Derdim gücümü aştı

Ben bu konuyu beklentim var onlardan karşılamıyorlar diye açmadım ben zaten herşeye katlanıyorum ama insan gibi davranmıyorlar acaba bir yerlerde yanlış mı yapıyorum diye açtım
onu bilemem paylaşımına göre yorum yaptım en çok vurguladığın konu bişeyler yapılmamış alınmamış olması. Ev üstüne ev olmuyor malesef eşini ikna etmen lazm bi şekilde küçük bile olsa bi ev tutun çalışıyomusun bilmiyorm ama çalış bu şart

Acaba onlar bu kaçarak evlenme olayına üzülmüş/sinirlenmiş olabilirler mi?

Cnm eşinle konuş ne yap ne et bir işe gir hatta market fln olsun geç saatlerde gelir yemeğini yer yorgunum der yatarsin

Senin aldığını olduğu gibi biriktirirsin bir müddet sonra ayrı eve çıkacak ve birazda zor durumlar için para birikince tasinirsiniz

Duzeniniz oturunca yavaş yavaş evi duzersiniz
Ileride duze cikinca bir gelinlik alır evinde yada ucuz bir lokalde flasa atın muzikleri çalın oynayın birde fotoğraf cekinin oldu bitti

Dipnot.en az 5 yıl çocuk yapmam yerinde olsam. Çocuğun olursa işte o zaman caresizligin dibine vurursun

Kendim ettim kendim buldum olmuş... Eşiniz isterse sizi pamuklara sarsın yinede o evden çıkmadan mutlu olamaz siniz

1 -şmdilik yapacağn şey ayrı ew için eşini ikna et parasal yönden birikim yapsın kredi çeksin bşe yapsın bulsun prayı alsın. kaçarak ewlendin die hepsine katlanmak zornda deilsin.
2- ailenle aranı düzelt gerkirse her hafta ara bıkmadan.
3- iyi kötü bi işe gir. hem kendi paranı kazanrsın hem sabahdan akşama kadar kv yüzü görmek zornda kalmazsın.

Bunlari bile bile kaciyorsunuz aşk karin doyurmuyor malesef Allah yardimcin olsun ...

Öncelikle mutluluklar dilerim. Ama kaçarak evlenmenin böyle bir tarafı var işte, yani çoğunda düğün yapılmaz takı takılmaz. Bunları göze almalıydınız. Eşinizi düğün vesaire için zorlamayın bunun yerine elinize biraz para geçince acilen tek göz oda bile olsa ayrı eve çıkın. Sizin için en büyük hediye bu olur.

Demekki aşk sevgide yetmiyomuş dimi sev ama akılli davran kaçtıgin için

deger görmüyosun bunun bilincindesin dimi.e şimdi yazik degilmi sana sevsin kocan,o kadar

insan seni ezdikten sonra yetmiycek sana aşk sevgi, bu sorunlarla boğuşup

durucaksin...hemen hamile kalma en azindan....belki rayina oturur bişeyler...

Sen de çalış, eşine destek ol. Hem çalıştığın için o evde fazla vakit geçirmemiş olursun, hem de ilk fırsatta kendi evinize çıkarsınız.

İstediğin ne ? Para vermeleri mi ?

kacarak yanlis yapmissin zaten canim, seni de bulmuslar her islerini yaptirirlar tabi, hemen bi is bul calis biraz kafan rahatlar.. annem hep der ev ev üstüne olmaz diye öyle kalabalik ortamda nasil evlilik sürüyo anlamiyorum .. biz esimle bi hafta sehirdisina ailesine gidince eve döndugumuzde bile oh be diyoruz yani cok zor bu sekilde güzel zamanlarinizi harcamayin

kaçarak evlenen biri olarak yani bencil biri olarak etrafındaki bencil insanları en iyi senin anlaman lazım bize sorma bir şey

Eee der tabii demesin mi ? Kacmissin degerin yok gozlerinde. Birinin evine zorla gelen birisin. Ogullari almis gelmis. Elbette kaf sokarlar kiymet vermezler. Ne bekliyordun anlamadim ki? Evlerini barklarini birakip cekip gitsinler istersen kizinin borcu varmis onu oduyormus. Sana ne milletin borcundan. Senin kacacagini hesaba katamamislardir. Borc yapmislar affet insanlari. Ne garipsiniz ya

Oraya gitmeden önce o evin durumu hakkında bilgin yok muydu? Yani 5 kız kardeş artı anne babasıyla olacağını bilmiyor muydun? ayrı ev açarım diye mi kandırdı? Anlamadım olay ne?
Zaten herşeye tamam demiş oluyorsun kaçarak. İyisine de kötüsüne de.
Başka çıkarı yok bu işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…