diyorum. Haddinizi bilin ayar vermeyin diyorsunuz ben mi tuhafım siz mi vallahi anlamadımUyeler hakkinda konu acmak, millete kendi çapında ayar vermeye calismak yasak yalniz..
Simdi size alkış tutmadim, sitenin kuralini hatirlattim diye yermiş, aşağılamış olacagim muhtemelen ama haddinizi bilin bence
Tamam teşekkür ederim.Haber vermeniz gerekir bu üyeliğiniz kapanacak yasak çünkü
Kazen e özel mesaj yazın
Ben zaten istediğimiz söylensin yazmadım:) güzel eleştiri yazdım. Siizn sondaki yorumunuzdan bahsediyorum bendeİyi de burası herkese acık bi platform? İsteyen istedigi gibi konuşamıyacaksa nerde özgürlük? Ki burda konu acanlar fikir alısverisi istiyo , ben onun istedigini söylersem ne anladım bu işten. Ki bazen insanın yuzune vurunca anlaması daha iyi oluyo kafa bi dank ediyo bence..Amma velakin tabi direk dalga gecmeli , hakaret etmeli , gelişi güzel gidişatı düsünmeden çat pat yorum yapanları asla dogru bulmuyorum yanlış anlasılma olmasın.
Zaten herkes yıllardır burda takılır 17 yıllık platform nihayetinde . Ama işte site kuralları diye bir şeyde var , bi incele bence gitmeden .Başkalarının yorumlarından da bahsettim hoşlanmadığımı yeni üye olduğuma takılmayın yıl olacak hep burda takılırım sadece üyeliğim yeni. Zaten güzel yorum yapanlara teşekkür ettim herkese demedim yazdığım açıklama anlaşılmadı sanırım
Üye olalı 2 saat oldu ama burayı sürekli okuyalı nerdeyse yıl olacak farkındaysan başkalarının konularını okurken de yorumlardaki ezme çabasını dile getirdim benim için dert demek ki yazdım
aynen öyle katılıyorum sizeBirtakım insanlar zannediyorum kendi içlerindeki mutsuzlukları, eksiklikleri, yalnızlıklarını ya da dertlerini burada gördükleri ve gerçekte ne yaşadığını asla tam anlamıyla bilemeyecekleri kişilere saldırarak kapatmaya çalışıyorlar ne yazık ki. Bence burada derdini paylaşmaya cesaret edebilen insanlar birçoğumuzdan daha yürekli. Tabiri caizse karşısındaki insanı yerin dibine sokmak bazılarının günlük kişisel tatmin aracı olmuş durumda.
Siz kendi yazdiginizi yeniden okuyun ve anlayin o hâlde.. Bin tane insanin oldugu kocaman bir platform burasi.. Kimi en az bi psikolog kadar iyi tavsiyeler verir, kimi sacma sapan oneri ve yorumlarda bulunur; her egitim seviyesinden, her görgüden insan vardir burda..Bu durumun had bilmekle ne ilgisi var? Düzgünce yorum yapmak varken aşağılamak neden diyorum. Haddinizi bilin ayar vermeyin diyorsunuz ben mi tuhafım siz mi vallahi anlamadım
Virgül koymadığım için anlaşılmamış. Farkındaysan açıklamamda başkalarının yorumlarındaki rahatsızlığımı söyledim olacaktı ve konumuz bu değil her neyseHayır farkında değilim. 1 yıldır girip okuduğunuzun nasıl farkında olabilirim acaba
Okuyorsunuz ama forum kurallarını bilmiyorsunuz sonuç olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?