- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Ah yazık ya iyi margarin vita yı koymamısortaokul arkadaşım vardı
adını halası koymuştu
bir de işin ilginci okşan o zaman çamaşır suyu markası imiş yani kıza adını çamaşır suyundan vermişlerdi
Evet malesef oyleymisGazeteyedemi ilan vericz ya oo.
Ya kucuklugumden beri bagdastiramadim bu ismi kendimle en son esimin enistesi duyunca kahkaha atmisti var boyle kendini bilmez terbiyesizlerBence o kadar da kötü bir isim değil ya. Bizim teyze var seninle aynı isimde gayet normal karşılıyor herkes. Egede bir hoca vardı rahime oral diye o ölsün o zamanBence fazla takmışsın kendine.
Isim degisikligi artik cok kolay.. Oyle masrafli da degil..Kizlar 30 yasima geldim hala ismimle kendimi bagdastiramadim birine ismimi soyledigim zaman rahatsiz oluyorum x hanim diye hitap ettklerinde ciddiyetsiz soyleniyormus gibi geliyo isim degistrsem bu saatten sonra insanlar nasil alisir diyorum birde cokmu masrafli olur bu konuda bilgisi olanlar yazabilirler mi?
Bir tanıdığımız erkek ve adı okşan üstelik adam polisOkşanda konulmazki insanlar neyin kafasinda anlamiyorum.
Bixim bi komsumuz vardi adamin adı satı ydı oda rahatsızdı degistirdi can yaptirdi..bu seferde adamın adı satı can kaldı .belli bi yaştannn sonra etrafa kabul ettirmek nasıl olur bilemedim ..bende meeakk ettim isminizi
Yosma filan mı?Simdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum
Bi tanıdığımın adı Kıyafetti... isimini 35 yaşlarına geldiğinde değiştirdi Elif koymuştu :) zorlanmadı da alıştı ismine ben doğudayım şuan çok fazla kimlikte değilde kendileri isimlerini değiştiren oluyor yani bu kadar fazla hiç denk gelmemiştim benhatta burada tanıdığım bi arkadaşın aldı Leyla ydı kaynanası evlendikten sonra başka bi isim koydu düşün artık
Yok artık yaBence halinize sukredin benim arkadasimin adi fincandi dusunebiliyomusun FINCAN.yani bi insan evladına neden bu ismi koyar derdi neydikiineyseki 5 yil once ismini elif yapti cok alay konusu yaoarlardi yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?