Batma kaşıntı ara sıra oluyor.Fön makinası ile kurutursan çabuk düşer . Tecrübeyle sabit. Doktorum öyle demişti uyguladım 30.günde düşmüştü. Batma ve kaşıntı varsa düşmesi yakındır.
Doktorum da demişti ama fön Makinesi ile kurut diyeÖyle saç kurutma vs yapmayın, doktora danışın. Allah göstermesin mikrop kaparsa çok uğraşırsınız.
Doktorum da demişti ama fön Makinesi ile kurut diye
İşin garibi doktor hiç gel demedi bir sıkıntı olursa gel dedi. Kaç dikişim olduğunu da söylemedi sordum sadece çok dediDışarıdan kendiniz müdahele yapmayın lütfen. Benim de aşırı fazla dikişim vardı. 40-45 gün sürdü düşmesi. Düşer durur sabırlı olun. Az kalmıştır zaten muhtemelen kontrolünüze. En doğrusunu doktor söyler.
Ben normal yaptım canım. Bişey demedi doktor şu gün gel de demedi.Sezeryan mı oldunuz?
Bende sezeryan doğum yaptım dikişlerim görünmüyordu ne zaman düştü onu bile bilmiyorum,kendi kendine eriyip kaybolacağını söylemişti doktorum,öyle de oldu.
Siz doktorunuza sorun tabi muhakkak.
İç dikişlerin birini cektim hala sağlam duruyor. Bıktım yaNasil ya? 30 gundur dikisli mi geziosun? Doktora git hemen tavsiyem. Ben dikislerimi 7. Gun kendim cikarttrdim cunku bi islevi kalmio artik ve dikisler yaralar iyilestikce gerilior.
Kaç günde düştü peki canım3 buçuk ay önce Doğum yaptım
30 dikişim vardı dışardan görünen 1
Tentürdiyotlu su ile yıkadım her tuvaletten sonra hergünde duş aldım duştan çıkarken en son yine tentürdiyotlu su kullandım hiç sıkıntı yaşamadım
Bu arada Tentürdiyot yazmak ne zormuş :)
Anladım sizi hatırladım şimdi kaygılarınız vardı değil mi sezeryan doğum konusunda?Ben normal yaptım canım. Bişey demedi doktor şu gün gel de demedi.
Bende normal dogum yaptim hepsinde.. hepsindede kendim cikarttrdim bi artisi olmuyo cunku bi zmn sonra.. bi an once doktora git cikarsinlarİç dikişlerin birini cektim hala sağlam duruyor. Bıktım ya
Tam hatırlamıyorum o kadar strese girmişim kiKaç günde düştü peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?