Derdim çok büyük

Ya sen neden insanları takıp kendini uzuyorsun. Ben avukatim dolandırıcı, üçkâğıtçı, parayla satın alınan yalancı her sözü duydum duyacagim. Burada bekar kadınlara bile evli erkekleri ayartan gözüyle bakanlar var neler yazılıyor. Bak ben aleviyim bana mum söndü doğru mu, babalar kızlarıyla birlikte oluyormuş, gusül abdesti aliyormusunuz alevilerin yemeği yenmez dendi kaç defa yüzüme karşı. Bu insan denen varlık var ya peygamberler dışında yüzde yüz iyi değil. İçimizde kıskançlık, kibir, değer bilmeme, empati kuramama her kötü özellik var aslında. Bizler zaafları olan varlıklarız, çoğu kişi de çok düşüncesiz. Bak sana moral vermek için yazmiyorum bunları. Ben şimdi boşanma evresindeyim kimbilir ardimdan ya da yüzüme karşı neler soyleyecekler. Desinler birak neden onemsiyorsun, ozguvenini sagla bu hayat onlarin degil senin. Ben hic umursamam insanlarin sozlerini. Kimseye zarar vermiyorum ve hayatim uzerinde soz hakki tanimiyorum dis kapinin dis mandallarina.

Klavyene saglik.

alışveriş kıyafet makyaj :) her kızın hoşlandığı şeyler kitap okumayı çok seviyorum her haftada mutlaka bir kitap bitiririm onun dışında edebiyat ilgi alanım
yuruyebılıyormusun buarada cunku daha oncekı konularından bırı bu sekılde yazılmıs
cunku eger yuruyorsan bunları suandada yapabılırsın

çok haklısın ama küçüklükten beri insanların sözlerinden sıkıldım şimdi çevremden uzağım belki bunun etkisiyle biraz daha iyi olabilirim diye düşünüyorum

yuruyebılıyormusun buarada cunku daha oncekı konularından bırı bu sekılde yazılmıs
cunku eger yuruyorsan bunları suandada yapabılırsın
bir ara tekerlekli sandalyeye mahküm kaldım diyebilirim yatağın içinde dönerken bile kalbim tavana kadar çıkıyordu sanki şimdi yeni yeni yürüyorum tuvaletime yardım alarak gidebiliyorum Allaha şükür sadece gece kendimi çok kötü hissediyorum uyurken birde banyo esnasında

alışveriş kıyafet makyaj :) her kızın hoşlandığı şeyler kitap okumayı çok seviyorum her haftada mutlaka bir kitap bitiririm onun dışında edebiyat ilgi alanım
en son ne zaman kıyafet ya da kozmetk alışverişine çıktınız mesela? gidip bir ruj denediniz? parfüm sıktınız oranıza buranıza???
kitapçıya gidip,sayfalarını açıp gizli saklı okudunuz orda?

bilmiyorum kafam bazı şeyleri kabul etmiyor kendimi yenileyemiyorum nasıl umursamaz olmalı bir insan

Umursamazdan ziyade kabullenmeye ihtiyacın var ama kabullenmek zor. Buna yoğunlaşmak yerine şu vakte kadar postu delmediğine şükretmeye yönelmelisin bence. Çünkü niye böyle oldu diye düşününce sonu gelmiyor . Benim de işlerim b.k gibi gidiyor it patronum yüzünden. Bugünlerde iyice b.ka battım hatta. Ama hatalarımı olan biteni eşmek bana faydalı değil. O yüzden şimdi postu nasıl kurtarsam konusuna odaklandım.

Makineye gelince eninde sonunda kurtulursun. Ama uzun süredir birlikteymişsiniz bu kadar yabancı olmamalısın ne bileyim bir isim koymadın mı mesela? Cemil İpekçi anısına Cemil ismini koyabilirsin mesela. İyice de süslersin. Ceren & Cemil ikilisi olursunuz.

İşyerindeki insanlar nasıl? Arkadaşlık , sohbet edecek kimse var mı?

çok haklısın ama küçüklükten beri insanların sözlerinden sıkıldım şimdi çevremden uzağım belki bunun etkisiyle biraz daha iyi olabilirim diye düşünüyorum
Gercekten mutlu olursan ve bunu çevrene yansıtırsan diyecek bir şey bulamazlar ancak imrenirler.

çok sıkıntılı bir makine ilacı doldurmak o kadar zor ki herşeyde kafası karışıyor bloke oluyor ve içimdeki kateter iğne bana bazen dayanılmaz acılar veriyor ağrıdan kıvrandığım zamanları hatırlıyorum makinenin kullanımı çok zor yanlız tuvalete gidememek yıkanamamak çok zor benim derdim korkum ölmek değil

Gercekten mutlu olursan ve bunu çevrene yansıtırsan diyecek bir şey bulamazlar ancak imrenirler.
biliyor musun çevremizdekiler aileme çok baskı yaptılar benim okumamam için özelliklede babama ama ben dinlemedim kaç kere bayıldım okulda yinede okudum iyi bir derece ile bitirdim çalışamazsın dediler çalışırım dedim kpss ye çalıştım atandım çok şeyler başardım başarmadım değil umudumu yitirmedim ama son bir ay içinde müthiş bir boşluk var içimde karanlık dipsiz bir kuyudaymışım gibi

celal koysun bence adını..cerenle celal vardı ya film :):)
bu arada adaşım oluyor kendisi de..ceren olup da çirkin olan yok sanırım,kesin güzel gözlüsündür mesela konu sahibi arkadaşım

çok uzun zaman oldu gitmeyeli hatırlamıyorum bile
o zaman sevdiğiniz sizi mutlu eden şeyleri hatırlamaya başlayın bir an önce...

kurban olduğum ALLAH'ım şafi ismiyle derdinize derman olsun inşallah.
Bendede kalp sorunu var ilk zamanlar kendimi yerden yere vuruyordum
ölüyorum ben ölürsem kızım ne olur diye.
sonra zamanla sakin sakin düşünmeye başladım..
Kainatıne fendisi bile ölümü tattı sen kimsinki dedim.öleceksin tabiki Allah ne zaman
isterse o zaman.kızına gelince onunda emaneti Allahtır dedim.
Gerçi siz ölüm korkum yok demişsiniz.Gelecek korkusunu bence hiç takmayın.
Çünki rabbim diyorki ben sizi yaratıp bir kenara çekilmedim.
her an size yakınım size " ŞAH DAMARINIZDAN " yakınım.
Rabim neylerse güzel eyler.biraz sakin olun kimsenın yarına senedi sepeti yok.
açın bugun bir aşk filmi izleyin ağlayın.,kalbiniz bi abdest alsın.
yarın komedi izleyin gülün kahkaha atın.
bırakın hayat bildiği ibi aksın avuçlarımızdan nasılsa bu hayattan sağ çıkmayacağız :)

Ceren, nasıl metanetle, cevap veriyosun sorulara. hayran kaldım sana. sen aslında kabullenmişsin bu hastalığı isteyerek ya da zorunda olarak ve çok zor şartlarda çoğumuzun beceremediğini yapıp, okumuşsun, çalışıyorsun.

hastalığı, tedaviyi filan bilmiyorum da benim aklıma ne geldi. yabancılar, bu konularda metanetli, daha kabullenici oluyorlar neden bilmiyorum ama öyleler gerçekten. belki yapmışsındır bu dediklerimi ama yurtdışında seninle aynı hastalıktan muzdarip olanlarla iletişime geçip, dertleşsen, onlar nasıl mücadele ediyorlarmış bir dinlesen onları. damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. onlar nasıl kabullenmişler belki biraz faydası dokunur sana.

Allah'ım güzel gönlüne göre versin.

Ayrıca rabbim sevdiği kula hastalık verirmiş.
bu kadar derdi vermişse mükafatı çok büyük oalcaktır.
çünki firavunun bir kez başı ağrımamış derler :)

İşte neler başarmışsın. İnsanlara kalsa evde ölümü beklemen gerekirmiş resmen.
Sana dün başıma gelmiş bir olaydan örnek vereyim. Arkadaşımın eşi boşanmanın benim için bu ülkede zor olcağını söylemişmiş, sen ne düşünüyorsun diye sordu. Freedom diye düşünüyorum, braveheart'ın izmir versiyonunu çevireceğim dedim, sesi kesildi bir anda. Hı iyi sen çok güçlüsün zaten sana sökmez baskılar dedi öyle kapattık. Ben deseydim evet çok kötüyüm, ay ne yapıcam insanlar ne düşünür amma zor dönemler bunlar diye ah vahla ömrümü çürütecekti belliydi. Kendinle barış bak MissCherryBlossom çok güzel şeyler yazdı. Sen hastalığınla barışırsan insanlar yorum yapma cüretini bulamazlar kendilerinde.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Ben de 9 ay önce aniden tiroid kanseri olduğumu öğrendim. Öğrendiğimdeki şoku tahmin edersiniz.
Çok acı verici zamanlar yaşadım, hem fiziken hem de ruhen.
Tiroid bezimin tamamı alındı, boynumda hatrı sayılır büyüklükte bir iz var, görenler soruyor bu ne diye, onlara neyse.
Hayatım boyunca içmem gereken haplarım var, tiroid bezim olmadığından her yerim şişiyor, işten döndüğümde ayaklarım, bileklerim davul gibi oluyor.
Bu süreçte tam 20 kilo aldım, tiroid yetersizliğinden bacaklarıma, ayaklarıma sürekli kramplar giriyor, hala çok acı çekiyorum.
Ama bir şekilde hayattayım, ilaç içmem gerekiyorsa içeceğim. Aynı şey senin makinan için de geçerli.
Makinanı internetten araştırdım, cep telefonu kadar bir şey gibi gözüküyor seninki de o boyutta mı?

Derdinizden de büyük Rabbim'iz var bizim.. Gönlünüzü ferah tutun..
Bizim de yarın sabaha çıkacağımız belli değil ama gelecek hayalleri kurup duruyoruz.
Akşama eve gideceğimiz belli bile değil ama ne pişirsem diye bütün gün onun için sızlanıyoruz.
O yüzden bu tür şeyleri düşünerek yaşayamayız hayatı..

Bence sizin Aşk'a ihtiyacınız var.. :) Size iyi gelecek birine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…