- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi Sessizprencess
-
onu bilemem paylaşımına göre yorum yaptım en çok vurguladığın konu bişeyler yapılmamış alınmamış olması. Ev üstüne ev olmuyor malesef eşini ikna etmen lazm bi şekilde küçük bile olsa bi ev tutun çalışıyomusun bilmiyorm ama çalış bu şartBen bu konuyu beklentim var onlardan karşılamıyorlar diye açmadım ben zaten herşeye katlanıyorum ama insan gibi davranmıyorlar acaba bir yerlerde yanlış mı yapıyorum diye açtım
Annem babam ayrı ve ben yıllarca halamı anne bildim ne baba sahip çıktı ne anne 3 kardeşiz ablamıda üvey annem evlendirdi sevmediği biriyle sırf bi düzeni olsun diye evlendi ben kocamdan şikayetçi değilim eşimi sevdim evlendik ama ailesi sanki üvey evlat muamelesi yapıyor kendi evladına bile
acaba bir yerlerde yanlış mı yapıyorum diye açtım
Merhaba kızlar uzun süredir sessiz takipçiyim burda 6aylık yeni evliyim kocamın ailesiyle yaşıyoruz ve büyük sorunlar yaşıyorum severek ve kaçarak evlendim ailemle de sonradan barıştım ne kına ne düğün hiç birşeyim olmadı nikahta bile bir elbise alınmadı fazla iyi niyetliyim durumumuz düzelince düğün olacaktı zaten bu zamana kadar sabrettim kocam çok iyi bir insan hiç bir zaman beni ailesine ezdirme Di hep beni korudu ama ailesi bizim için bir iğne dahi almadılar hiç bir değer görmedim evlendiğimizden beri 5tane görümcem var bu eve gelenin gidenin haddi hesabı yok zaten hep bi laf sokmalar benden sürekli hizmet beklemeler resmen ben bu evde hizmetçi gibi muamele görüyorum ne yapacağımı şaşırdım ayrı eve çıkmamızın imkanı yok şuan bu durumda bu evde bi gün olsun yaşamak ölüm bana kaynanam sürekli ben 9 çocukla açlık içinde durdum kocamla hiç birşeyim olmadı diye resmen beni kendiyle kıyaslayıp duruyor ne bi hediye ne bi takı hiç birşeyim yok düğünüde paranız olursa yaparsınız benim durumum yok diyor ama kızının 10bin TL borcunu daha yeni ödemiş yaşadığım şeyler o kadar çok ki anlatmakla bitmez
Bunlari bile bile kaciyorsunuz aşk karin doyurmuyor malesef Allah yardimcin olsun ...Merhaba kızlar uzun süredir sessiz takipçiyim burda 6aylık yeni evliyim kocamın ailesiyle yaşıyoruz ve büyük sorunlar yaşıyorum severek ve kaçarak evlendim ailemle de sonradan barıştım ne kına ne düğün hiç birşeyim olmadı nikahta bile bir elbise alınmadı fazla iyi niyetliyim durumumuz düzelince düğün olacaktı zaten bu zamana kadar sabrettim kocam çok iyi bir insan hiç bir zaman beni ailesine ezdirme Di hep beni korudu ama ailesi bizim için bir iğne dahi almadılar hiç bir değer görmedim evlendiğimizden beri 5tane görümcem var bu eve gelenin gidenin haddi hesabı yok zaten hep bi laf sokmalar benden sürekli hizmet beklemeler resmen ben bu evde hizmetçi gibi muamele görüyorum ne yapacağımı şaşırdım ayrı eve çıkmamızın imkanı yok şuan bu durumda bu evde bi gün olsun yaşamak ölüm bana kaynanam sürekli ben 9 çocukla açlık içinde durdum kocamla hiç birşeyim olmadı diye resmen beni kendiyle kıyaslayıp duruyor ne bi hediye ne bi takı hiç birşeyim yok düğünüde paranız olursa yaparsınız benim durumum yok diyor ama kızının 10bin TL borcunu daha yeni ödemiş yaşadığım şeyler o kadar çok ki anlatmakla bitmez
Merhaba kızlar uzun süredir sessiz takipçiyim burda 6aylık yeni evliyim kocamın ailesiyle yaşıyoruz ve büyük sorunlar yaşıyorum severek ve kaçarak evlendim ailemle de sonradan barıştım ne kına ne düğün hiç birşeyim olmadı nikahta bile bir elbise alınmadı fazla iyi niyetliyim durumumuz düzelince düğün olacaktı zaten bu zamana kadar sabrettim kocam çok iyi bir insan hiç bir zaman beni ailesine ezdirme Di hep beni korudu ama ailesi bizim için bir iğne dahi almadılar hiç bir değer görmedim evlendiğimizden beri 5tane görümcem var bu eve gelenin gidenin haddi hesabı yok zaten hep bi laf sokmalar benden sürekli hizmet beklemeler resmen ben bu evde hizmetçi gibi muamele görüyorum ne yapacağımı şaşırdım ayrı eve çıkmamızın imkanı yok şuan bu durumda bu evde bi gün olsun yaşamak ölüm bana kaynanam sürekli ben 9 çocukla açlık içinde durdum kocamla hiç birşeyim olmadı diye resmen beni kendiyle kıyaslayıp duruyor ne bi hediye ne bi takı hiç birşeyim yok düğünüde paranız olursa yaparsınız benim durumum yok diyor ama kızının 10bin TL borcunu daha yeni ödemiş yaşadığım şeyler o kadar çok ki anlatmakla bitmez
Sen de çalış, eşine destek ol. Hem çalıştığın için o evde fazla vakit geçirmemiş olursun, hem de ilk fırsatta kendi evinize çıkarsınız.Annem babam ayrı ve ben yıllarca halamı anne bildim ne baba sahip çıktı ne anne 3 kardeşiz ablamıda üvey annem evlendirdi sevmediği biriyle sırf bi düzeni olsun diye evlendi ben kocamdan şikayetçi değilim eşimi sevdim evlendik ama ailesi sanki üvey evlat muamelesi yapıyor kendi evladına bile
İstediğin ne ? Para vermeleri mi ?Annem babam ayrı ve ben yıllarca halamı anne bildim ne baba sahip çıktı ne anne 3 kardeşiz ablamıda üvey annem evlendirdi sevmediği biriyle sırf bi düzeni olsun diye evlendi ben kocamdan şikayetçi değilim eşimi sevdim evlendik ama ailesi sanki üvey evlat muamelesi yapıyor kendi evladına bile
kaçarak evlenen biri olarak yani bencil biri olarak etrafındaki bencil insanları en iyi senin anlaman lazım bize sorma bir şeyMerhaba kızlar uzun süredir sessiz takipçiyim burda 6aylık yeni evliyim kocamın ailesiyle yaşıyoruz ve büyük sorunlar yaşıyorum severek ve kaçarak evlendim ailemle de sonradan barıştım ne kına ne düğün hiç birşeyim olmadı nikahta bile bir elbise alınmadı fazla iyi niyetliyim durumumuz düzelince düğün olacaktı zaten bu zamana kadar sabrettim kocam çok iyi bir insan hiç bir zaman beni ailesine ezdirme Di hep beni korudu ama ailesi bizim için bir iğne dahi almadılar hiç bir değer görmedim evlendiğimizden beri 5tane görümcem var bu eve gelenin gidenin haddi hesabı yok zaten hep bi laf sokmalar benden sürekli hizmet beklemeler resmen ben bu evde hizmetçi gibi muamele görüyorum ne yapacağımı şaşırdım ayrı eve çıkmamızın imkanı yok şuan bu durumda bu evde bi gün olsun yaşamak ölüm bana kaynanam sürekli ben 9 çocukla açlık içinde durdum kocamla hiç birşeyim olmadı diye resmen beni kendiyle kıyaslayıp duruyor ne bi hediye ne bi takı hiç birşeyim yok düğünüde paranız olursa yaparsınız benim durumum yok diyor ama kızının 10bin TL borcunu daha yeni ödemiş yaşadığım şeyler o kadar çok ki anlatmakla bitmez
Eee der tabii demesin mi ? Kacmissin degerin yok gozlerinde. Birinin evine zorla gelen birisin. Ogullari almis gelmis. Elbette kaf sokarlar kiymet vermezler. Ne bekliyordun anlamadim ki? Evlerini barklarini birakip cekip gitsinler istersen kizinin borcu varmis onu oduyormus. Sana ne milletin borcundan. Senin kacacagini hesaba katamamislardir. Borc yapmislar affet insanlari. Ne garipsiniz yaBenim hiç bir zaman fazla bir beklentim olmadı sadece kendileri öyle bir davranıyokarki sanki dört dörtlük insanlar kimse yaşamadan bilemez en ufak bir tartışmada senin anan baban neredeydi bu zamana kadar ne yaptılar senin için diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?