- Konu Sahibi halimyaman
-
Ne kadar da samimi olsak hatta benim de eski arkadaşım olsa evli bir bayan olarak ne msn de ne de telefonda eşimin arkadaşları ile teke tek konuşmam. Çok zorunlu olursam başka.
Konuşulacaksa eşim açar eşi de yanındaysa dörtlü sohbet ederiz. Ne var bunda diyorsanız işte bu durumlar oluyor. Kadın iyi niyetle konuşurken erkek başka anlamlar yüklüyor.
Çoğumuz eşimiz için bile asla aldatmaz diyemiyorsak elin adamına güvenmek için bir neden göremiyorum.
Adam karısı ile evliliğini monotonlaştırmış macera hevesine dalmış. karşıdakinin kimliğinin hiç önemi yok.
Eşe söylenmesi gerekiyor tabii ki. Dolayısı ile karısının da haberi olacaktır.
Zor bir durum.:1no2:
Ayrica bir cok arkadasin yazdigi gibi de msn de görüsmeniz kesinlikle büyük hata...siz farkinda olmadan, istemeden davetiye cikartmissiniz bu olaya...
Evlenmissiniz, belirli bir yasa gelmissiniz...bilmelisinizki erkeklerle bu denli samimi olmak iyi sonuclar getirmiyor; sanal ortamda insanlar daha cesur davranip sacmalayabiliyorlar...
Ne kadar samimi olunursa olunsun, o kisinin sizin msn`inizde isi yok bana göre...
Ne konusabilirsiniz ki? Daha dogrusu nekadar paylasimda bulunabilirsinizki?! Ya da daha dogrusu bulunmalisinizki?! "Naber, nasilsin; esin nasil, isler nasil?" diye giris faslindan sonra, bana göre ne olursa olsun elin adami o, ne konusulabilirki?! Bize göre bu dogal olabilir, ama erkekler böyle sanal ortamdaki sohbetleri bir isik olarak görebiliyorlar ne yazikki...ayrica siz farkinda olmadan sanirim cok samimi davrandiniz ki o adam kilikli kisi de böyle birseye cesaret edebildi...
Eger kayitli olan konusmalar esinize gösterdiginizde esinizin kafasinda sizden yana süphe uyanmyacak sekilde ise mutlaka gösterin...
Ayrica konusmalarin neden sadece bir kismi kayitli? Öyle yazmissiniz cünkü de merak ettim...
Bana geri kafali deyin, ne alaka deyin....
Ben yinede anlamam.....lmaz:
Evli bir erkekle , Evli bir bayan, msn de yalniz ,neden ve ne konusurCADIARZU:umursamaz:
Diyim bari -tatlicadiarzu-Bana geri kafali deyin, ne alaka deyin....
Ben yinede anlamam.....lmaz:
Evli bir erkekle , Evli bir bayan, msn de yalniz ,neden ve ne konusurCADIARZU:umursamaz:
yaa yaa sorma başımıza taş yağacak .. keşke iranda yaşasakta adımız çıkmasa :1ninca:
Diyim bari -tatlicadiarzu-
Geri kafalı,ne alaka
Abartma istersen ne alaka iran filanlmaz:
Sence normal olabilir, bence deyil:umursamaz:
Senin esin sen yokken senin arkadasinla msn de konussa sen onaylayabilirsin, ben istemem ne konusucaklarsa ben varken konussunlar.
Hem banane elin adamin derdi varmis, ben arkadasima derdim, bi sor bakalim esinin derdi neymis, ne adama soracam derdin ne diye.
Ben bir bayan olarak kendimi agirdan satarim, elin adamiyla msn de konusmammmmm
Adam yüz bulmus kadindan, yoksa acilmazdi.....simdide böyle kahrolur iste arkadasmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?