Derdim çok büyük

Canımm çok çok geçmiş olsun. Ama sen böyle sürekli takıntı yaparsan, ben hastayım dersen psikojik olarak daha kötü olursun.
İşten eve evden işe olmaz ki çık gez, alışveriş yap, sinemaya git. Hayatın tadını çıkar.
Kimin ne zaman öleceğini bilemeyiz ki. Şu an bunları yazıyorum bir bakmışsın 10 dk sonra yokum. O yüzden her günün değerini bil.
Ayrıca madem taa ilk baştan beri az yaşarsın diyorlardı 26 yaşına nasıl geldin? İnsanların sözleriyle psikolojini bozma.

Doğrudur, bazen insan acıdan bıkınca pfff tamam ölsem de acıdan kurtulsam önemli değil diyebiliyor. Acı insanı her yöne çekiyor artık bitsin de ne olursa olsun kafasına geliyor insan.

Tabi ben bu durumu anlayamam amcak ahkam keserim. Lakin yine de ölmek kalmak derdim değil yazma ceren deme öyle. Hayatta kalmış olmayı küçümseme bence 2 hayati organın kötü durumdayken hem de.

amin... onlarla iletişime geçmek isterdim ama çoğu vefat etmiş bende daha fazla moralimi bozmak istemiyorum en azından bir umudum var

evet kabloları çok fazla birde kateter kısmı çok can yakıcı ama bunun birde sonraki kısmı var veletri işte o çok zor Allah kimsenin başına vermesin ...

kim bana aşık olacak ki bu halimi ancak kullanırlar hem daha kötü daha çok üzülme imkanım var biri bana demişti sen çok hastasın ölüceksin çocuk bile doğuramazsın beni sevdiğini söyleyen çocuk 2. konuşmamızda bunları söylemişti 3. konuşmamız olsaydı kendi gömerdi beni toprağa

yok celal ismini sevmem daha entel bişey mi olsa ne

yok celal ismini sevmem daha entel bişey mi olsa ne
benim bileğimde bir sorun vardı,kocaman bir şişlik oluyordu,sonradan ameliyat oldum.üni döneminde iyice büyümüştü,çok belli oluyordu..ev ark. la beraber adını mahmut koymuştuk.mahmut büyüdü kocaman oldu diyoduk..hahahhaha
sizinkini de cankat koyalım en dersiniz :):):

valla her doktor her konuda uzman diildir bunu bilir bunu söylerim tek bi doktorla kalmayın . bu arada bence hayatı dalgaya vurmazsanız hayat zor geçer ne zaman öleceğimizide Allah bilir...

kalbinizdeki sorun nedir peki?
canım benim hastalıgım karışık biraz öyle herkeste görülen bir hastalık degilmiş 6 aylıkken ameliyat yapılması gerekiyormuş tabi doktorlar bunu fark etmediler 7 yaşında ailem fark etti ama geç oldu .
şuanda yapılacak bişey yok sadece ilaç tedavisi oluyorum onu dışında yapılacak bişey yok ömrüm nereye kadar yeterse böyle yaşıyacağım

valla her doktor her konuda uzman diildir bunu bilir bunu söylerim tek bi doktorla kalmayın . bu arada bence hayatı dalgaya vurmazsanız hayat zor geçer ne zaman öleceğimizide Allah bilir...
Bu alandaki en iyi doktorlara gittim bırakın Türkiye'yi İsviçre'deki en iyi doktora gittim kalp akciğer nakli oda çok zor hatta imkansız gibi birşey Türkiye'de olmuyor zaten yurt dışındada kendi vatandaşlarına öncelik tanıyorlar dönor bulmakda çok zor çünkü akciğerin %99 uyum sağlaması gerekiyor ...

en azından makineyle yaşamıyorsun makineyle yaşamak gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…