Derdim ismim

ısmınızı soylesenız sızı nasıl tanıyan cıkabılır kı sızın ısmınıze sahıp bınlerce ınsan var
mesela benım adım nisa profıl resmımde ahanda solda annem de kayınvalıdem de buraya uye
burda tek tek konuları okuyacak tek tek yorumlara bakacak tek tek profıllerı ınceleyecekte ohooo yazında ona gore evet kesın degıstırın veya aman ugrastıgınıza degmez dıyelım dogru yonlendırelım oyuzden soruyoruz ısmınızı yanlıs anlamayın :)

ama yok cok mutsuzum dıyorsanız tabıkı degıstırın 60 yasınızda da olsanız ne fark eder kı onemlı olan mutlulugunuz . suan da ınsanlara ısmınızle hıtap ettırmıyorsunuz boyle omur gecmez kı
maksımum 1000 tl tutsun masrafı her bedele deger yanı mutsuzluk karsısında

buda aılelere ornek konu olsun tuhaf tuhaf ısımler koyuyorlar cocuklara . ınsan cocugunun buyuyecegını iş sahıbı olacagını okula gıdecegını ebeveyn olacagını yaslanacagını ımza atacagını herseyı dusunmelı torun torba sahıbı olcaz dusunsene cocugun adı satılmış tovbeler olsun

Bence o kadar da kötü bir isim değil ya. Bizim teyze var seninle aynı isimde gayet normal karşılıyor herkes. Egede bir hoca vardı rahime oral diye o ölsün o zaman Bence fazla takmışsın kendine.

Bence o kadar da kötü bir isim değil ya. Bizim teyze var seninle aynı isimde gayet normal karşılıyor herkes. Egede bir hoca vardı rahime oral diye o ölsün o zaman Bence fazla takmışsın kendine.
Ya kucuklugumden beri bagdastiramadim bu ismi kendimle en son esimin enistesi duyunca kahkaha atmisti var boyle kendini bilmez terbiyesizler

O kadar çok kezban var ki. Yakın bi arkadaşımın adı kezban. Biz aramızda kezi diyoruz.

kezban, yosma, okşan değilsen değiştirme
bu üç isimden de rastladım koca koca insanlarda zor gerçekten
en iyisi kezban, anlamı pek hoş değilmiş ama daha yaygın kullanılıyor kulak tırmalamıyor.
aileler neden böyle isim koyarlar ki.

Kezban ismi yaygin aslinda, ama dogru mu bilmiyorum anlam olarak da kotuydu sanirim, anlami "yalanci" diye hatirliyorum
Kendinizi mutsuz hissediyorsaniz ve bunu takinti yaptiysaniz degistirin; masraf muhim degil.

Isim degisikligi artik cok kolay.. Oyle masrafli da degil..
Önerim, populer, modern sanilan, havali oldugu dusunulen bi isim seçmemen

Bende 23 yaşındayım ismimden oldum olalı memnun degilm ve kızarım aileme.evliyim arada mahkemeyle ısmimi değiştircem dediğimde eşim bu saatten sonra ayseyse fatmami dicem diyor gülüyorum.napayim bende çocuğuma böyle utanacagi isim koymayacağım diye teselli ediyorum zor gerçekten anlıyorum sizi :)

Yosma filan mı?
Anlamı kötüyse nüfus müdürlüğüne başvurup değeştirmeyi deneyin önce.

Bi tanıdığımın adı Kıyafetti... isimini 35 yaşlarına geldiğinde değiştirdi Elif koymuştu :) zorlanmadı da alıştı ismine ben doğudayım şuan çok fazla kimlikte değilde kendileri isimlerini değiştiren oluyor yani bu kadar fazla hiç denk gelmemiştim ben hatta burada tanıdığım bi arkadaşın aldı Leyla ydı kaynanası evlendikten sonra başka bi isim koydu düşün artık

Ben bir ara avukat arkadaşıma sormuştum şimdi hatırlamıyorum tam prosedürü ama kolay demişti. Ben 26 yaşındayım cesaret edemedim değiştirmeye ama en azından yanına ekletebilirsiniz. Çünkü çocuğuma da öğretmedim demissiniz o kadar sevmiyorsaniz değiştirin bence.

Bence halinize sukredin benim arkadasimin adi fincandi dusunebiliyomusun FINCAN.yani bi insan evladına neden bu ismi koyar derdi neydikii neyseki 5 yil once ismini elif yapti cok alay konusu yaoarlardi yaa.
Yok artık ya
Diğer cocuklarıda bardak tabak falan koysaymıs
Satılmıs, yeter, imdat
Cok var bunlardan

Bir tanidigim kadının adı emrah ti. Bildiğiniz erkek ismi uniseks falan değil yani. Mahkeme kararıyla yağmur olmuştu. Herkes ismine alışmışti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…