- 17 Ağustos 2011
- 24.627
- 155.071
- 798
En sevmedigim insan tipi gerçekten de .
Hadi şimdi ergen, ailesinden isteyecek tabii ki. Ama iki sene sonra üniversiteli olacak. O yaşlarda da durup durup pahalı şeyler istemesi , bunu kendine hak görmesi sizi de rahatsiz edecek. Benim sayıca o kadar fazla arkadaşım var ki, doyumsuz, eli ekmek tutsa kendi maaşı olsa bile babasından/kocasından devamlı pahalı şeyler isteyen, daha üst model bir şey almazsa utanıp triplere giren...
Müdahale etmezseniz buraya doğru gidecek bence kızınız. Sizi zora sokması hiç önemli değil çünkü o bir piremses...
Ben yerinde olsam hazır yaz tatili , bir yere verirdim çalışsın
yok mu avukat yakınınız, Ağustos ayında yanında ise başlasın, getir götür zimbala falan (gerçi adlı tatil) Arkadaşınız temsili bir şey verir,üstüne bir o kadar - hatta daha fazlası siz eklersiniz çaktırmadan, maaş gibi kazanir. O yaslar büroda çalışmak için gayet normal yaşlar, ben de çalışmıştım:) (ama bana hakkım olan parayı vermemislerdi uyuz olmuştum).
Ya da avukat olmaz başka ofis işi olur. Sonuçta fotokopi çekmek,bir şeyleri dosyalamak falan hep iştir. O da olmaz kuaför yani olur
benim sizin çocuk icin vereceğim tek tavsiye bu. Paranın nasıl kazanıldığını öğrenmesi lazim
Hadi şimdi ergen, ailesinden isteyecek tabii ki. Ama iki sene sonra üniversiteli olacak. O yaşlarda da durup durup pahalı şeyler istemesi , bunu kendine hak görmesi sizi de rahatsiz edecek. Benim sayıca o kadar fazla arkadaşım var ki, doyumsuz, eli ekmek tutsa kendi maaşı olsa bile babasından/kocasından devamlı pahalı şeyler isteyen, daha üst model bir şey almazsa utanıp triplere giren...
Müdahale etmezseniz buraya doğru gidecek bence kızınız. Sizi zora sokması hiç önemli değil çünkü o bir piremses...
Ben yerinde olsam hazır yaz tatili , bir yere verirdim çalışsın

Ya da avukat olmaz başka ofis işi olur. Sonuçta fotokopi çekmek,bir şeyleri dosyalamak falan hep iştir. O da olmaz kuaför yani olur

Son düzenleme: