Derdim pis insanlar !!!!

EMiNe_mi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
281
941
18
43
Nefret ediyorum sizden keşke azalarak yok olsanız
Hastanedeyiz tuvalete gidemiyorsun
Sahil çöpten geçilmiyor
Hastanede tuvaletini yaptıktan sonra temiz bırak pislik insan
Tuvaleti temizleyen eleman işini düzgün yap
Gezmeye gidiyorsun zıkkımlanıyorsun temiz bırak bari
Yaw hepsini geçtim balğamını sokağa tükürme bari tarih öncesi insanla hayvan arasındaki varlık
Arabadan çöpünü atma
Halını zibilini başıma silkeleme be apartman burası hepimiz üst üsteyiz öküz
Balkonda sigara keyfinin külünü ben çekmek zorundamıyım salak küllük diye bişey var
İçim biraz rahatladı
Selam hanımlar

kopekcık sımdı kakayı nereye yapsın:) heryer beton asfalt. kuslar bıle konarak yapıyor domuz yaptıgını da yıyor :) bı martı var heralde uçarken yapan :) o da napsın garıban karaya kadar tutacagına yukardan attırmayı ogrenmıs :) yanı hayvanlar ınsanlar gıbı degıl:) valla havaı fısegı renklı mesalesı tukurugu balgamı çöpu sakıızı ... saçı!! :) ınsan lenet pis ve doganın ıcınden gecen zararlı bı ırk aslında da . cok zor heralde duzelmemiz. :) bızım vatandasımızı anca para cezasıyla terbıye edebılırsın gıbı gelıyor...
sen dıyınce aklıma geldı. hanı normal tuvalette delık tutturamıyorsun da klozette nasıl basarıyorsun breh breh !!! :D umumı hıc bısı kullanmamak lazım

Çok haklısın.
Bugün uzun yol yaptık yolda mola verelim dedik,belediye ne güzel çardak yapmış yol kenarına tam gölge.Süper sevindik.Çardağın az ilerisinde kocaman bi çöp konteynırı olmasına rağmen çardağım etrafı çöplük yuvasıydı.Sinekler kaplamıştı.
Gelen atmış çöpünü giden atmış.
Az ileriye gidip çöp kovasına atamıyor insanımız.

Ve birde tuvalet.
Ah o tuvaletlerin hali.
Hayattan soğudum bugün,kapıya b..k sürmüşler.
Bugün bu manzara eşliğinde yapmak zorunda kaldım tuvaletimi.
Ağır cezalar gelmeli bu konuda tez vakit.
İnsanımız belki o zaman dikkat etmeye başlar

Benim babam yazlığımız varken plajda, denizde, plaja giden yolda çöp toplardı hep. Denizden biz annemle gelirdik aradan 1 saat geçerdi babam öyle gelirdi. Büyük torbalarla denk geldiğini toplaya toplaya. Aradan birkaç zaman geçti insanlar adamı X bey burası da çok pis diyip temizliğe çağırmaya başladı. Hani size yardım edelim, sağolun falan asla yok. Gel burayı da temizle. Neden? Yarın gene atabilsinler diye.

Ya ben de şeye çok kuruluyorum. Ekmek satılan yerlerde poşet eldiven konduğu halde çıplak eliyle ekmek mıncıklayanlara sinir oluyorum.
Ben ne bileyim senin burnunu karıştırmadığını ya da tuvaletten sonra b*klu elini yıkayıp yıkamadığını, terini elinle silip silmediğini ki elin de terli olabilir. Zaten çıplak elle taharet konusuna da takılıyorum, şimdi linç yerim oraya girmeyeyim hiç. :olamaz:
Almayacağınız ekmekleri mıncıklamayın bari ya, hepsi aynı zaten gramı gramına. :sinirli:

Selam Eminecim. Vallahi okuyunca ben bile rahatladım. Eklemek istediğim bir sey daha var :o yediğin cekirdeklerin kabuklarını yere atma, pislik mikrop yuruyen embesil öküz salak gerizekalı.

İyi geceler herkese

Bugün hastaneye işim düştü
Akşama kadar 3 litre su içmem lazım
Üstüne çay kahve bide meyve derken
Allahım bi sıkışmış ki sormayın
Hastahane tuvaletine girdim
Dizlerimde menüsküs var alaturka Tuvaleti kullanamıyorum
Klozete gitmek zorundayım
Ya böyle bişey olabilir mi kabus resmen
orada oturup milletin pisliğine buluşacağıma altıma yapayım daha iyi diye düşündüm
Mecbur el mahkum
İçim küfür kıyamet
Eve geldim balkonu yıkayıp gitmiştim geldim sigara külü ve ekmek kırıntısı ya Allahsız öfff
Eşim eve geldi hadi bir sahile inelim çay koy termosa bi çay içeriz serin serin
Sahil zaten lağam kokuyor üstüne çöp kir
çevremizi temizledik sandelyelerimizi açtık oturduk paşanın keyfi üzerine
Adam rahat ya
Hiç bişey yok sorun yok ona göre
Çok alışık ülkesinin habitatına
Başka bi adam arabasına girmeden önümüzde yaw önümüzde boğazını temizliyor
Araba hareket halinde tüküreydin belki birine isabet ederdi heyecan olurdu bari
İşte böyle ya içim şişmişti
ben çok görüyorum bunları bende bir sorun var heralde çünkü ülkenin normali bu biz anormaliz

Sahil çöpten geçilmiyor
Yaw hepsini geçtim balğamını sokağa tükürme bari tarih öncesi insanla hayvan arasındaki varlık
Arabadan çöpünü atma
Balkonda sigara keyfinin külünü ben çekmek zorundamıyım salak küllük diye bişey var
İçim biraz rahatladı
Selam hanımlar

Şu g.tünüzü yıkayın yaz günü!
Oraya bi sabun koyamadınız mı pis pintiler!
Özel böyle sık epilasyon edilmezse yalnızca ıslandığınız duşlar sizi kurtarmaz!

Aleykümselam cınım:KK25:

Ankara'nin en onemli devlet hastanelerinden birinde (eski ve büyük bir hastane) cocuk hastanesinde giris kattaki klozetlerin tamami kirik, evet tamami. 2 ayda 1 isimiz dusuyor, tesadufen yenilenmisine denk gelirsem diger sefer o tuvalete giriyorum yine kirik.

Bakin kirik derken klozet kapaginin kirilmasindan falan bahsetmiyorum oyle bir kirilmakki... klozetin ustune oturdugu boru ortada duruyor, lagim borusu.

Ben 4 yasindaki cocugum icin tasinabilir lazimlikla gezmek zorunda değilim yahu ama siz insan olmak zorundasiniz.

Ust katlara çıkıyorsun tuvalet kullanma mecburiyetiyle bu seferde ortada tuvalet yok, var olanlarda kilitli ve personele ayrilmis durumda.

Gecen gun tam 8.katta girilebilecek tuvalet bulabildim, cocugum cisini tutmak zorunda degil ama ben koca kadin halimle altima kaciracaktim neredeyse.

Sadece pis degil bizim insanimiz, hoyrat bir sekilde vandallik ruhlarina islemis.

Peki ya emzirme odalari?

Emzirme masasinin uzerinde kakali bebek bezi acik halde kac kez buldum, hayir bu sadece devlet hastanesindede olmuyor, avmler, super pahali ozel hastaneler hepsinde oluyor.

Bir arkadas yukarida anlatmis, ben fahri cevre mufettisiydim, haliyle sokaklarda vs cop toplaya toplaya gezerim, babamda oyleydi, dedemde.

Eski oturdugum yerde evimle otobus duragimin arasinda cop toplaya toplaya dolasirdim, birgun kadının biri durdurdu, "su sokagi temizledigin gibi evinde temiz mi bari?" diye sordu, kilitlendim kaldim, insanlar hadsiz, pis ve vandallar.

Son düzenleme:
Sahil çöpten geçilmiyor
Arabadan çöpünü atma
İçim biraz rahatladı
Selam hanımlar
Gecenlerde bir universite hastanesinin tuvaletine girmek mecburiyetinde kaldim. Iceri girmemle tuvalet tasinin yanina birakilan 3 katli bir saheser ile karsilastim. Ortaya yapsa sifonu cekse sorun kalmayacakken gercekten neden insanlar bunu yapar anlamam. Kullanamadan çıktım tabiki ama cok ilginc bir vaka

Avm hastane cami wcsi hiçbir yere giremiyorum malesef enfeksiyon bulaştı bi wcden. Bizim insanımız evini temiz tutar baska yerde amaan nasılsa çalışanlar var temizliyorlar deyip arkalarında pislik bırakıyor kimse sorumluluk sahibi değil cok kötü bi yöne gidiyoruz Allah sonumuzu hayretsin inşallah

Kokan tiplere de salla bacım. Herkesin evinde duşluk var. Günde bir yaaa günde bir. Deotorantını da sür öyle çık şu evden. Hele yazın topluluğa girmekten midem bulanıyor artık.

Back
X