derdim buyuk bosanıyoruz...

sorumun cevabını bir üstte vermişsiniz,ben yeni gördüm.şu an biz doğuda bir ildeyiz.eşim doktor ben ise öğretmenim,5 yıllık evliyiz.maddi sorunumuz yok şükür ama manevi olarak kendimi yalnız hissediyoruz.eşim beni kırmaz,ben hakaret etsem de kızmaz,hatta kavga etmez ama ilgiden de yoksun bırakır bizi.hem 7 aylık hamile olsam da beni,hem de 3 buçuk yaşındaki kızımı.az da olsa şiddet oluor bazen kızıma karşı.kıskanıyor mu eğitmek mi istiyor anlamadım.
mesela bu gün akşam 9..canım tatlı çekince,kendisi yorgun diye ben gittim almaya ve eve döndüğüm 20 dk içinde kızım uykusu gelince ağladığı için kumandayı istediği için ellerine vurmuş.eşimin elleri büyüktür.minik kızımın ise minnacık ve tombik.o eller babasını akşam 8e kadar keyfi yetsin diye bekleyip,babasına köfte yoğurmuş eller nasıl ağladım üzüldüm,ciğerim hançerlendi.günde kızına ayıracağı zaman taş çatlasa 1 saat onu da kızına ilgisiz kalarak,ilgisiz çocuk ağlayınca da ona kızarak geçiriyor7 aylık hamile olmasam bu gün evi taşırdım(( gebelik hormonlarım tavan ve benimle ilgilenmesini istesem de olmuyor,yalanmış hep 5 yıl önceki halleri...((daha çok söylenecek söz var aslında ama...neysss ben biraz ağlayıp 1 de sigara içmem gerek(((

oğlum 21 kızım 8 yaşında canım.biranda patlamak değil her anın her olayın içinde onlar çünki çocuklar duymasın ,mutfak!... diyecek düşüncede bir eşim yok malesef(

Bu arada bak burada senden baska kac tane daha dertli cikti hayat iste boyle sen baskasina moral veriyosun suan:))sende uzme kendini olur mu hersey yoluna girer allahin izniyle:) bol bol dua et allah herkesinde hakkinda hayirli olani nasip etsin ..

Bu arada bak burada senden baska kac tane daha dertli cikti hayat iste boyle sen baskasina moral veriyosun suan:))sende uzme kendini olur mu hersey yoluna girer allahin izniyle:) bol bol dua et allah herkesinde hakkinda hayirli olani nasip etsin ..

sus tatlım sus :)) unutsun kendini konu sahibi:))) dünya böyle işte ...bilir misiniz bilmem.bir adam varmış vaktiyle çok fakir, ayakkabısı yokmuş.dua edermiş Allah'a bana ayakkabı ver diye. bir gün ayaksız birini görmüş Allah'ım demiş buna şükür ,sen ayaklarımı bana bağışla....konu sahibinin ki o misal oldu:))

:))) cok tatlisiniz yaa:))

COK uzldm ben ya..bnm esımde yapınca cok uzulup ozr dılıo ama oluo bı kere..oglunuza kambr olmak gbı dusnmeyn ama bence oglunz atanınca yanına gdp bıraz kendınze geldıkten snra bı ıs kurabılrsnz kadın gırısmcılere destek cok buyuk elınzden gelenı yaparsnz..o zaman oglunz evlenene kdr onla kalıp evlenme olayı olursada ayrı eve cıkabılrsnz bence..cnku sızınde bı canınız var..benım suan bole prblemlerım yok annem arkamda durur emnım.calısırım bı hayat kurarm kndıme ama cesaretszlk ıcımdekı sevgı bunlar bana engel malesef ayrıca konuyu dagıttım demeyn lutfen hepmz rahtlamaya calısıyroz sızın gbı ablalarım annelerım bana cvp yazıyo bnde bı nevı rahatlıyrm en azndan..ıstedgnz gbı yazabılırsnz lutfen

ilginçtir...kadın olarak içki içen kocası olup ta,''iyi ki dövmüyor,bunun döveni de var'' diye sevinmeli mi insan? kocasıyla iyi günde kötü günde diye evlenip ''maddi olarak huzurlu,ama manevi olarak bomboş bir hayat yaşadığında ; maddi durumu çok iyi olmayan kişiler tarafından ''boşverrrrr parasını ye gitsin,takma kafanı'' gibi sözlere maruz kalıp ne yapacağını,ne düşüneceğini bilemeyip,her gece ağlamak mı kadın olmak??? evet sevinemiyorum aylık toplam kazancımızın çok olmasına.çünkü ben de kazanıyorum,ihtiyacım yok ki?ihtiyacım olan bekar bir öğretmenken öğretmen arkadaşlarımızla yaptığımız sohbeti eşimle de yapabilmek,paylaşabilmek.mutsuz ve yalnızım,çok şey mi acaba diyeceğim ama cevabını zaten biliyorum.hayır.

naparsan yap sakın sıgara ıcme..yazık karnındakı yavruna onun ne sucu varkı..uzme kndını ama esıne cok kızdım kızına vrdugu ıcın..bence konusmalısın onunla meslegı cok yorucu ve ınsanın duygularını yok eden bı meslek ondan kaynaklı olabılır bu sekılde olusu

oğlumla planımız öyle aslında.yavrum evliliğin kötü yanlarını yaşadığı için evliliği olabildiğince düşünmüyor.pırlanta gibi çocuk aslında ama çocuk gerçekten yaşadığını öğreniyor anlatılanı değil.kızdığı ,öfke duyduğu babasını farkında olmadan her geçen gün kopyalıyor sanki.kişilikleri benzemeye başladı.en büyük korkum bu.benim yaşadıklarımı asla gelinim yaşamamalı.o yüzden hazır olmadıkça evliliğe bende onaylamayacağım evlenmesini.iş kurmaya gelince ,işimiz aklımızda belli, mutlaka ev yemekleri ya da pasta ,çörek tarzı bir kafemiz olacak inşallah.....

İnsaallahh insallahh:))yemeklerinizi pastalarinizi yemeye geliriz bizdee:))

oğlum 21 kızım 8 yaşında canım.biranda patlamak değil her anın her olayın içinde onlar çünki çocuklar duymasın ,mutfak!... diyecek düşüncede bir eşim yok malesef(

bence oglunzla bırbınıze destek olarak daha fazla yara almadan bu ısten sıyrılabılrsnz.ufak kızınızada yazık bence..ben bılıırm cunku o kavga dolu ev hallerını..yasınız kac nerdeyse benım yasımda oglunuz var ne mezunusunz? ıs konusunda belkı verebılcek fıkırlerımz olur sıze..kurtulr rahat edersnz bıdaha gelmıceksnz dunyaya..

derdımı malesef unutamıyorum kı..basım catlıyo agrıdan bugun hıcbısey yemedım..tek yaptgm yatmak hıc cıkmadım yataktan..basım zonkluyo karnm ac zor yanı suan unutmam..:)

umarım senın ıcınde hersey guzel olur ya cok tatlısın..degısık bısey dımı ınsan hıc tanımadgı ınsanlara burda destek oluyo..buda kadınların gucu ıste..cok tesekkrler hepnıze

para elbette gerekli ama yeterli değil huzur için.benim en çok özendiğim mesela ,bir eşim olmalıydı evlendiğimde. ama olmadı .karı kocayız elbette ama işte o kadar.oysa dünyaya aynı pencereden bakmasa bile insan ,bir ortak yolda buluşabilmeli,aynı anda keyif alıp aynı şeye dertlenebilmeli birbirini tamamlamalı ki eş olsun .haksızmıyım.bu arada sana çok kızdım hamilesin sigara ne demekkk!!!anlık zevklerimiz evlatlarımızdan kıymetli değil..demi canım benim.....

Canimmm bak ben senden 2yas buyugummm ablan sayilirimm kizarimm bakk sonraa:))) (saka saka))neysee hadi kalk bi yataktan yuzunu yika biseyler ye zor gecsede bogazindan sut ic barii..bak hadi bende yataktaydimm cikim yataktan bende icim hemenn..hadi kalk lutfenn cvabini bekliyorumm kalktim ve ictim demeni bekliyorumm :))

41 yaşında lise mezunu ve üzülerek söylüyorumki oğlumla girdiğim kpss puanında 2 yıl önce aynı puanı almış eve mahkum bir kadınım .oğluma çok ayıp oldu yaa:)....)

cok sey degıl ıstedgınız olmassa sızde devam etmıceksnız elınzde meslegınız var ne guzel..ama bence esınızle cıddı cıddı konusmalısınz yalnız bı ortamda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…