Ben hala bitiremediğim bi ilişkinin çıkmazındayım ama iki türlüde olmuyor ve üzülmektense yaşamayı bilmek daha güzel.Hayat her türlü geçiyor sonuçta:hooray:
ben de geçmişteki acılarıma takılı kalmamaya çabalıyorum. bu aralar bunu başardım gibi. ama ne olursa olsun bir ilişkide kadının adı yok. bir şeylere başlar gibiyim ama ne olur ne olmaz hiç bilmiyorum. bir anda değişebiliyor her şey. :bbo:
Facebookta kigem sayfasında kadının biri evliliğin tarifini vermiş herşeyi sen yaparsan mutlu olursun.Kadın kendinden fedekarlık yaparak huzuru bulmuş işte.Bizde adımızı başka biri varken unutursak gerisi gelecek gibide henüz onu başaramadık:)
Hayırlı olsun haberlerini bekliyorum inş iyisi olur sempatiksalakcinni
sizi çok iyi anlıyorum aynı olayları durumları yaşadığımız için neler yaşadığınızı ,ne üzüntüler içinde olduğunuzu çok iyi anlıyorum çünki bunu ancak yaşayan bilir yukarda bir arkadaşımız msjıma cevap yazmış evet erkekler hanımefendi ahlaklı dürüst,mükkemmel bir eş çocuklarına iyi anne olacak evi çekip çeviren hamarat bir hanım aramıyorlar çok doğru, işleri güçleri varsa yoksa sadece cinsellik benim değerlerim aile yetirştirme tarzım ve inançlarım evlenmenden önce böyle cinsel anlmada beraberliklere izin vermiyor zaten insan prensiplerine inançlarına bağlı kalmazsa kendine olan saygısını yitirir kendinden taviz kesinlikle vermemek gerekiyor ilişkilerde taviz verirsen karşındaki erkek bu sefer sana olan saygısı kalmaz venitekim ilişkide biter baştan cinsellik beklentisi olan bir erkekle karşılaştığımda ben anlıyorum sadece eğlence aradığını nekadar evlenmek istiyorum ciddiyim desede yine inanmam yuva kuracak adam gibi bir adam böyle davranmaz nitekim kısaca ortada gerçekten sorumluluk alacak aile babası olacak bir erkekle hiç karşılaşmadım çok zor bir zamandayız malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?