- Konu Sahibi Zorunlualannn
-
Diğer hanımefendi kim banane benimle ne ilgisi var o bayan sizi kırınca ben şak şak alkışmı yaptım...herhangi bi yorumda sizden mi bahsettim kiii hayatta yapmam..benimle derdin ne....neyse siz zor bi gün geçirdiniz galiba...DEMEK İSTEDİĞİM BUYDU hanımefendi böyle yorum yapmak zorunda değildi ama diğer hanımefendi kırıcı konuştuğu için bu şekilde açıklama yapmak durumunda kaldı
degil miGerçek sanacaklar
Hayır ama açıklama neden yaptınız öyleyse gücünüze gittiği için tuhafsınız valla yaDiğer hanımefendi kim banane benimle ne ilgisi var o bayan sizi kırınca ben şak şak alkışmı yaptım...herhangi bi yorumda sizden mi bahsettim kiii hayatta yapmam..benimle derdin ne....neyse siz zor bi gün geçirdiniz galiba...
Tabiki gücüme gider konu sahibi ben değilim bende sizin gibi konuya yorum yapan üyeyim siz benim yorumuma müdahale edemezsiniz...akıl sağlığınız yerinde değil galiba aslında bu konu sizin için açılmış konu sahibi tamda sizi tarif ermiş siz ve sizin gibi konu dışında yorum yapan akla mantığa uymayan yorum yapıp açılan konuların dışına çıkanlardan bahsetmiş siz konuyu farklı algılamışsınız hiç tarzım değil sizin le münakaşa etmek halen ısrarla saçma saçma üzerime geliyorsunuz yanlış adrestesiniz..bir önceki yorumunuzda hayata bskış açılarından bahsetmiştiniz kavgayla besleniyorsunuz insanların hayata bakışlarına yaşam tarzlarına müdahale ediyorsunuz..ısrarla yorumuma yorum yapıyorsunuz..yorumlarınızda birbiriyle çelişkili kimliğinizi bulamamışsınız...artık size cvp vermeyeceğim..aynı seviyedeki kişiler ile tartışmaya girerim sizinle hiç anlaşamıycaz..Hayır ama açıklama neden yaptınız öyleyse gücünüze gittiği için tuhafsınız valla ya
Yazacağımı yazmıssınız elinize saglıkkral babasinin piiremsess kizida konu acmayacak o zaman.Kimse kimseyi pohpohlamak zorunda degil.
Yanlız alıntıladığınız üye zaten konunun sahibiTabiki gücüme gider konu sahibi ben değilim bende sizin gibi konuya yorum yapan üyeyim siz benim yorumuma müdahale edemezsiniz...akıl sağlığınız yerinde değil galiba aslında bu konu sizin için açılmış konu sahibi tamda sizi tarif ermiş siz ve sizin gibi konu dışında yorum yapan akla mantığa uymayan yorum yapıp açılan konuların dışına çıkanlardan bahsetmiş siz konuyu farklı algılamışsınız hiç tarzım değil sizin le münakaşa etmek halen ısrarla saçma saçma üzerime geliyorsunuz yanlış adrestesiniz..bir önceki yorumunuzda hayata bskış açılarından bahsetmiştiniz kavgayla besleniyorsunuz insanların hayata bakışlarına yaşam tarzlarına müdahale ediyorsunuz..ısrarla yorumuma yorum yapıyorsunuz..yorumlarınızda birbiriyle çelişkili kimliğinizi bulamamışsınız...artık size cvp vermeyeceğim..aynı seviyedeki kişiler ile tartışmaya girerim sizinle hiç anlaşamıycaz..
En sevdiğim insanlar agresif insanlar ve Kocam köylüleri sevmeyenlerYooo agresiflik baya benim karakterimin bir parçası. Kliniklik bir durumum yok. Cehalet sevmiyorum,yobazlık sevmiyorum,kocamköylü kadinlardan haz etmiyorum bla bla bla...
Ayrıca herkes minnoş olmak zorunda mı
Ben ölçülü ses tonuyla ,minik minik konuşan, her olumsuzlukta bir olumlu yansıma görmek icin can atan,herkese sabırla cevap vermeye gayret eden biri degilim iyi ki değilim,hasta olur insan hele de günümüz Türkiyesinde...
Çok haklısınız farkında değilim inanki bir üye yorum yapmıştı ona cvp vereyim derken yanlış yere tıklamışım dikkatsiz davrandım uyardığın için teşekkürler...Yanlız alıntıladığınız üye zaten konunun sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?