derdim hap yutmakta zorlanmak......napmalıyım?

bi ara bende hap içerken çok zorlanıyordum sonra biri dediki "dilinin nekadar ucuna koyarsan okadar kolay içersin". Gerçektende oyleymiş dilimin tam ucuna koyuyorum hapı ve yutması daha kolay oluyor arkadaşlar

Ben hemsireyim, her sekilde hap alan hastam oluyor. Bildigim yontemler; kucuk parcalara ayirip yutabilirsin, puding, marmelat gibi seylere karistirarak yutabilirsin, ezerek/cigneyerek yiyebilirsin.Bircok hap ezilerek yenilebilir. Bazi haplar vardir, onlar cignememelidir tehlikelidir evet. O haplarin da zaten ustunde yazar cignenmemesi gerektigi. Alman gereken haplar cignenir mi cignenmez mi ogrenip ona gore hareket edebilirsin.

:9::9::9: ahahah onu ben de yaptım doğum kontrol hapını minicik ekmeğin içine sarıyordum bir parça da ekmek çiğneyip onu yutarken haplı ekmeği de atıyordum glup diye yutuyordum. Öbür türlü boğazımda takıldı kaldı sanıyordum ki aslında takılıyormuş. Bir hap boruda yara yapınca öğrendim o acı gerçeği.

amaan kiz ben hap takilip kalmaz diye biliyordum ben:26: demek kaliyormus:25:

ben genelde susuz yutarım,sorun olmaz benim için ama hap büyükse önce bol mikttar su alırım ağzıma sonra hapı yutarım :46:

Her şekilde büyük küçük yutarımmmmn hapı
gripinleri bilirsiniz 1 tl kadar vardır büyüklüğü onu dahii sorunsuz yutuom

ezip içmeyi denemeyin acı olur
bölüp için minik minik 4 e bölün mesela ağzınıda bişi yerken hoppp onuda atın ağzınıza yuvarlayın gitsin minik minik yarasınn

Back
X