Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar derdim saçları çok bakımlı olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben bakım yapıyorum
biotın hap kullanıyorum
sampuanım da zigavussarımsaklı

bebek düşünuyorum bebek olursa dogumdan snr mezoterapi ya da prp yaptırırım
olmadı ektırırım napayım :)
Bence faydasini gorursun. Ben sadece keratin kullanmiştim. gecenlerde de sarmisakli sampuan diye sarmaşikli şampuan almisim

Ben cocukken buna komple aşiktim hala idolumdur :)
Ayy ben de. Ne çekti beee
Uzunken böyle oluyor ama bir kaç saat max Sonra nemden falan saçma sapan bir hal oluyor. Daaaa ben bu saça bakamıyorum özellikle kışın yıka kurut anam kim uğraşacak

Benimkinin uzunlugu boyle valla en nefret ettiğim şey kurutmak üf.
O kuruyana kadar geri terliyor insan

Bence bu konu uzun, gür ve kıvrık kirpiklerle baya benzer. Hani rimel falan sürmeyen, İpek kirpik vs yaptırmayan, badem yağıdır serumdur biotindir uğraşmayan ama rüya gibi kirpikleri olanlar vardır. Heh işte o da genetik, saçlar gibi...

Hah işte o benim sonunda hava atabilirim dermişim

Yalnız kirpiklerim ne kadar böyle ise, kaşlarım o kadar seyrek, saçlarım o kadar sorunlu. Rabbim hepsini vermiyor işte

Allahtan muhteşem üçlüden birine sahibim (kaş-kirpik-saç, muhteşem üçlü )
Lakabım 'Bayan kaş'
Kirpiklerim uzun gür. Vücudumdaki tüyler eşiminkiyle yarışır.
Gel gör ki saçlarım fare kuyruğu gibi.
Bu nasıl bir tezat anlayamadım.
Yalnız 3 aydır hiç denemediğim bir şampuana geçiş yaptım.
34 senedir hiç saçlarımı böyle hoş görmemiştim.

Ben de 36 yaşındayım ve bir kaç yıl öncesine kadar Harika saçlarım vardı.kendimden önce saçlarım görünürdüÇok gür kalın telli ve kendinden dalgalı.yıkar havluya sarar uyurdum.sabah kıvır kıvır yapılmış gibi olurdu.kuaförler bile sorardı.gelgelelim bir kaç yıldır Doğum sonrası hariç ciddi bir dökülme dönemi yaşamadığım halde saçlarım eski canlılığını ve güzelliğini kaybetti.ben bunu yaşa bağlıyorum artık demek ki saçlar da yıllardan nasibini alıyor.genç kızlıktaki saçlarla şimdi ki bir olmuyor

Kim o sampuan :)

Saçlarını birkaç gün yikama. Sonra 3 günde bir yika. Hem cabuk uzuyor hemde çabuk yaglanmiyor

Benim saçımın aynısı canım mayonez sur. Platin sac icin dünyanın en iyi sac maskesi

Ya ben bunu cok duydum
Dogru mu bu ya?
Baya market mayonezi
Aynen canim. Bende duymustum cok. Sonra mutfakta soslar vardi tarihi geçmişmi diye bakiyordum. Mayonezin gecmisti. Hemen kafama sürdüm koca kavanozu benimde ama platin gri renk. Ben birkaç gün yıkamıyorum bazen ışıl ışıl hala. Sac kremide kullanmıyorum hic

Saçlarım ince telli değil ama istediğim yoğunluktada değil. Ben böyle dolu dolu saç seviyorum. Fön çektiririm yarım saat sonra söner kafama yapışır saç.. bende çözümü mikrokaynakta buldum. Asla belli olmuyor,rahatsız etmiyor,bakımı kolay,saça zarar vermiyor.. ohh elidor kızları gibi oldu saçlarım. Düzenli olarak keratin bakım yaptırıyorum zaten,yıka kurut mis gibi havalı saçlar.

Bonecure acil kurtarma sac maskesi dolgun gösteriyor.Sampuanini denemedim

Ortaya laf atıp kaçma adını da de şampuanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…