en iyi doktorlara gittim isviçredeki bir doktor var araştırın isterseniz kalangos oda umutlu konuşmuyor anın tadını bende çıkarmak istiyorum ama ne yapmalıyımHepimiz öleceğiz. .
Anın tadını çıkarın. .
Geçmiş olsun. .
Başka Dr. git bence. .
Eisenmenger Sendromugecmis olsun . hastaliginizin adi ne peki
Türkiye'de bu hastalıkla uğraşan sayılı doktorlar var ben doğduğumdan beri üniversite hastanelerine gidiyorum benim kontrollerimi yapan doktorların hepsi amerkika'da staj yapmış kişiler profesörler ama dediğim gibi çaresi yokÜniversite hastanesine gidin bence.
İzin alıp büyük şehre gitme şansınız var mı doktor için?
Türkiye'de bu hastalıkla uğraşan sayılı doktorlar var ben doğduğumdan beri üniversite hastanelerine gidiyorum benim kontrollerimi yapan doktorların hepsi amerkika'da staj yapmış kişiler profesörler ama dediğim gibi çaresi yok
Eisenmenger Sendromu az öncede dedim ...konularınız hep hastalığınızla ilgili ama nedense hastalığınızın adını vermiyorsunuz???
işviçrede tedavi şansınız yok denmiş,türkiyede denediniz mi?hastalık adı verirseniz belki yakınlarında yaşamış olan belki tedavi olan vardır??
geçmis olsun
bu dunyadda en buyuk dert saglikla olandir bence
Allahdan umut kesilmez rabbim acil sifalar versin
daha once çok duymu$un doktorlardan çar'esiz hastalik oldugunu bashekimden duyduklarini yani
dua et sen canim bol bol,hangimizin yarina garantisi varki
benim annemin hiç bi rahstzligi yokdu genç yasta birden beyin kanamasi geçirip vefat etti .. inan hiçbirimizin bi sn sonrasina garantisi yok ..
google da bakdim organ naklinden bahsediliyor, doktorlarla hiç bunu konsuutnmu ?
O zaman o doktorlar dışında kimseye gitmeyin derim saçma sapan konuşup sinirinizi bozmuşlar baksanıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?