- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Hayir o sadece isimdeki harf yanlisliklarinda mesela ayse olacakken ayise yazilmis onu dilekce ile degistirebilir diger turlu dava acmak gerekiyor malesefArtık dava açmaya bile gerek yok, nüfus müdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruyorsunuz, davasız değiştiriliyor.
Hayır, isim gülünç, küçük düşürücü, dalga geçilmeye yatkın fln bir isim ise, bir defaya mahsus değiştirilebiliyor. Ama senin çok gerek görürler mi bilemem.Hayir o sadece isimdeki harf yanlisliklarinda mesela ayse olacakken ayise yazilmis onu dilekce ile degistirebilir diger turlu dava acmak gerekiyor malesef
Simdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorumAcıkcası Yas biraz gecmiş
Cevren oturmus ayşeye fatma demelerini bekleyeceksin cok zor olacak ama ikinci isim olarak yeni bir isim alabilir eklettirebilir yeni tanıstıklarına cok yakınlarına o isimle hitap ettirebilirsin
Sanirim bende bu konuda cok sikinti yasarim ama aslinda tam kararimi veriyorum sonra geri vazmi gecsem diyorumBixim bi komsumuz vardi adamin adı satı ydı oda rahatsızdı degistirdi can yaptirdi..bu seferde adamın adı satı can kaldı .belli bi yaştannn sonra etrafa kabul ettirmek nasıl olur bilemedim ..bende meeakk ettim isminizi
Calısıyomusunuz ?Simdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum
O zaman ben bunu gidip sorayim nufus mudurlugu bilirmiki yoksa asliye mahkemesinemi gitmek lazim bilginiz varmiHayır, isim gülünç, küçük düşürücü, dalga geçilmeye yatkın fln bir isim ise, bir defaya mahsus değiştirilebiliyor. Ama senin çok gerek görürler mi bilemem.
Hayir simdilik calismiyorum ama cocuk okula baslayinca is bakacagim insallahCalısıyomusunuz ?
Kezban ?Simdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum
Tamam o zaman sabit bir hayatınız oldugunu varsayarak direk yeni aldıgınız ismi konu komsu es dost akrabaya söylettirebilirsinizHayir simdilik calismiyorum ama cocuk okula baslayinca is bakacagim insallah
:)Canim k.bkma henen suraya bi soruda ben ilistireyim izninle :)
Bil
Kezban ?
Okşan diye ismi vardı bi tanıdıgın Allah affetsin ailesinide kızında gercekten hareketleri fazla sexiydi :)Canim k.bkma henen suraya bi soruda ben ilistireyim izninle :)
Bil
Kezban ?
Çıkmıyor canım dava bitince dosya masrafı düşüyor iade alıyorsun ben 350 verdim 275 geri aldım yanlış hatırlamıyorsam.Ismimi soylersem taniyan cikabilir o yuzden soyleyemem kusura bakmayin 400 tl adliyeye verilecek onu biliyorum ama ondan sonrasi masraf cikarmi diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?