Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar derdim saçları çok bakımlı olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Baya yazmıştım saçlarımla ilgili ama önceki sayfalarda nazar falan görünce geri sildim. Anaam korkarım ben nazardan. Elektriklenme gibi bir probleminiz varsa bambu saç fırçasını şiddetle tavsiye ederim.Kalın telli saç çabuk beyazlar bu arada, ince telli ama çok saçlı olmak en iyisi.

Benim saçlarımı beğenirler. Uzun , gür sayılır -dökülüyor 2 yıldır- hafif dalgalı , parlak. Erkekler seviyor özellikle.

Yazın acayip dökülüyor. Ve bu ara kurutma makinesini fazla kullandığım için biraz kurudu gibi ama güzel yine de.

Sırrım yok. Çok sık yıkamam.Yıkadıktan sonra tararım, kendi kendine kurur ve sonra örerim. Başka hiçbir şey yapmam.

Otacı şampuan kullanıyorum birkaç yıldır. Temiz içeriklidir.

Benim saçlarım da genetik gür kalin telli. Ancak ben yesil zeytinyagli meshur bir markanin sabunuyla önce ilik suyla yıkıyorum. (ama sabun önemli her sabun olmuyor cogu kece yapti saci acamadim bile sonunda bunu buldum) Üstünede sevdigim herhangi bir güzel kokulu sampuanla yikayip çıkıyorum cnku sabun kokusu kalıyor sacta onu sevmiyorum. En sonda soguk suyla duruluyorum.
Çıkınca da kurutma makinesiyle kurutuyorum sacima cok iltifat aldim kolay yaglanmiyor da .

saçım çok cok çok cok çok kalın. simsiyah. parlak ve çok canlı ama yine de dert. düzleştirmek işkence düz dalgalı aslında. bakımı zor. her banyo en az üç oturumda kurutiyorim. genetik annem erkek gibi kestirip öyle rahat ediyor. bir gün at kuyruğu baglayamadim. hemen kaşlarım çekilir japon gibi olurum. başım ağırlığından ağrıyor . benim de keşke az ince saçlarım olsaydı.

saclarim dokuluyor benimde doktora gidip hormon testi yaptir diyorlar ... kullandigim mavi kapakli sampuanda saclarimi inceltti ...ben bitkisel şampuana gectim ama hala dokuluyor. saclarim kaliteli ama dokuluyor caresini henuz bulamadim

Ben de öyle bagladım ama ben yasımda arkadaslarımın hala cok güzel sacları olanlar var
Ben cok üzülüyorum bu duruma
Sokakta herkesin sacına bakar oldum

Hakiki zeytinyağı sur haftada 1 kere maske yap 4 5 saat beklet yıka

Hintli kadınların saçına da bayılıyorum uzun parlak. Yumuşacık saçlar için neler yapmalı acba bilgisi olan

Bu biraz genetik oluyor sanırım canım benim saçım sık gur uzun simsiyah kayınvalidem bile kestirdigim zaman kıyamaz o kadar kuaför e giderim kesmeye kıyamaz vallahi ne bakım yaparım ne birşey bı şampuan boya fon hak getire ama eşim saçına çok düşkün yıkar bakar onun ki de çok azaldı bence biraz saçınızı doğal yağı ile bırakın kendi yağı saçı çok besler mis

Benim saçımın aynısı canım mayonez sur. Platin sac icin dünyanın en iyi sac maskesi
ayy denedim onu sade ve muzlu olanıda ama pek bişe farketmedi yıkamasıda cabası gitmiyo sactan ben normal iyi bir maske alarak şu sac çimentosu denlenlerden felan alıp k....se ürünleriyle baş ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…