- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Yani olabilir tesekkur ederimTamam o zaman sabit bir hayatınız oldugunu varsayarak direk yeni aldıgınız ismi konu komsu es dost akrabaya söylettirebilirsiniz
Zaten bicogu rahatsız oldugunuzu isminizi sevmediginizi biliyordur yadsımayacaklardır
Calısıyo olsaydınız biraz daha zor alıstırma süreci olabilirdi sonucta resmi bi ortam dün ayseydi bugun fatma olmus tuhaf karsılanabilirdi
Cocugunuzda annemin iki ismi var der misal onu kullanmıyor der
Taniyan cikmaz uzulme cok kezban var. Biri de gorumcem. Kendine ismini soykerken keziban der.
Peki resmi gazeteye ilan verdinizmi onun icin ne odedinizÇıkmıyor canım dava bitince dosya masrafı düşüyor iade alıyorsun ben 350 verdim 275 geri aldım yanlış hatırlamıyorsam.
Ama isim ekletip yeni tanıştıklarınıza yeni isminizi söylemeniz daha mantıklı çünkü çevre alışamıyor genelde.
Okşanda konulmazki insanlar neyin kafasinda anlamiyorum.Okşan diye ismi vardı bi tanıdıgın Allah affetsin ailesinide kızında gercekten hareketleri fazla sexiydi :)
Ya oyle biseyki annem bile nerdeyse evlenene kadar ismimle cagirmiyodu oda sevmiyodu ama koymuslar isteTaniyan cikmaz uzulme cok kezban var. Biri de gorumcem. Kendine ismini soykerken keziban der.
Uzulme ama bence de kotu bir isim. Degistir. Insanlar her kezban dediginde yeni isminle duzeltirsen bu durumu asarsin. Bendede bu isim problemi var bi gidicem nufusa.
Bir sor, olmaz derlerse Asliye Hukuk Mahkemesine başvuracaksın.O zaman ben bunu gidip sorayim nufus mudurlugu bilirmiki yoksa asliye mahkemesinemi gitmek lazim bilginiz varmi
Evet yerel gazetede verildi ama biz ücret vermedik tanıdık vardı küçük bir ilan yerleştirdi sağolsun onunla birlikte gidiliyor kimlik değiştirileceği zaman.Peki resmi gazeteye ilan verdinizmi onun icin ne odediniz
Oda kotuymus ya aileler bu konuda gercekten dikkat etmeli bu omurluk bisey cunkuOkşanda konulmazki insanlar neyin kafasinda anlamiyorum.
TesekkurlerBir sor, olmaz derlerse Asliye Hukuk Mahkemesine başvuracaksın.
Yosma bile var yahu hoş tdk anlamı güzel ama halk arasındaki bilinen pek güzel değilOkşanda konulmazki insanlar neyin kafasinda anlamiyorum.
:)bHemen kezban geldi aklima :)
Bildim
Ben onu bir arastirayim o zamanda yerel gazeteleremi sormak lazim bunuEvet yerel gazetede verildi ama biz ücret vermedik tanıdık vardı küçük bir ilan yerleştirdi sağolsun onunla birlikte gidiliyor kimlik değiştirileceği zaman.
Bizim ailede iki kiz degistirdi boyle. Ikisinin adida dursun du. Biri duygu oldu biri gizem. Komsumuzun kizinin adida duygu oldu eski adi neydi bilmiyorum bile.Ya oyle biseyki annem bile nerdeyse evlenene kadar ismimle cagirmiyodu oda sevmiyodu ama koymuslar iste
Tabi Daha uygun olur yerel gazetede sorarsınız en uygun olanda çıkartırsınız:)b
Ben onu bir arastirayim o zamanda yerel gazeteleremi sormak lazim bunu
Ya iste su masraflari halledebilsem bugun basvuracagim mahkemeye yatiracagim para varda gazete ilani vs sikinti :)Bizim ailede iki kiz degistirdi boyle. Ikisinin adida dursun du. Biri duygu oldu biri gizem. Komsumuzun kizinin adida duygu oldu eski adi neydi bilmiyorum bile.
Okşanda konulmazki insanlar neyin kafasinda anlamiyorum.
TesekkurlerTabi Daha uygun olur yerel gazetede sorarsınız en uygun olanda çıkartırsınız
Yuhhh resmen kotuluk yapmak istemis kadinortaokul arkadaşım vardı
adını halası koymuştu
bir de işin ilginci okşan o zaman çamaşır suyu markası imiş yani kıza adını çamaşır suyundan vermişlerdi
Gazeteyedemi ilan vericz ya oo.Ya iste su masraflari halledebilsem bugun basvuracagim mahkemeye yatiracagim para varda gazete ilani vs sikinti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?