- 3 Eylül 2016
- 7
- 0
- 6
- Konu Sahibi Sessizprencess
-
Merhaba kızlar uzun süredir sessiz takipçiyim burda 6aylık yeni evliyim kocamın ailesiyle yaşıyoruz ve büyük sorunlar yaşıyorum severek ve kaçarak evlendim ailemle de sonradan barıştım ne kına ne düğün hiç birşeyim olmadı nikahta bile bir elbise alınmadı fazla iyi niyetliyim durumumuz düzelince düğün olacaktı zaten bu zamana kadar sabrettim kocam çok iyi bir insan hiç bir zaman beni ailesine ezdirme Di hep beni korudu ama ailesi bizim için bir iğne dahi almadılar hiç bir değer görmedim evlendiğimizden beri 5tane görümcem var bu eve gelenin gidenin haddi hesabı yok zaten hep bi laf sokmalar benden sürekli hizmet beklemeler resmen ben bu evde hizmetçi gibi muamele görüyorum ne yapacağımı şaşırdım ayrı eve çıkmamızın imkanı yok şuan bu durumda bu evde bi gün olsun yaşamak ölüm bana kaynanam sürekli ben 9 çocukla açlık içinde durdum kocamla hiç birşeyim olmadı diye resmen beni kendiyle kıyaslayıp duruyor ne bi hediye ne bi takı hiç birşeyim yok düğünüde paranız olursa yaparsınız benim durumum yok diyor ama kızının 10bin TL borcunu daha yeni ödemiş yaşadığım şeyler o kadar çok ki anlatmakla bitmez
Annem babam ayrı ve ben yıllarca halamı anne bildim ne baba sahip çıktı ne anne 3 kardeşiz ablamıda üvey annem evlendirdi sevmediği biriyle sırf bi düzeni olsun diye evlendi ben kocamdan şikayetçi değilim eşimi sevdim evlendik ama ailesi sanki üvey evlat muamelesi yapıyor kendi evladına bile
Benimde aklıma başka birşey gelmiyor zatenKacarak evlenenler tam olarak ne bekliyor anlamiyorum. Tamam ailenizle pekte mutlu degilmissiniz ama en azindan kac kisinin hizmetcisi olmazdiniz. Veya en azindan evinizden gelinlikle cikardiniz. Ayri ev acmayi beceremeyen, bu yetilere sahip olmayan biriyle evlenmeniz zaten mantiksiz. Size tavsiyem en kisa zamanda is bulun. Sizin maasinizla kira fatura odeyip esinin maasiyla gecinirsiniz. Aklima bu geliyor.
Ben bu konuyu beklentim var onlardan karşılamıyorlar diye açmadım ben zaten herşeye katlanıyorum ama insan gibi davranmıyorlar acaba bir yerlerde yanlış mı yapıyorum diye açtımya anlamıyorum hem kaçarak evlen hem ev tutacak imkanınız olmasın kv evine gelin git bide bana bişey yapmadılar almadılar diye dert yan kaçıp gittiğinde bunları kabul etmiş oluyorsun bu durumda bişey yapmak zorunda da değiller görümcenin annesine ödemediği borcta senin sorunun değil. sende çalış gerekirse sürekli mesai yapın bi oda göz eve kiraya çıkın eşim iyi diyosun ama seni böle durumlara sokuyorsa bi düşünmen lazım. bana su yapılmadı bu alınmadı demeyi bırak herşeye razı gelmişsin zaten kimseden de bişey bekleme su durumda
Kacarken ne bekliyordun? Dugunler kinalar gelinlikler altinlar mobilyalar mi?Merhaba kızlar uzun süredir sessiz takipçiyim burda 6aylık yeni evliyim kocamın ailesiyle yaşıyoruz ve büyük sorunlar yaşıyorum severek ve kaçarak evlendim ailemle de sonradan barıştım ne kına ne düğün hiç birşeyim olmadı nikahta bile bir elbise alınmadı fazla iyi niyetliyim durumumuz düzelince düğün olacaktı zaten bu zamana kadar sabrettim kocam çok iyi bir insan hiç bir zaman beni ailesine ezdirme Di hep beni korudu ama ailesi bizim için bir iğne dahi almadılar hiç bir değer görmedim evlendiğimizden beri 5tane görümcem var bu eve gelenin gidenin haddi hesabı yok zaten hep bi laf sokmalar benden sürekli hizmet beklemeler resmen ben bu evde hizmetçi gibi muamele görüyorum ne yapacağımı şaşırdım ayrı eve çıkmamızın imkanı yok şuan bu durumda bu evde bi gün olsun yaşamak ölüm bana kaynanam sürekli ben 9 çocukla açlık içinde durdum kocamla hiç birşeyim olmadı diye resmen beni kendiyle kıyaslayıp duruyor ne bi hediye ne bi takı hiç birşeyim yok düğünüde paranız olursa yaparsınız benim durumum yok diyor ama kızının 10bin TL borcunu daha yeni ödemiş yaşadığım şeyler o kadar çok ki anlatmakla bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?